חדשה. :]

bזוהר

New member
חדשה. :]

היי! שמי זוהר אני בת 14 מרמת גן. אני מאוד אוהבת את רונה ומעבירה ימים בהאזנה לשירים המדהימים שלה. מהדיסק,שירים שלא נכנסו לתקליט, קאברים וכו'. הייתי בשתי הופעות שלה ב18/3 וב13/4 בתמונע וממש נהניתי.אני מתכננת לבוא לעוד המון הופעות!! שמחה להצטרף:)

0mroosh

New member
ולבן?

לא ו-לבן, משמע הצבע.. אלא ו-ל בן, כאילו, לזכר? טוב, אני אפסיק. ברוכה הבאה.

שישיץ

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

את תהני פה! ועומר- אם לא היו קוראים לך עומר אז איך יוני שובבוני היה מבקש ממך חומר?
ועומר זה שם מקסים.. עומר בעל מערכת הרבייה הזכרית (לעתה) יוכל להעיד על כך..!

0mroosh

New member
מי שטוב לו ושמח [שיש לו מערכת

רבייה זכרית] שירקע [פאק, ירקע זו מילה כה לסבית]. כן, אבל אם אני יאמ , אני לא אהיה אוביקטיבי.. ואני לא מחליף את מערכת הרבייה שלי באף שחלה..[אף פעם!].
-אחד לך, ואחד לך.

שישיץ

New member
Film lovers are sick people

זה מה שיש לי לומר לך עומר....... God bless you pumpkin אם מתרגמים את זה לעברית אז זה: אלוהים יברך אותך, דלעת. נורא נחמד לך לצחוק על המילה ירקע ולהגיד שהיא מילה לסבית, כשבאותה נשימה (הודעה) אתה אומר את המילה שחלה.. חומר למחשבה.. (עומר יש לך חומר? חחחח עומר זה אחלה שם)

abarak88

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחח הרגת אותי עכשיו...

עומר זה באמת אחלה שם....

0mroosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!../images/Emo6.gif

טוב שהפיפי שלי יורד עכשיו בכמויות על הירך!! צחקתי 7 שעות!!! שחלה זה לא לסבי כלל, לעומת האיבר שאת מביית איתו, רק לסביות רוקעות. יום טוב

tipeshet

New member
את צודקתתתתתתת!!

יוני לא היה מבקש ממני חומררררררר
יאאאא מצאת לי יתרון בשםםםםם!!

abarak88

New member
טוב זהו!

פעם אחת ולתמיד תסבירי לנו מה פשר "עומר! יש לך חומר?" יוני בלוך... אני כבר ממש מסוקרן! חחחח

tipeshet

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

יוני בלוך (חסר לך שאתה לא יודע מיהו), פגשתי אותו בהופעה של מופע הארנבות של ד''ר קספר (
).. וביקשתי שיכתוב לי משהו.. אז יוני שלנו מלא החרוזים כתב לי "עומר! יש לך חומר?" (ראה תמונה בכרטיס אישי).. הוא אמר לי "זה לא רמיזה לסמים או משהו.. פשוט זה התחרז". כן.... ומאז כל מי שמכיר אותי, כמעט, מודע למשפט המפורסם שהפך למשפט שלי.. כולם שואלים אותי יום וליל אם יש לי חומר
הסוף..

noa08128

New member
זוהררררררררר!!

את גם פה נחמד הפורום בהייד פאק שלנו יותר מגניב אבל ששששש... אל תגלי לאפחד חח.. *גם פה נחמד* הכל באהבה..

bזוהר

New member
תודה רבה!

חחחחחחח אתם קרועים לגמרי :] אני בטוחה שאהנה פה, ועומר זה שם יפה גם לבן. נועה..כן כן הצטרפתי גם לפה מן הסיבה שהוא טיפטיפה יותר פעיל וגם יש פה שאלונים וכאלו. היידפארק זה הוותיקים בני ה20+.

למעלה