חדשה :)

Crazy Girl2000

New member
חדשה :)

אממ אני לא ממש מכירה את חברי הלהקה והכל אבל אני אוהבת ת'שירים
ומישהו שמע את הביצוע שאבריל עשתה לבסקט קייס?

כן אני שמעתי הורדתי את זה...

אונלי כדיי לראות איך זה יוצא לה... נשמע טוב אבל ממש קורע ברוכה הבאה...:)

ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

כן, שמעתי... ת'אמת אבריל מתבזבזת על פופ. הרי, היא כבת-אדם דווקא דיי סבבית. היא שומעת מוזיקה טובה (גרין גיי, רובים וורדים, ושמעתי משהו על מטאליקה), ולפי מה שהבנתי סגנון החיים שלה לא פופי. היא דווקא יכולה להיות אומנית פאנק נחמדה

ווזאת דעתי../images/Emo8.gif

יכול להיות שזה גם לחץ מצד חברות ההקלטה למסחר אותה להמונים. הרי, למה להם להפסיד כסף, במקום ללכת על משהו בטוח, ומשהו שהולך להם טוב בינתיים?

BlueBeIl

New member
תראה ככה זה הולך....

גרין דיי הקשיבו לפאנק אמיתי, הם נורא מושפעים מהראמונז, והם יצרו את הפאנק פופ. אבריל מושפעת מפאנק פופ, אז מה שיוצא לה זה פופ... זה פשוט כמו שכל מעריץ מהרחוב של בלינק היה נהפך לאומן שמוכר מליונים.

חחח.. איזה תהליך פיפופ...

מילה חדשה ללקסיקון: פיפופ. תהליך הפיכת משהו לפופי. פופי. דמוי פופ, מסמל פופ. פופ. לכו להזדיין, אין לי כח.

clam

New member
די נכון.חוץ מזה שגרין דיי לא המציאו

את הפאנק פופ. פשוט גרין דיי היו הראשונים ש"התמסחרו" וחשפו את הסגנון הזה לקהל הרחב.

clam

New member
אבריל לא סבבה. אבריל לא פאנק ולא

הייתה פאנק. היא מוצר של חברות תקליטים. וזה לא משנה בכלל איזה מוזיקה היא שומעת. היא מפגרת..ויש לה אופי מפגר..ואנשים כמוה לא צריכים להיות במוזיקה כי כל מה שהם מייצגים זה מזויף. ובנוסף המוזיקה שלה מסריחה. ואין שום קשר בינה לבין פאנק. היא זיינית שכל. הקשר היחיד שלה אולי זה שהיא אוהבת את גרין דיי...

איפה ראית שאמרתי שהיא פאנק?

אני בכלל לא אמרתי שהיא פאנק. אני יודע שהיא לא פאנק. אני גם יודע שכל השירים שלה פופיים (משמע מזוייפים). כל מה שאני אומר זה שאם היא הייתה כותבת שירים לבד, ועוברת לחברת תקליטים פחות גדולה, יכול להיות שהיא הייתה נהיית זמרת פאנק\רוק\פופ-רוק\פופ-פאנק. אם אתה חושב שאני עוד איזה מפגר שמאמין לכל מה שהתקשורת מוכרת לי, אתה טועה בגדול.

clam

New member
לא אמרתי כלום עליך. הבעתי את דעתי

על הזמרת הזאת. ובקשר למה שאמרת, לדעתי לא משנה מה תהיה לה מוזיקה מסריחה. ואני לא חושב שאתה מפגר שמאמין לכל מה שהתקשורת מוכרת לו.

לא מסכימה.

פופ יכול להיות מזוייף כמו שרוק, מטאל, קאנטרי (?!), פאנק וראש יכולים להיות מזוייפים. הכל בליריקס תשאלו אותי. ובדרך כלל האדם הוא זה שמזוייף ולא השירים שלו. זו רק דעתי. רואה ארבל? הגבתי :)

ראש?

לדעתי כל מי שלא כותב את השירים שהוא שר, מזוייף. למה שהם יקבלו את כל הקרדיט, אם הם לא עושים שום דבר חוץ מלשיר? הם מקבלים פרסים על השירים והקליפים, למרות שהם לא עשו שום דבר. קחו את בריטני לדוגמא. נראה לכם שהיא כותבת את השירים שלה? לא. אבל היא מקבלת מחמאות ופרסים עליהם. היא מבינה משהו בבימוי? לא. אבל היא מקבלת פרסים עליהם. זה מצב ממש חרא אם תשאלו אותי. "אומנים" כאלה מבזבזים אוויר וכסף.

PitZzahat

New member
אתה לא צודק במאה אחוז ידידי

הרי בריטני וכל אלה כנראה קיבלו הצעה ממישהו להיכנס לכל העסק- יפיקו להן קליפים, יכתבו וילחינו שירים, והן יהפכו לכוכבות. אני מניחה שמי שעומד מאחוריהם/ן מרוויח את מה שהוא צריך להרוויח, ואם הם בחרו לכתוב מילים לשירים או להפיק קליפים או להלחין או כל השאר, כנראה טוב להם עם מה שהם מקבלים והם לא רוצים את כל עניין ההערצה. בגלל זה הם הלכו לכיוון של להיות מאחורי הקלעים... חוץ מזה, אולי אתה לא אוהב את המוזיקה של בריטני. יש אנשים שכן... ומבחינתם זה לא בזבוז אוויר וכסף... אז שיהיה לכל בנאדם לבריאות עם מה שהוא אוהב לשמוע, ושלום על ישראל.

ד ו ק י

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אווריל לווין סאקססס!!! לגהינום היא תגיע לגהינווווום!!!! רררררר!!!! זהו הוצאתי את זה ממני
תהני!

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אווריל לווין
בחיים לא חשבתי שיהיה מצב שבאסקט קייס לא ישמע טוב... היא הצליחה לעשות את זה.

אבריל לוין?!

לאאאא רק לא זה אל תתחילו לדבר עליה עם מישהו שדיי מחבב אותה ומישהם שלא סובלים אותם מתחילים דיונים זה יגמר לא משהו אבל אבריל? יש לה קול חמוד היא לא מכוערת אבל... היא אמרה שהיא הסיד וישס של היום!!! הבוהן שלו עוד לא הגיע לאבריל לוין!!!!!!!!!

BlueBeIl

New member
הלכלוך מתחת לציפורן../images/Emo13.gif

אפילו הקול שלה לא משהו... סתם חקיינית אלאניס מוריסט.

dor307

New member
גם אני מצטרף

גיליתי שיש פורום גריין דיי אז.... כמה דברים עליי: *אני לא פעיל כל כך(יש לי חיים) #מאד קשה לי לבוא לפגישות פורום(יש לי חיים) %יש לי רק את הדיסק הראשון איפהשהו בביתי ואני לא מחפש(יש לי חיים) @כנרא אני גם פה יהיה המעריץ היחידי כנרא של רוני סופרסטאר(אין לי חיים)

למעלה