חדשה =]

LimiMimi

New member
חדשה =]

כןכן החלטתי לעשות צעד נועז (?) ולהצטרף לפה. אני מעריצה את מוניקה בערך מכיתה ז'.. ואתם סתם נראים לי אנשים נחמדים. היי, אני מכירה מפה שניים-שלושה! ריספקט. אז.. ברוכה הבאה לי. (אגב, קוראים לי לימור.. אני בת 14.. כפרסבאית וכו' - אם יש שאלות מוזמנים לשאול
)

fushi e

New member
לימייייי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

ברוכה הבאה !!! ואל תהיי מאלה שכותבים הודעת הצטרפות ואז נעלמים. אוהבתותך!

ברוכה הבאה לימור../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אז... נעים מאוד, אני חן הוכמן ואני מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו
ועוד יותר מאוד מאוד מאוד מקווה שתישארי איתנו
אז ככה: את מוזמנת לעיין לך ברחבי הפורום וכמובן גם להגיב על הדברים השונים כאן בפורום
מאמרים - מומלץ מאוד מאוד מאוד לקרוא את כל המאמרים. מאמרים בעלי ידע רחב מאוד, ומעמיק!!!! אם יש לך איזשהו מאמר שאין לנו, או משהו שאת כתבת וכו'... נשמח אם תשלחי את זה אליי ואני אשים במאמרים
ניתן לשלוח אליי דרך האימייל או האיי סי קיו המצורפים בסוף ההודעה.
גלריות - קיימות בפורום שלוש קטגוריות של גלריות : 1. "גלריית התמונות של "מוניקה סקס" - זוהי בעצם גלרייה ענקית, ומלאה תמונות... וכמו כן גם ללא ספק הפינה הגדולה והמפותחת ביותר בפורום! הגלרייה מכילה מלא תמונות של מוניקה, אם זה מהופעות ועוד... 2. "גלריית התמונות של חברי הפורום" - בגלרייה זו מופיעות תמונות של החברים בפורום בעצם! נשמח מאוד אם גם את תרצי להופיע שם ובשביל זה, את שוב צריכה לשלוח לי את זה דרך האיי סי קיו
או דרך האימייל המצויינים בסוף ההודעה. 3. "רקעים לשולחן עבודה" - גלרייה זו לא עוסקת בעצם רק ברקעים לשולחן עבודה... אלה גם בכל הדברים שהמוכשרים שבפורום הכינו. אך כמו כן... גם יש בה רקעים יפים לשולחן העבודה. אם גם את מוכשרת כזו ויודעת להכין דברים יפים... את מוזמנת לשלוח אותם אליי ואני כבר אדאג שהם יופיעו בגלרייה! שוב... לשלוח דרך האימייל והאייסיקיו המופיעים בסוף ההודעה.
לוח אירועים - הלוח אירועים של הפורום מתעדכן לעיתים קרובות... ובדרך כלל גם מתעדכנים בו הופעות, וכמו כן גם תאריכי ימי הולדת של חברי הפורום. אם את מעונינת שגם התאריך שלך יופיע שם... שוב.., אז שלחי לי אותו...
כמו כן..., את מוזמנת גם לעיין בדברים השונים שלא הזכרתי וכמובן גם מופיעים בעמוד הראשי!!!! כמו הסקר, הודעות נבחרות וכו'.... ועוד משהו אחד.., את לא צריכה לפחד לפתוח שירשורים אז.., מקווה שקארת עד הסוף
ו... מקווה מאוד מאוד מאוד שתהני כאן
אז.. שוב
תהני
שלך
חן הוכמן אייסיקיו - 154979156 אימייל - [email protected]

LimiMimi

New member
חח עכשיו את מבינה למה אני מכירה

כאן אנשים ?
נעימאוד.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

לאיזה תיכון את הולכת? את בין אלא שהולכים לאחד מארבעת התיכונים?

LimiMimi

New member
לא הבנתי "בין אלה שהולכים לאחד מארב

עת התיכונים"? אני.. לא יודעת לאיזה תיכון אני הולכת. אני צריכה להבחן למגמה מסוימת או ל..ראות מה יצא בהגרלה. עד פסח =\ יש זמן

הממ../images/Emo105.gif

ארבעת התיכונים = גלילי, כצנלסון, הרצוג ורבין שהם ארבעתם בכפ"ס

לא נחשב ../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

זה לא בין ארבעת התיכונים.. אבל אפשר ללכת אליו אם רוצים. אני הולכת לימים הפתוחים של אורט שיתקיימו ב13.2 וב-20.2

בואר

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

אני מעין, 14, רמת השרון...

טולָה

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo85.gif

ני דעת מי את! היית בגולדה נכון?

טולָה

New member
../images/Emo11.gifתזהרי אני יודעת עלייך הכל../images/Emo85.gif

חח מה את נבהלת? אני אממ טל ר. [בת] מבנצבי והייתי ביסודי ב3!

למעלה