חדשה

שירוק

New member
חדשה

הרשו לי להציג אותי בפניכם, אני אמא לתאומים ועוד פיצקי קטן. התאומים נולדו תרם זמנם ולאחר שבועיים נוצר כתם קטן על השפה של אור (הבן), בדקנו את הנושא והתוצאות: רופא אחד אמר לבצע ניתוח ליזר בגיל חודש כדי שלא יגדל וארבע רופאים שונים אמרו לא לגעת בזה. מאז לא בדקתי את הנושא, אני מצרפת תמונה למצב של ההמגיומה כיום. האם משהו מכיר ? יכול לעזור לי בנתונים? רופאים? יעבוג? מסכן ? ועוד...

dfno

New member
תשובה לשירוק

שלום רב וברוכים הבאים לפורום נשמח לעזור בטלפון 03-5496079 תודה ועד העמותה

kormak1

New member
שירוק שלום רב

את מוזמנת להתקשר ולקבל מידע עמותת "תות" 03-5496079 תודה ועד העמותה

KERENGOLD

New member
שלום לך

קודם כל רק לומר לך שהילד שלך פשוט מקסים. גם לבני יש אמנגיומה בשפה התחתונה ועשינו לו טיפול בגיל חודש וחצי, וכעת אני מתלבטת אם להמשיך או לא? האם אפשר לדעת איזה רופא כן המליץ לטפל? לדעתי עדיין זה לא מאוחר ויש מקום לטיפול, היום הטיפולים מאוד מתקדמים בהצלחה, קרן

גם לנו יש המנגיומה דומה

לשירוק אני גם אמא לאור בן שנה ותשע עם המנגיומה על השפה התחתונה שטופלה בסטרואידים ללא הטבה לאחרונה נפגשנו עם ד"ר בורווין שהמליץ להמתין עם הניתוח בטענה שבסביבות גיל השנתיים ההמנגיומה מתחילה לסגת כשביא תיסג במקסימום שלה אז הוא ממליץ לנתח אני ממליצה לך לפנות אליו ראינו תמונות של ניתוחים שהוא ביצע וזה לא יאומן אם את צריכה עוד פרטים תכתבי לי

הסרת המנגיומה

שלום ליאת, אני חדשה בפורום. לבתי טל בת שנתיים ושלושה חודשים שתי המנגיומות, האחת על הלחי והשנייה על הכתף. גם אנחנו היינו אצל דר' ברווין לפני כשנה והוא המליץ לחכות. השבוע היינו אצל דר' בן אמיתי והוא אמר שאין מנוס אלא מלבצע ניתוח מיידי, שכן אין סיכוי להקטנה נוספת של היקף ההמנגיומה. דר' בן אמיתי הפנה אותנו לכירוגיה פלסטיקה בשניידר (דר' קליש/כהן) אנחנו תושבי ירושלים. דר' ברווין עזב את הדסה עין כרם ואשמח לדעת היכן הוא מקבל היום/כיצד ניתן להגיע אליו.האם הוא בעצמו מבצע את הניתוח? האם את מכירה את הרופאים בשניידר? תודה מראש. מירה

מחכה לתשובה

ליאת שלום, מחכה בקוצר רוח לתשובתך בעניין מקום הימצאו של דר' ברווין, כיצד אפשר להגיע אליו? תודה מראש, מירה

kormak1

New member
תתקשרי לטלפון

של העמותה ונשמח לעזור 03-5496079 ועד העמותה

תשובה

למירה שלום, לגבי הרופאים בשניידר אני קצת התאכזבתי אני מחכה בחודש נובמבר לתאריך לניתוח שאמור היה להתבצע ע"י ד"ר רווה וד"ר קליש עד היום לא קיבלתי תשובה לגבי ד"ר ברווין אנחנו ניפגשנו איתו בחודש מאי הפלאפון שלו: 066-718005

שוב לליאת

ליאת שלום, תודה על התשובה. אנחנו נפגשים היום עם דר' ברווין. סוף סוף הצלחנו לאתר אותו. בכל מקרה מדוע התאכזבת משניידר? ואם כך מדוע את ממתינה לניתוח על ידם ולא על ידי דר' ברווין, שראית תמונות של ניתוחים שהציג לך. האם ההמתנה לניתוח בשניידר היא כל כך ארוכה?

למעלה