חדשה =] הו! מצאתי פורום של משהו שאני באמת אוהבת וול...חמי מנדלסון ירושלמית... בת 15 =] (זה יעקב)
M memoria New member 1/11/05 #1 חדשה =] הו! מצאתי פורום של משהו שאני באמת אוהבת וול...חמי מנדלסון ירושלמית... בת 15 =] (זה יעקב)
ל לאונרדו החדש מסרים New member 1/11/05 #5 עוד ירושלמית חובבת שייגעצ...טובי..? גם אותה את הבאת? חחחחחחח בכל מקרה נעים מאוד אני רן מכפר אדומים(ליד ירושלים) באיזה תיכון את לומדת?
עוד ירושלמית חובבת שייגעצ...טובי..? גם אותה את הבאת? חחחחחחח בכל מקרה נעים מאוד אני רן מכפר אדומים(ליד ירושלים) באיזה תיכון את לומדת?
ל לאונרדו החדש מסרים New member 2/11/05 #8 אזיל דמעה בשבילך ../images/Emo7.gif תתנחמי בזה שאת רק בת 15 ואת עוד יכולה לעבור... ההמלצות שלי: אומנויות,קשת,גימנסיה, אם את מחפשת תיכונים ברמה פחות טובה גם עליהם אני יכול להמליץ.. אגב יש כאן בחורה בפורום בשם טובי שגרה בפסגת זאב וחולה על אינפקציה...
אזיל דמעה בשבילך ../images/Emo7.gif תתנחמי בזה שאת רק בת 15 ואת עוד יכולה לעבור... ההמלצות שלי: אומנויות,קשת,גימנסיה, אם את מחפשת תיכונים ברמה פחות טובה גם עליהם אני יכול להמליץ.. אגב יש כאן בחורה בפורום בשם טובי שגרה בפסגת זאב וחולה על אינפקציה...
M memoria New member 2/11/05 #9 אני לא כל כך סובלת לפחות בבצפר אבל אני ממש לא רוצה לעבור =] אני אוהבת את הכיתה שלי...כולם חנונים... [חעחע יתרונות כיתת מצטיינים] טובי? אשמח להכירה
אני לא כל כך סובלת לפחות בבצפר אבל אני ממש לא רוצה לעבור =] אני אוהבת את הכיתה שלי...כולם חנונים... [חעחע יתרונות כיתת מצטיינים] טובי? אשמח להכירה