חדשה

Ana1 9

New member
חדשה

אני חדשה.. איזו התרגשות.. בתור אחת שאוהבת כל כך את הלהקה, שומעת רוב הזמן, מנגנת ומבצעת כל שיר, אני חייבת להגיד שהם פשוט גדולים. אז הייתי חייבת להצטרף. אממ כן.. זהו.. אז שלום לכולם.

xdye1

New member
שלום שלום[=

ברוכה הבאה.. ספרי קצת על עצמך, מה שמך ואיזה שירים את הכי אוהבת של קולדפליי?

Ana1 9

New member
סבבה

אז ככה: אני בת19, אנה, אני אוהבת את כל השירים, אבל בעיקר אני אוהבת שירים מסויימים וכל אחד יודע ששירים אוהבים אי אפשר שלא לבצע ואתם , זה פשוט מתבקש. אני בייחוד אוהבת את השירים:Clocks, Troubles, The scaientist, don't panic,Yellow, Warnning sighn,, In My Place, For you.. אממ כן אני חושבת שאלה המעודפים עליי, בהיזדמנות אני אשלח הקלטות לפה. זהו אני חושבת

Ana1 9

New member
סתם המלצה לאתר, אם כבר..

האתר היחידי אני חושבת לפסנתר בשביל קולדפלאי http://www.geocities.com/fizzy24121987/

Ana1 9

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif

וואוו איזה פורום "חברותי" (בניגוד לפורומים אחרים....)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo99.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifחיחחיחיח זה האייקונים המאומצים שלי../images/Emo9.gif ואני אוהבת אותם../images/Emo99.gif

Ana1 9

New member
חח ברור שלא

פשוט סימנתי את כל החלון ואז לחצתי על מקש השמלאי של העכבר בטקסט של ההודעה פה ו-"הדבק"

למעלה