חדשה!!!!!! מה קורה?
® ®NuLy® New member 13/8/05 #3 ברוכית../images/Emo24.gif אני גם גלי אבל אמממ אני מעדיפה שיקראו לי גל שתיהיה לך השתלבות נעימה וספרי קצת על עצמך...
ברוכית../images/Emo24.gif אני גם גלי אבל אמממ אני מעדיפה שיקראו לי גל שתיהיה לך השתלבות נעימה וספרי קצת על עצמך...
M M i c h e l l e B New member 13/8/05 #5 העי גלי ../images/Emo13.gif מישל 14 ת"א. תהני.. מישו משתלט לי על המחשב ועושה שכל פעם זה יהיה לי על אנגלית ויקח לי שנה להעביר לעברית.. כע, עליתי עלייך, תתגלה מיד.
העי גלי ../images/Emo13.gif מישל 14 ת"א. תהני.. מישו משתלט לי על המחשב ועושה שכל פעם זה יהיה לי על אנגלית ויקח לי שנה להעביר לעברית.. כע, עליתי עלייך, תתגלה מיד.
נ נועלה 123 New member 13/8/05 #6 ../images/Emo9.gif אני אפילו לא מצליחה לפרוץ למייל של חברה שלי (אני יודעת את הסיסמה שלה..P אז איך אני אעשה את זה?? מסובך מדי..
../images/Emo9.gif אני אפילו לא מצליחה לפרוץ למייל של חברה שלי (אני יודעת את הסיסמה שלה..P אז איך אני אעשה את זה?? מסובך מדי..
נ נועלה 123 New member 13/8/05 #8 טוב נו.. אני מודה, אני חנונית מחשבים כמו שכולם חושבים, ואני כל היום פורצת לפנטגון!!! חח סתם.. אין לי מושג איך..
טוב נו.. אני מודה, אני חנונית מחשבים כמו שכולם חושבים, ואני כל היום פורצת לפנטגון!!! חח סתם.. אין לי מושג איך..
M M i c h e l l e B New member 14/8/05 #13 הע, בלע, לא שמתי לב ../images/Emo12.gif הו! ידעתי שזאת את נועה! עכשיו אני מדווחת לרשויות! את סוף היום הזה את תגמרי בכלא! מואהאהאהאהאהאהאהאא!!!!!!1114318 טוב. זה ניהיה יותר מידי הזוי. את אשמה וזייהו. |מוציאלשוןבכעס[?]|
הע, בלע, לא שמתי לב ../images/Emo12.gif הו! ידעתי שזאת את נועה! עכשיו אני מדווחת לרשויות! את סוף היום הזה את תגמרי בכלא! מואהאהאהאהאהאהאהאא!!!!!!1114318 טוב. זה ניהיה יותר מידי הזוי. את אשמה וזייהו. |מוציאלשוןבכעס[?]|
X xx Cat Woman xx New member 13/8/05 #11 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif!!! אני מעיין אה, וגם אני יחסית חדשה