חדשה

MaStIk BaZoOkA

New member
חדשה

היי אני חדשה... קוראים לי אלינור..ואני חולה על הסדרה הזאת .. ובמיוחד על ראיין וסת'..הם לא נראים בכלל בגיל שלהם! סת' בן 27 (נכון הוא נראה יותר צעיר או שזאת רק אני!?) וראיין עוד מעט 29 ... זאת סדרה כל כך מצויינת! והיא תהפוך עוד ללהיט היסטרי בארץ (אם היא לא הפכה כבר עכשיו=P)

SummerBreeze

New member
את טועה../images/Emo13.gif...

בעוד חודש אדם ברודי (סת') יהיה בן 25 ובן מקנזי (ראין) בן 26... וברוכה הבאה

MaStIk BaZoOkA

New member
את טועה..חחח

בקונאן אוברייאן אדם אמר שהוא בן 27.. וראיתי בביוגרפיה של בנג'מין שהוא בן 28 או 29..חח..אני לא זוכרת..

SummerBreeze

New member
../images/Emo31.gif

בכל אתר שתחפשי תיראי שהתאריך לידה של אדם הוא ה-15 בדצמבר 1979 ושל בן ה-12 בספטמבר 1978...

limor egan

New member
היייי! אני חדשה פה:)

שלוםםם אני חדשה פה. אני מאוד אוהבת את הסדרה! ואני רוצה להשתלב פה ולדבר פה עם כולכם עליה! אז בהצלחה לי ולכם:p ראיין ומריסה שולטים!!!!!!!!!!!!

בר!כה הבאה|!../images/Emo24.gif

לי אישית זה ממש ממש ממש מפריע שהם כאלה מבוגרים ומשחקים בני 16, לא יודע מה איתכם אבל לי זה נראה פחות אמין ככה!

the summer

New member
כשאדם אמר בקונאן שהוא בן 27 הוא צחק

ושנייה אחרי זה הוא ציין " כן אני עוד מעט אהיה בן 25..."

Aviad1987

New member
זה לא הולך ככה לדעתי

זה תלוי בהרבה דברים לאדם מתאים למשל לשחק בן 16, יש לו את זה מכמה בחינות גם רייצ'ל אמינה. עוד איכשהו מישה בלחץ... אבל בנג'מין לא הכי אמין בקטע של הגיל. אבל מה לעשות, אי אפשר לתת לשחקנים בני 16-17 לשחק. או אולי כן?

אז זהו שלא

נכון שחלק משהחקנים היו בגילאים האלו אבל ג'סון פריסטלי ששיחק את ברנדון היה בן 21 ולוק פרי-דילן היה בן 24 וזה ששיחק את סטיב היה עוד יותר מבוגר והיתה אנדראה שהיתה בכלל כמעט בת 30

נכון,אבל לדעתי

הם משחקים די אמין,כי כשגיליתי את הגילאים שלהם הופתעתי שהם כאלה מבוגרים,לא הייתי מנחשת שמישה היא רק בת 18 ואדם בן 25 הם לגמרי נראים לי באותו גיל וגם ריצ'ל,רק בנג'מין נראה לי קצת מבוגר.

ובדוסון קריק

בני 25-30 משחקים בני 15 זה מטומטם בטירוף.. גם בסדרה הזו שהייתה בערוץ 6, טאינה.... וואי זה היה מטורף הם שיחקו ילדים בכיתה ט... זה פשוט לצחוק על הצופים.

למעלה