חדשה קוראים לי שרון בת 13 וחצי מקווה להשתלב
ל ליטל לוי היחידה123 New member 27/1/06 #4 היי ברוכה הבאה אני ליטל ו... ברוך הבאה ונחמד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד להכיר אותך... תהני פה כמו שאנחנו נהנים פההההה
היי ברוכה הבאה אני ליטל ו... ברוך הבאה ונחמד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד להכיר אותך... תהני פה כמו שאנחנו נהנים פההההה
L LeeR4Ever New member 27/1/06 #5 ../images/Emo215.gif ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני ענת, מקווה שתהני פה
H Hip Hop star New member 27/1/06 #6 הלו הלו שרון!../images/Emo3.gif ברוכה הבאה! אני אלה איזה שם יש לך ואת תשתלבי בין כה וכה! מה קורה?
S sap sapir New member 27/1/06 #7 וולקאם האני באני אני ספיר בת 15 וחצי מקווה שתהני!! ספרי עוד על עצמך מאיפה את? את מי את הכי אוהבת? מי הכיר לך את מקפליי או שהכרת אותם לבד? חחחח איזה חקירה
וולקאם האני באני אני ספיר בת 15 וחצי מקווה שתהני!! ספרי עוד על עצמך מאיפה את? את מי את הכי אוהבת? מי הכיר לך את מקפליי או שהכרת אותם לבד? חחחח איזה חקירה
ח חולה על gerard way New member 27/1/06 #14 אוקי אז.. אז אני מראש העין אני אוהבת את- מקפליי, גוד שארלוט, MCR, גרין דיי, סימפל פלאן, קולדפליי, סאם 41, בלינק 182, אוונסנס, דה רסמוס, הים, בסטד, סאן אוף דורק ויש עוד המון הכרתי אותם הMTV וכל ארוצי המוזיקה שמשדרים שירים שלהם...
אוקי אז.. אז אני מראש העין אני אוהבת את- מקפליי, גוד שארלוט, MCR, גרין דיי, סימפל פלאן, קולדפליי, סאם 41, בלינק 182, אוונסנס, דה רסמוס, הים, בסטד, סאן אוף דורק ויש עוד המון הכרתי אותם הMTV וכל ארוצי המוזיקה שמשדרים שירים שלהם...
D d i s n e y girl New member 27/1/06 #9 ../images/Emo3.gifברוכה הבאה.. אני שני.. בת 13 וקצת.. השתלבות נעימה
L Love Bem New member 27/1/06 #10 ../images/Emo205.gifהיי היי אני איימי ברוכה הבאה אני רואה שאת גם אוהבת את ג'רארד חחח..
M m i c k e y 15 New member 27/1/06 #13 ../images/Emo207.gif סרטוןן סרטון שבו הם מנסים לשיר וזה לא מצליח להם כי הם כל הזמן צוחקיםם חח וגם אני התפקעתי.. הנה לכם-http://www.megaupload.com/?d=6J8TC4GV
../images/Emo207.gif סרטוןן סרטון שבו הם מנסים לשיר וזה לא מצליח להם כי הם כל הזמן צוחקיםם חח וגם אני התפקעתי.. הנה לכם-http://www.megaupload.com/?d=6J8TC4GV
M m i c k e y 15 New member 27/1/06 #16 כן בדיוק!..ומישו יכול להגיד באיזה גיל הם בערך שם?? כי דני נראה צעירררר וטוםם
M m i c k e y 15 New member 27/1/06 #19 17../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifאיזה שווה הוא שםםם ועכשיו הוא בן.. חח שכחתי ואני רוצה לדעת בכמה שנים הוא גדול ממני חח
17../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifאיזה שווה הוא שםםם ועכשיו הוא בן.. חח שכחתי ואני רוצה לדעת בכמה שנים הוא גדול ממני חח