חדשה

lokkka

New member
חדשה

יש לי המון המון מידע על לירון שיכול להיות שהרבה מכם לא יודעים.. . אשמח לשתף אתכם ...

lokkka

New member
וחוצמזה..

שתדעו.. אתם פורום מזה אדיש... תתחילו להריץ דברים למען לירון- שום כוכב לא יכול להיות בייישן אתם רוצים שהוא יהיה הדבר הבא... צריך לתת לזה פוש. . צריך לפרסם אותו... בכול דרך שהיא.. (ויש הרבה) אתם עומדים במקום.. ואני הגעתי לכאן כדיי לעורר אתכם.. עוד מעט ייצא דיסק וחייב להיות סביבו הד תקשורתי.. אנשים חייבים להיות מודעים לשם הזה - ל-י-ר-ו-ן ל-ב ולא ההוא עם הגיטרה ששר יפה.. (עודד מנשה? לא כולל היפה) אני אתן כמה עצות היום בערב- וכל מי שקורא את ההודעה הזאת ויש לו אהבה והערכה ללירון ורוצה שלירון יתפרסם שיגיב להודעה שלי.. השינוי מתחיל מקטן- וזה אנחנו !!! פורום לירון לב מתחיל להתעורר!!!!

BlaBluShit

New member
אנחנו לא אמורים לפרסם את לירון חח

אנחנו סך הכל אוהבים אותו..

NeTa MuFlEtA

New member
חחח וואו... תקשיבי..

דבר ראשון ברוכה הבאה
דבר שני.. וואו איזו מנהיגות הפגנת בהודעה זו
חחח דבר שלישי אני חושבת שלירון לא צריך את זה, אני אוהבת אותו כמו שהוא, צנוע.. זה הכי יפה. למה להיות כמו כולם
זה חרא.

liatli9

New member
ברוכה הבאה...

ובקשר להודעה השניה שלך... לא נראה לי שאנחנו אמורים לפרסם את לירון. אנחנו רק מעריצים שלו ואני בטוחה שיש מספיק אנשים שדואגים לפרסם אותו. וחוץ מזה אין עדיין סינגל אז כבר להתחיל לפרסם לקראת הדיסק?=|

ברוכה הבאה לפורום קודם כל../images/Emo140.gif שנית,

את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך (שם,גיל, מאיפה את...) ולגבי מה שכתבת אני יכול רק להגיד שאולי אנשים יכולים להיות קצת יותר פעילים בפורום ולא הרבה מעבר. לגבי קידום ופרסום ללירון - עצם הקמת הפורום כאן היא צעד כזה
ואני לא בעד פרסום או הצפה של פורומים או כל מקום אחר לגבי לירון - זה גם סתם יוצר אנטי ושוב, בוא נגיע קודם להוצאת סינגל הבכורה. "אתם רוצים שהוא יהיה הדבר הבא" - זה יקרה מעצמו ובצורה הכי טבעית, בלי שנצביע לו מליוני פעם יום וליל במצעד כלשהו, זה יקרה בזכות הכשרון שלו
. בכל מקרה, הרצון שלך נובע ממקום טוב וזה נפלא ואת מוזמנת להשאר ולהיות פעילה בפורום

YaEloNeT

New member
ברוכה הבאה :]../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

ומה שרון אמר >>. ומידע שאני לא יודעת? תאתגרי אותי

ברוכה הבאה!

אני סקרנית...באמת כדאי שתספרי לנו קצת מי את, איך את מכירה את לירון ועוד ועוד..

Alin15

New member
חחח../images/Emo13.gif

אנחנו אוהבים את לירון כמו שהוא,לא צריך לפרסם תזה כמו שכולם אמרו זה יקרה טבעי כבר:)) תודה בכל מקרה

למעלה