חדשה.. שלום אני רותם בת 13 וחצי מחולון
ש שירה מתה על אדם New member 19/1/06 #2 שלוםם ליזי מה שלומךךך?.? אממ בננות תלמדו אותה מזה שירשור כי היא קצת חדשה בכל העיניין של הפורומים... תודה
שלוםם ליזי מה שלומךךך?.? אממ בננות תלמדו אותה מזה שירשור כי היא קצת חדשה בכל העיניין של הפורומים... תודה
א אדם יוסף החיים שלי New member 19/1/06 #3 ברוכה הבאה כנסייי ... ../images/Emo3.gif קודם כל ברוכה הבאה והשתלבות מהירה ומהנה! את חברה של שירה ( כפרעליה) כל חברה שלה מתקבלת בברכה חחחח עזבי משעמם לי!! אמ........... תכירי את דוד -- > אם את רוצה לשאול משו או עזרה במשהו אז תבקשי!!
ברוכה הבאה כנסייי ... ../images/Emo3.gif קודם כל ברוכה הבאה והשתלבות מהירה ומהנה! את חברה של שירה ( כפרעליה) כל חברה שלה מתקבלת בברכה חחחח עזבי משעמם לי!! אמ........... תכירי את דוד -- > אם את רוצה לשאול משו או עזרה במשהו אז תבקשי!!
ע עדנוש המאמי New member 19/1/06 #11 ../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif היי קוראים לי עדן בת 13 וחצי אייסי 299638831 מסן [email protected] השתלבות מהירה
../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif היי קוראים לי עדן בת 13 וחצי אייסי 299638831 מסן [email protected] השתלבות מהירה
C crazy girll New member 20/1/06 #15 ברוכיתת!! אני שנהב בת 14 וחודש מירושליםם.. אייסי (אם בא לך לדבר): 269432314 התמכרות נעימה...
S shoshishoosh New member 20/1/06 #18 ברוכה הבאה..מקווה שתהני פה! לי קוראים שושנה.. כינוי: שושה בת 13 וחצי מפרדס חנהה... השתלבות מהירה!