חדשה =)

חדשה =)

אממ... היי לכולכם =) התגלגלתי לכאן בעקבות הודעה של bזוהר בפורום הבית שלי, טלנובלה בע"מ [לא, אני לא פאקצה
תתפלאו לדעת כמה לא-פאקצות כותבות שם]... ראיתי רונה בחתימה שלה, גרם לי לבדוק אם יש בתפוז פורום לרונה... מצאתי אתכם =) אממ, כן, מה עוד... שמעתי על רונה דרך כל מיני כתבות עליה באינטרנט, והכתבה שהייתה בידיעות או מעריב סביב יציאת האלבום, ואת האלבום קיבלתי מתנה ליום הולדת הקודמת שלי - אחת המתנות היותר טובות שקיבלתי בחיי, רונה פשוט מעולה, ואני לא מפסיקה להינות מהאלבום שלה. בהופעות עוד לא הייתי לצערי, בעיקר בגלל שהן די רחוקות לי - נקווה שהיה תצפין בקרוב, את הוהפעה האחרונה בחיפה כבר פיספסתי. נעה

bזוהר

New member
הלו! תעשו כבוד. נעה של הים כאן.

!
ברוכה הבאה! אני מקווה שתהני פה...
חח, אכן כמה לא-פקאצות כותבות בפורום של טלנובלה בע"מ. טלנובלה בע"מ
יש פה עוד אחת שקוראת שם וכותבת גם לפעמים. טוב, אז אני מקווה שבאמת יזדמן לך להגיע להופעה של רונה בקרוב ואולי גם נתראה :) שבת שלום נעה.

כבוד? מה עשיתי? =)

שששש. גם אני עושה הרבה
בהקשר לטב"ע... אבל את מבינה, כפירננה, טלי, i can't help myself
שבת שלום גם לך =)

קוֹבּ

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני חושב שאני מכיר אותך מפורומים אחרים. ככה זה בתפוז. כולנו משפחה אחת גדולה. כן.. תמיד יש תפוח אחד רקוב. במקרה שלנו, כאן בתפוז, זה עומר. אבל הוא לא כאן בינתיים אז מותר ללכלך עליו
. תהני :0)

לא יפה לרכל, קוב!

אבל נו, מה אכפת לי לסלוח לך? ;) ומכיר אותי... מזיהויי שירים, אולי? האמת שאני לא מסתובבת כ"כ בתפוז, לפחות לא כמו שאני צריכה. תודה =)

למעלה