חדשה...

Movie Fanat

New member
חדשה...

שלום לכם (והיי שחר, אמרתי לך שאני אכנס, זאת פייר...)! פאנאטית חדשה הצטרפה, למרות שאני לא ממש רואה הרבה סדרות. אם כבר, סדרה חדשה ממכרת שגרמה לי להתאהב בה ממבט ראשון- האוס. מכירים? אוהבים? אשמח לדבר אתכם... ועם כולם, האמת... MF

היי!!!

היי גם אני רואה האוס זאת באמת סידרה יפה אני ממש אוהבת אותה
וגם עוד חצי מהסדרות של הוט 3 בכל מקרה אני בר ושתיהיה לך השתלבות מהירה...

ShiRani HamaMi

New member
סוף סוף עוד חולת האוס...../images/Emo3.gif

וולקאם טו ד'ה קלאב (!!!) אני גם חולה על האוס.. אני בטוחה שכבר הבנת את זה..
מעריצי האוס כל כך נדירים הייתי רוצה שתהיה קומונה .. נו טוב אחחחחחחחחחח האוס

ShiRani HamaMi

New member
אולי צריך לעשות סקר ../images/Emo91.gif../images/Emo133.gif

לפני שנפתח קומונה.. כי אולי אין כל כך הרבה מעריצים להאוס ויהיה חבל סתם לפתוח...בשרשור הזה יש כמה שאוהבים האוס ,אז נראה לי שהם דווקא ירצו לפתוח קומונה אבל זה לא כל כך מספיק... צריך לשאול בכמה פורומים שקשורים להוט 3.. את מעוניינת?
אם כן תודיעי לי. יומטוב
שירן

Galadriel 3000

New member
לא נראה לי שיכולים להיות שני מנהלים

לקומונה, אבל אם כן- למה לא? אממ אממ... איך נעשה סקר? איפה?

ShiRani HamaMi

New member
חחח תודה (אפשר)! ואמממ

את הסקר אפשר לשאול בפורומים שקשורים לערוץ 3.. אמממ אני לא יודעת אני אחפש! תנסי גם את למצוא..

Galadriel 3000

New member
חח אפשר בפורום הזה, וגם בפורום

הוט שלוש (יש כזה, לא?) למה שלא נתחיל מהפורום הזה?

ShiRani HamaMi

New member
אוקיי סבבה אז אני אודיע

בפורום הוט 3 ( אגב עכשיו מצאתי מלא דברים שקשורים לסדרה כולל תקצירים, שמתי לב שיש שם פרק 108! אני מקווה שאני לא טועה...) ועדיף לפתוח את הקומונה ואז לפרסם אותה לא? כי סקר בכל הפורומים זה טיפשי לא? חחח

Galadriel 3000

New member
כה!

ברגע זה אני פותחת. ואת תהיי אחראית לתקצירים של הפרק לפני שמשודר כל פרק. יענו, לפתוח בשרשור חדש ולהגיד את מספר הפרק, שם ותקציר. את מסוגלת?

ShiRani HamaMi

New member
חחחח אין בעיה! אבל

תוכלי לעזור לי מדי פעם?! כי בגוגל יש כל כך הרבה דפים ואני צריכה לעבור על הכול ולהבין מה לעשות... אה ויש לי את הקישור של אתר הוט וזה לא ממש עוזר לנו כי יש שם את הפורומים שנמצאים בתפוז.

Galadriel 3000

New member
פתחתי קומונה להאוס-

http://communa.tapuz.co.il/house לא הבנתי מה הקשר לגוגל... אה אממ... אפשר לפרסם את הקומונה בכל הפורומים שמופיעים באתר של הוט 3... לא?

ShiRani HamaMi

New member
כן עכשיו אפשר! אבל קודם

אולי נסיים את הסידור של הקומונה? תמונות וכו'... ואת יכולה לשים אותי איתך כמנהלת? את יודעת איך? אני רוצה לשים כל מיני תמונות שמצאתי וכו'

Galadriel 3000

New member
זהו. את מנהלת.

זה יהיה נחמד אם תשימי כל מיני תמונות, למה לי אין שום תמונות וזה דיי עצוב... אבל נראה לי שתכלס סיימתי את הסידורים שצריך, לא?

ShiRani HamaMi

New member
מצאתי עכשיו כמה

תמונות... אני אשים אותם אוף אני אצטרך להתרגל לניהול

ShiRani HamaMi

New member
העלתי...

את רואה אותם? עכשיו את יכולה לשנות את השמות או את האלבום .. אני אחפש עוד!

למעלה