חדשה

מצב
הנושא נעול.

צוג29

New member
חדשה

חדשה
אני כמעט בת 29, אמא לילדה מקסימה בת 3 ו 8 חודשים שנולדה לאחר הריון ספונטני. 9 חודשים אנחנו מנסים ו... כלום. אחרי 4 חודשים בהם הופיע המחזור רק פעם אחת, התחלתי עם איקקלומין. אחרי 4 מחזורי איקקלומין (אצל רופא מכבי ששלח אותי רק פעם אחת למעקב זקיקים וגם זה ללא בדיקת דם)קיבלתי תמיד כ 5 ימים לאחר הביוץ - והרופא כלל לא התייחס לכך. לפני כחודש עברתי לפרופ' זיידמן באופן פרטי. החודש בנוסף לאיקקלומין קבלתי זריקת כוריגון ועברנו הזרעה ולקחתי אנדומטרין. אך אחרי שבועיים מההזרעה כמובן שקבלתי. הפרופ' (מקסים!!!) אמר בתחילת הטיפול שאם הפעם לא ילך יש שתי אפשרויות: האחת לתת לגוף מנוחה לחודש ללא כל טיפול והשניה להתחיל עם זריקות לבטן (?). מה דעתכן ? מהמיואשת...

ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif

חדשה
אני כמעט בת 29, אמא לילדה מקסימה בת 3 ו 8 חודשים שנולדה לאחר הריון ספונטני. 9 חודשים אנחנו מנסים ו... כלום. אחרי 4 חודשים בהם הופיע המחזור רק פעם אחת, התחלתי עם איקקלומין. אחרי 4 מחזורי איקקלומין (אצל רופא מכבי ששלח אותי רק פעם אחת למעקב זקיקים וגם זה ללא בדיקת דם)קיבלתי תמיד כ 5 ימים לאחר הביוץ - והרופא כלל לא התייחס לכך. לפני כחודש עברתי לפרופ' זיידמן באופן פרטי. החודש בנוסף לאיקקלומין קבלתי זריקת כוריגון ועברנו הזרעה ולקחתי אנדומטרין. אך אחרי שבועיים מההזרעה כמובן שקבלתי. הפרופ' (מקסים!!!) אמר בתחילת הטיפול שאם הפעם לא ילך יש שתי אפשרויות: האחת לתת לגוף מנוחה לחודש ללא כל טיפול והשניה להתחיל עם זריקות לבטן (?). מה דעתכן ? מהמיואשת...
ברוכה הבאה!

העין ה 3

New member
ברוכה הבאה

חדשה
ברוכה הבאה
אני מניחה שהגעת בעקבות ההזמנה שלי - אני שמחה. הרופא צודק. בין אם תבחרי לעשות הפסקה של חודש ובין אם לא, את האיקקלומין מיצית. לא בריא לקחת איקקלומין לתקופה ארוכה מדי - זה פוגע ברירית הרחם. את הזריקות מזריקים לבטן, כי זה הכי קל למי שמזריקה לבד (מאוד מומלץ). אבל אם בעלך יזריק לך, או אם תלכי לקופת חולים להזריק, את יכולה לבקש שיזריקו לך ביד. זה מה שאני עושה - אותי מצמררת המחשבה לקבל זריקה בבטן... אבל זה רק אצלי ככה - הרוב כאן מזריקות לבטן. יש כאן הרבה בנות שהיו פחדניות גדולות מאוד ממחטים, אבל אחרי שמתרגלים זה ממש שום דבר. אני מאחלת לך שלא תספיקי להתרגל, ושהטיפול הבא יהיה הטיפול המנצח.

ריקי בש

New member
בקשר לזריקות

ברוכה הבאה
אני מניחה שהגעת בעקבות ההזמנה שלי - אני שמחה. הרופא צודק. בין אם תבחרי לעשות הפסקה של חודש ובין אם לא, את האיקקלומין מיצית. לא בריא לקחת איקקלומין לתקופה ארוכה מדי - זה פוגע ברירית הרחם. את הזריקות מזריקים לבטן, כי זה הכי קל למי שמזריקה לבד (מאוד מומלץ). אבל אם בעלך יזריק לך, או אם תלכי לקופת חולים להזריק, את יכולה לבקש שיזריקו לך ביד. זה מה שאני עושה - אותי מצמררת המחשבה לקבל זריקה בבטן... אבל זה רק אצלי ככה - הרוב כאן מזריקות לבטן. יש כאן הרבה בנות שהיו פחדניות גדולות מאוד ממחטים, אבל אחרי שמתרגלים זה ממש שום דבר. אני מאחלת לך שלא תספיקי להתרגל, ושהטיפול הבא יהיה הטיפול המנצח.
בקשר לזריקות
רציתי לשאול אותך אם כואב פחות להזריק ביד (בחלק העליון של הזרוע) או לא. אתמול היה היום החמישי בבטן ולא נכנסה כמעט המחט ונורא שרף לי החומר ברגע שהתחלתי להזריק את החומר. האחות אמרה לי ש"זה הכל בראש".. אבל דווקא לא הרגשתי לחוצה במיוחד באותו הרגע.. אני שוקלת לעבור עכשיו לזרועות היות ובבטן מתחיל להיות בעייתי ובכל זאת יש לי עוד שבוע ויותר להזריק לדעתי. מה את אומרת? אגב, אני גם מאלה עם הפוביה למחטים ואני רוצה לומר לך שבטיפול הזה אני בהרבה פחות לחוצה ועצבנית (לא לחינם קיבלתי כינוי "ג'ננה" בעבודה...) מהטיפולים הקודמים ולדעתי זה קשור גם לזה שאני לא רצה כל יום אחה"צ עם הילד לקופ"ח לקבל זריקה ולא נוסעת בכל שישי ושבת וחג לעיר הסמוכה כדי לקבל זריקה וזה מקל עליי בצורה לא נורמלית.

