חדשה..

שרונית76

New member
חדשה..

שלום לכולם, אני חדשה כאן והייתי שמחה לדעת משהו.. בתי בת השנה סובלת לעיתים קרובות מברונכית ספסטית(שעול נבחני מלווה לעיתים בליחה). רופא הומאופת נתן לי 3 סוגי טיפות. אחת לבוקר אחד לערב (כל השבוע) וביום שבת רק בבוקר טיפות לחיזוק המערכת החיסונית. שאלתי, האם אני צריכה להמשיך ולהמשיך לתת לה כל הזמן? האם כשהיא חוזרת למצב רגיל ובריא יש מקום להפסיק? איך מפסיקים? בהדרגה? תודה

שלום שרון ותודה שבאת ../images/Emo140.gif

ההומיאופתיה הזו אינה קלאסית. קרוב לוודאי שהטיפול הינו הומיאופתי מודרני. בהומיאופתיה קלאסית מטפלים תמיד ברמדי ( תרופה הומיאופתית ) אחת בלבד, לעיתים רחוקות שתיים. בדרך כלל הטיפול הינו חד פעמי, כלומר מנה חד פעמית. איני מכיר את הפרטים ומצבה של ביתך ואולי כדאי שתשאלי את הרופא הזה, אלא אם כן ישנה מניעה כלשהי. כמה זמן היא לוקחת את התרופות ומהו מצבה כיום ? ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

שרונית76

New member
אז מה לעשות??

האם הטיפול שמקבלת בתי לא טוב??? אולי כדאי להפסיק אותו ולנסות משהו אחר?? היא לוקחת את התרופות חודשים בערך כשהתחלנו לקחת את התרופה היה לה ליחה ואז זה הפסיק והכל היה מצויין ואז אני הפסקתי את התרופות של הבוקר והערב ונתתי רק בשבת תרופה למערכת החיסונית. עכשיו היא שוב עם נזלת \ מידי פעם שיעול,ליחה . התרופות הם:בוקר אלסול (אני אבדוק שוב) ערב דרוסל ופעם בשבוע סולפור למערכת החיסונית אני חייבת לציין שזה מאוד קשה להקפיד ולתת 3 טיפות בבוקר 20 דקות לפני האוכל וכך גם בערב... תודה שרון

שרון שלום

אין לי מושג מהם החומרים האלה ולא רוצה לנחש. בכל אופן זו אינה הומיאופתיה קלאסית. מהמקום הזה איני יכול לתת לך אבחנה ויעוץ רציני. מדוע אינך חוזרת בשאלה הזו אל המטפל שנתן את הדברים האלה ?

למעלה