חדשה!!!!!

280388

New member
ברוכות הבאות!!!

ומהו הקשר שלכם לרייקי? אם תרשו לי לשאול... למרות שכבר שאלתי.

ofirush 14

New member
הווו...עוד אנשים...יאי!!!!

ברוכות הבאות, מה קורה? איך באמת הגעתן לרייקי? בכל מקרה, אני אופיר, ברוכה הבאה לפורום, נקווה שאתן תצליחו לעזור לנו לעורר אותו, כי כפי ששמתן לב (או שלא..) הוא מת (כמעט לגמרי.)

Anabel74

New member
../images/Emo24.gifמירי ומיכל

ברוכות הבאות לפורום שלנו! ספרו לנו קצת על עצמכן ועל הקשר שלכן לרייקי?

חח תודה איזה חמודים../images/Emo22.gif

אני לא מבטיחה שאני יצליח לעורר אותו...חחח כי לא בא לי לחפור גם לכם....חח אממ..הקשר שלי לרייקי הוא..עשיתי את הקורס הראשון...אני בת 15 וחצי...
וראיתי פורום רייקי לצעירים אז נכנסתי...וזהו הנני כאן...

האמת היא....

אני לא חושבת שזו הגדרה נכונה... אין לי מושג אם זה השפיע או לא...למרות שלא נראה לי... לא יוצא לי כל כך לעשות...וגם כשאני עושה זה לא ממש הולך...אנשים לא כל כך מרגישים את זה....וגם כשאני עושה לעצמי אני לא מרגישה כל כך.... אני צריכה לתרגל עוד...

ofirush 14

New member
למה לא יוצא לך לעשות?

אפילו שלוש דקות בבוקר יכולות לסדר לך את היום.

ofirush 14

New member
נמ...

אם תהיה לך סבלנות זה כן ייצא לך. ואיך בדיוק את יודעת שזה לא יוצא לך? את לא מרגישה כלום? כי יכול שזה משפיע עלייך בצורה אחרת (או שזה לא יכול להיות?) בכל מקרה, תנסי...ואת לא עושה רייקי עם רגליים/ידיים משולבות, נכון?

אמממ...

אני מרגישה ממש ממש חלש...וזה לא ממש משפיע על הכאב או משו כזה... אממ אפעם לא שמתי לב אם עשיתי עם רגליים משולבות..אבל עכשיו באמת אתה מזכיר לי שזה חוסם...אני אשתדל לשים לב פעם הבאה... אני יעשה עוד מעט..

Anabel74

New member
העיקר לא לוותר

אם את יכולה תמצאי לך זמן קבוע ונוח כמו מיד אחרי שאת מתעוררת או לפני שאת הולכת לישון או באוטובוס וכו ותחליטי שאת מקדישה בזמן זה כמה דקות לרייקי. ככל שתתמידי תרגישי את זה יותר , למרות שגם אם את לא מרגישה זה לא אומר שזה לא פועל. כדאי לנסות! בהצלחה!!!

נכון צודקת..!!!

אני ינסה..אני מבטיחה לנסות חח
אני פשוט לא חושבת שיש לי אנרגיות כאלה חזקות..אז אני לא מתאמצת בזה כל כך...כי רמה 1 זה עוד נקרא כלום... פעם הייתי עושה בבוקר או לפני השינה..אבל לודעת אם זה עזר במשו...אולי זה עזר ואני לא מודעת...
תודה בכל אופן

למעלה