חדשה

red228

New member
חדשה

כבר די הרבה זמן מתחבטת ב"מה קורה לי". קצת עליי... בת 45, אמא לשני בוגרים למודת ניסיון בחיים ..ופתאום..כבר די הרבה זמן מוצאת את עצמי מחפשת הגדרה למי אני .. כן..אני רוצה מערכת יחסים יציבה..אוהבת..אינטימית..אך ללא מין.. וחשבתי ש...אין חיה כזו...שאני לא בסדר שמשהו עובר עליי...הרי אני נראית טוב מאוד..מחוזרת...ובכל זאת..נושא הסקס..ממש לא מעניין... והנה.. אני כאן..בהמלצת אחד מקישורי הגוגל..לאחר תהיות רבות בניסיון להבנה של מה שעובר עליי????

k500

Active member
מנהל
ברוכה הבאה

נתחיל מזה שיש חיה כזאת יחסים בלי מין, אבל זו בכלל לא חיה אלא חיים, של רבים/ות כאן. אז כן, אפשר לאהוב, להיות באינטימיות ועוד, בלי מין.

בניסיון להבין מה עובר עלייך, אנחנו יכולים לכוון אותך ולעזור, אבל את זו שבסופו של דבר תצטרכי להחליט עם מה את מזדהה כי אנחנו לא יודעים מה את מרגישה או מה הרגשת עד עתה. א-מיניות היא נטיה שבה מרגישים חוסר משיכה מינית כלפי אחרים. להגדרה הגדולה הזו יש גוונים ואת מוזמנת לקרוא עליהם אם טרם קראת. למה? כי גם אנחנו כא-מיניים/ות לא כולנו בדיוק אותו הדבר, יש כמעט לכל אחד דברים שונים בנטיה הזו. למשל, אחת היא א-מינית ואוהבת בנות מבחינה רומנטית ומישהו אחר הוא א-מיני וא-רומנטי ושניהם נמצאים תחת המטריה הא-מינית.
כל אחד ואחת יכולים למצוא את הדברים המדברים אליהם מבחינת אהבה ונטיה וככל שקוראים ומבינים (גם מאחרים כאן, לדוגמא), אפשר לדייק את מה שמרגישים ולהבין "מה עובר עליי" ואולי למצוא כמה תשובות על הדרך.

אני לא יודע מה קראת ועד כמה את מכירה את הנושא הא-מיני, אז אצביע על האפשרויות שנמצאות לרשותך בקצרה:

אפשר לקרוא כאן בפורום הגדרות, קישורים וחומרי קריאה שונים, כאן למעלה ב"כלים ומידע" (ושם יש אפשרויות).
אפשר להישאר ולקרוא דיונים שנערכים כאן ונערכו בעבר ולקבל פרספקטיבה מחוויות של אחרים/ות כאן.
אחת לכמה זמן אנחנו עורכים מפגשי פורום באווירה נעימה ואפשר לדבר ולהקשיב לכל מה שעולה בנושא הזה.

זה לא הסוף וזאת לא תשובה לכל הדברים, אבל זו התחלה וכאן את לא לבד.
אנחנו נמצאים כאן תמיד ומוכנים לעזור בכל דבר שעולה, שאלות, תהיות, הבהרות, התלבטויות ועוד. שיהיה בהצלחה

למעלה