חדשה.. מה שזה נשמע.. אני סתיו(: וחולה על דני(:::
D DesertRose7 New member 7/10/05 #4 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני שחר מקווה שתהני.. מי/מה הביא אותך?
ל ליטל לוי היחידה123 New member 7/10/05 #5 ברוכה הבאה! אני ליטל לוי.. היי תהני פה... רק תיזהרי לא להיתחרפן כי אפשר להיתחרפן בקלות פה! ועם את כבר מחורפנת אז לא משנה עזבי.. ברוכה הבאה סתיו ותהני
ברוכה הבאה! אני ליטל לוי.. היי תהני פה... רק תיזהרי לא להיתחרפן כי אפשר להיתחרפן בקלות פה! ועם את כבר מחורפנת אז לא משנה עזבי.. ברוכה הבאה סתיו ותהני
B bustedit New member 7/10/05 #8 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני קרין.. וגמני חולה על דני דני רולז! תהני בפורום..
H Hip Hop star New member 7/10/05 #10 הלו הלו סתיו!../images/Emo9.gif ברוכה הבאה ילדה! את חברה של קורל,נכון? היא סיפרה לי שאת תבואי! יש! אל תדאגי,אנחנו נוציא אותך מהאובססיה..וזה יישאר בסוף רק קראש .
הלו הלו סתיו!../images/Emo9.gif ברוכה הבאה ילדה! את חברה של קורל,נכון? היא סיפרה לי שאת תבואי! יש! אל תדאגי,אנחנו נוציא אותך מהאובססיה..וזה יישאר בסוף רק קראש .
L L u L i1 New member 7/10/05 #11 שלום לך סתיו!../images/Emo13.gif אני לולי.. אם את זוכרת... ברוכה הבאה! קייקוב
M may90 New member 7/10/05 #12 שלום ילדה ../images/Emo3.gif מיי ניים איז מאי. וולקום איי דונט ספיק היברו [XDDזה היה דורש]
D DesertRose7 New member 7/10/05 #13 עברית שפה קשה../images/Emo67.gif ותאמיני לי שברגע שיש לך בשפה מילים כמו ארלוגין ו-אלטרואיזם, וזה רק באות א' זאת שפה קשה!
עברית שפה קשה../images/Emo67.gif ותאמיני לי שברגע שיש לך בשפה מילים כמו ארלוגין ו-אלטרואיזם, וזה רק באות א' זאת שפה קשה!
D DesertRose7 New member 7/10/05 #15 תשכילי.. אורלוגין - שעון קיר אלטרואיזם- אהבת הזולת, הקרבה למען האחר, זולתנות
S shircherry New member 7/10/05 #16 חח פסיכומטרי הא? זה בסדר, גמני שותפה לכאב וביום הראשון הבחינה בעעעע
S shircherry New member 8/10/05 #37 דן דוד. חדר 202. את? יאייייייייייייי אני לא אהיה לבד שם! נראה לי...