חדשה......

חדשה......

רשמתי כאן שאלה לפני כמה ימים...... והפורום הזה ממש שווה.. אז אממ.. אני מצתרפת..... ויש לי עוד שאלה.. אתמול ראיתי " משחקים נסתרים" ואמרתם שיש שני סופים אני ראיתי רק סוף אחד....... שלאבא יש ת'פיצול אשיות ואז הפסיכולוגית של הילדה הורגת אותו.. והילדה עוברת לגור איתה ואז הם ביחד הולכות לגן ואז רואים את הציור האחרון שהילדה ציירה וזה ציור שלה (הילדה) עם שני ראשים ואת המטפלת שלה.......ואמרת שיש גם סוף שהילדה בבית משוגעים... אז לא הבנתי ת'קטע הזה...... אבל זה לפי דעתי סרט מעולה.....

Spiritfall

New member
אני שמחה מאוד שראית את הסרט..

אבל לא יכולת לשים ספויילר?! עכשיו אני יודעת את הסוף!

Spiritfall

New member
אז מה?

שמעתי שהוא גרוע, ועכשיו שראיתי את הסוף אני חושבת שהוא גרוע. אבל למה?? שתתן לי ללכת לקולנוע בשקט ולראות לבד מה יהיה בסוף
חוץ מזה, אני נכנסת בחינם

סליחה.......

סליחה, שכחתי... בפעם הבאה אני ישים...וחוץ מזה מישהו שם מתחת ספויילר ...אבל לא משנה.... סליחה עוד פעם...

Spiritfall

New member
זה בסדר..

את חדשה ואין לי מה להתלונן. אני אראה גם את הסוף השני של הסרט שיהיה לי מעניין

לא הבנתי......

מה זה הסוף השני?????. מה יש שני סרטים.????. עם גרסה אחרת???. לא הבנתי את הקטע הזה!!!!!! אני ראיתי את הסרט ויש רק סוף אחד......

ImZ

New member
יש כתבה על התרגיל הזה ברייטינג,

קיימות שתי גרסאות בעלות סוף שונה, שהופצו לבתי הקולנוע השונים בארץ. מבקרת הקולנוע דבורית שרגל התייחסה לבעייתיות השיווקית שבכך, וכתבה שהצופה לא יכול לדעת היכן מוצגת הגירסא השנייה, מכיוון שלא דווח לאילו בתי קולנוע הופצה הגירסא הראשונה ולאילו בתי קולנוע הופצה הגירסא השנייה. למעשה, יכול לקרות מצב שבו את ראית גירסא אחת, ותרצי לראות גם את השנייה, אבל בשלב זה את תיאלצי להמר על בית הקולנוע בו תצפי בסרט בפעם השנייה בתקווה שזו אכן תהיה הגירסא השנייה...

תודה

כי יש מלא קטעים שאני רואה בפרסומת.. ואני לא ראיתי בסרט...... וואי זה מעצבן..... אני רוצה לראות את הגירסה השנייה.....

רגע......

מה הסוף השני???. מישהו יכול להגיד.... כדי שאני לא יצתרך להוציא עוד כסף..... אני ראיתי רק ת'ראשון...... השני שונה מאוד.????

DAN1EL

New member
גם אני ראיתי אתמול ../images/Emo97.gif

ושמתי
על עוד סרט שגיליתי את הסוף שלו באמצע.
אה, ובאמת פעם הבאה תשימי ספוילר בכותרת.

למעלה