העין ה 3

New member
לא יכולה לענות - כי מעולם לא ניסיתי

בקשר לזריקות
רציתי לשאול אותך אם כואב פחות להזריק ביד (בחלק העליון של הזרוע) או לא. אתמול היה היום החמישי בבטן ולא נכנסה כמעט המחט ונורא שרף לי החומר ברגע שהתחלתי להזריק את החומר. האחות אמרה לי ש"זה הכל בראש".. אבל דווקא לא הרגשתי לחוצה במיוחד באותו הרגע.. אני שוקלת לעבור עכשיו לזרועות היות ובבטן מתחיל להיות בעייתי ובכל זאת יש לי עוד שבוע ויותר להזריק לדעתי. מה את אומרת? אגב, אני גם מאלה עם הפוביה למחטים ואני רוצה לומר לך שבטיפול הזה אני בהרבה פחות לחוצה ועצבנית (לא לחינם קיבלתי כינוי "ג'ננה" בעבודה...) מהטיפולים הקודמים ולדעתי זה קשור גם לזה שאני לא רצה כל יום אחה"צ עם הילד לקופ"ח לקבל זריקה ולא נוסעת בכל שישי ושבת וחג לעיר הסמוכה כדי לקבל זריקה וזה מקל עליי בצורה לא נורמלית.
לא יכולה לענות - כי מעולם לא ניסיתי
כמו שכתבתי, אני מעולם לא הזרקתי בבטן, כך שאני לא יכולה להשוות. גם ביד זה קצת כואב, והרבה פעמים נשארת "גבעה" קטנה עד שהחומר נספג. לפעמים נדמה לי שכל אלה שיש להן פוביית זריקות מגיעות לטיפולי פוריות - אולי זו דרכו של הקב"ה לגמול אותנו מהפוביה?

אני מזריקה גם בחלק החיצוני של הירך

חדשה
זריקות תת-עוריות אני מזריקה בבטן או בחלק החיצוני של הירך. גיליתי שמאוד נוח לי להזריק לירך וזה גם לא כואב.

סיון01

New member
תסבירי איך מזריקים לירך?

זריקות תת-עוריות אני מזריקה בבטן או בחלק החיצוני של הירך. גיליתי שמאוד נוח לי להזריק לירך וזה גם לא כואב.
תסבירי איך מזריקים לירך?
כי בבטן כואב לי לפעמים, ואני מתה לאופציה אחרת. את יכולה לתת פרטי פרטים?

../images/Emo41.gif הוראות הזרקה לירך../images/Emo41.gif

תסבירי איך מזריקים לירך?
כי בבטן כואב לי לפעמים, ואני מתה לאופציה אחרת. את יכולה לתת פרטי פרטים?
הוראות הזרקה לירך

נעניתי לאתגר. מצורף קובץ עם הוראות הזרקה לירך. מקווה שיעזור. בהצלחה!

סיון01

New member
../images/Emo140.gif תודה!

הוראות הזרקה לירך

נעניתי לאתגר. מצורף קובץ עם הוראות הזרקה לירך. מקווה שיעזור. בהצלחה!
תודה!
רק ה"לעזוב" קצת הפתיע אותי. גם בבטן אני אמורה לשחרר את הצביטה לפני שאני מוציאה את המחט? אני עדיין טריה, הצטרפתי לנרקומנים רק לפני חודש
סיון

MIF2002

New member
הי, ואל תתיאשי

חדשה
הי, ואל תתיאשי
יש לרפואה המון מה להציע, והפורום הזה מלא בהצלחות קטנות שמאירות לנו את החיים בבית. לגבי המנוחה, גם הרופא שלי דוגל בתקופות מנוחה לגוף וגם כשהתרסתי כנגד זה לא עזר לי בעבר, ו"נחתי" בין טיפולים. לגבי ההזרקות אני מאילו שהזריקו לעצמן בבטן, העדפתי להיות זו ששולטת בכאב של עצמי, וזה היה באמת פתרון טוב, כי כמו כל דבר, מתרגלים נורא מהר, וזה נותן לך אוטונומיה ועצמאות במהלך הטיפולים. כן, הזריקה לא היתה נעימה והיא שורפת קצת בגלל החומר השומני שיש בה, אבל זה לא נורא, זה שורף לכמה שניות בלבד, וזה עובר צ'יק צ'ק ו... מתרגלים. טריק נחמד ששמעתי עליו רק אחרי שכבר הייתי בהריון הוא לפני ההזרקה לשים על האיזור המיועד להזרקה קוביית קרח כדי לאלחש את המקום ורק אז להזריק - שווה נסיון! שיהיה לך המון המון בהצלחה!

ברוכה הבאה ו../images/Emo50.gif

חדשה
ברוכה הבאה ו

מצב
הנושא נעול.
למעלה