חדשה.. שאלום לכולם!=] אני חדשה בפורום ..והייתי רוצה להכיר עוד אנשים מקהילת IDDR.......
ד דידושיסית New member 3/1/05 #1 חדשה.. שאלום לכולם!=] אני חדשה בפורום ..והייתי רוצה להכיר עוד אנשים מקהילת IDDR.......
K kush kush New member 3/1/05 #3 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif בשביל להכיר את הקהילה אני ממליצה לך לבוא למפגשים.. יש ברביעי בפארק רעננה\רננים בבאולינג, ושישי בארקייד בשבעת הכוכבים הרצליה. חוצמזה את יכולה להשתלב בפורום באתר שלנו בקלות.. תהני
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif בשביל להכיר את הקהילה אני ממליצה לך לבוא למפגשים.. יש ברביעי בפארק רעננה\רננים בבאולינג, ושישי בארקייד בשבעת הכוכבים הרצליה. חוצמזה את יכולה להשתלב בפורום באתר שלנו בקלות.. תהני
S Sweety Shiri New member 4/1/05 #6 אני אבוא למפגש ../images/Emo24.gif בקניון שבעת הכוכבים אם אני ארגיש טוב... הייתי חולה מאוד בימים האחרונים וזה למה לא הייתי פה גם... מקווה שנתראה
אני אבוא למפגש ../images/Emo24.gif בקניון שבעת הכוכבים אם אני ארגיש טוב... הייתי חולה מאוד בימים האחרונים וזה למה לא הייתי פה גם... מקווה שנתראה
ד דידושיסית New member 3/1/05 #5 אוף באסה שאי אפשר למחוק הודעות... אמממ אני הייתי באה בשמחה למפגשים אבל זה רחוק לי...אני כבר אראה ..תודה!
אוף באסה שאי אפשר למחוק הודעות... אמממ אני הייתי באה בשמחה למפגשים אבל זה רחוק לי...אני כבר אראה ..תודה!