חדשה:)

LovE BuSTeD

New member
חדשה:)

אממ קוראים לי חיה בת 18 מטבריה אני נמצאת כבר בפורום באסטד וסאן אוף דורק אז נראה לי שהרוב פה מכירות אותי אממ וסתם בהתחלה לא אהבתי את מקפליי אבל בזמן האחרון אני מתאהבת בהם חח במיוחד בדנייייי הוא כזה חמודייי יש לו קול מעלףףףףףףף ואני אוהבת הכי הרבה תשיר all abaout you שיר פצצה אני לא מפסיקה לשמוע אותו.. עכשיו שאלה.. מה הסינגל האחרון שיצא להם??

NnOoOaA

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo9.gif

אני נועה
תהני והאחרון זה בלדה אוף פןל קיי ואולטרויילט

Hip Hop star

New member
הלו הלו חיה!../images/Emo3.gif

תהיתי מתי תצטרפי.עכשיו רק צריך לשכנע את ליטל להצטרף
אמ..אם שכחת אז אני אלה
מה גרם לך להתחיל לשמוע אותם? ואני מניחה שהרבה פפה ייסכימו איתך שלדני יש קול לא רגיל
קיצר ברוכה הבאה!
ונועה אמרה כבר שהסינגלים אם להיות מדוייקת הם:ultraiolat/The Ballad Of Paul K... שזה אי סייד,כמו שבאסטד עשו עם טאנדירברדס ו-3AM.

LovE BuSTeD

New member
תודה בובות:)

מה גרם לי להתחיל אמממ זה היה שבוע שעבר..נראה לי..שהיה את יום באסטד ומקפליי התאהבתי בשיר all about you ואז הורדתי את כל היגרסאות של השיר יעני בסרטונים..ואז התאהבתי בקול המדהיםםםםם של דני ואז הורדתי עוד כמה שירים ועכשיו הגעתי למצב שני מורידה סרטונים שלהם ושומרת תמונות שלהם:)

sharon5592

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

חח את צודקת באמת לדני יש קול מעלףףף והוא כל כךךך חמוד !!

vered131

New member
שלוםם ../images/Emo13.gif

אני ורד ברוכה הבאה :) וכן, לדני יש כל מהמם

lollipop1

New member
הלוווווווו P:

עינב (למקרה שאת לא זוכרת או לא יודעת!!!) הגיע הזמן לשמוע מקפלייייייייי
דני!!!

ברוכה הבאה....

היי חיה אני ליטל.. היי מה שלומך!? אני מקווה שהכל בסדר איתך והכל מעולה ואין שום דבר גרועע קיצר תהני פה תבלי ו... נקווה ליראו אותך במפגש לימרות שאני לא יהיה אבל זה עדיין משו... קיצררר תץהני תבלי ותעשי כייף חיים... נ.ב. עוד מעריצה לאוסף!!!!!!!!!

bar jones

New member
היי חיהההההההה חמוודההה

ודני הוא כזה..גררררררר ואני בטוחה שהתהני פה גם :) מואהההה

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה..

אני מניחה שאת מכירה אותי.. נכון?! וכן.. כולם נופלים ברשת של מקפליי בסופו של דבר

וולקאם סוויט הארט!!../images/Emo24.gif

כן....דני מהמם ויש לו קול מדהים!!... ברוכיה...אני מקווה שתהני לך
...[<==מה הקשר???] טוב...מממ מקווה שתהני...חחח איך שאני חוזרת על עצמי...
אוי שכחתי את נימוסיי.....
..אני תאיר...בת 13 וחצי [עוד חודשיים וחצי 14] תהני לך....יואוא אני ממש סנילית...

למעלה