חדשה [=

liki120

New member
חדשה [=

היי אני ליקי ואני בת 11 וחצי [= ןאיך אי א]שר לאהוב את חברות המושלמים האלה??? חח...הכי חתיכים זה הארי ג'אד ודאגושששששששש כן כן..ואני חולה על גרין דיי וסימפל פלאן חבל שיש ילדות רעות כל כך בפורום גרינדיי...ניראה שמה סבבה... מקווה שאתן לא כמוהן [= ויש לי שאלה מזה נצל"ש?

לושהה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני יובל, בת 12 וחצי מביל'ו.. ואני הצטרפתי לפני יומיים כך ש..סורי..
והכי חתיך זה דני! למרות שגם דאגי והארי..טובב וגם טוםם..כולם כלכך מושלמיםם!
וגמני אוהבת את סימפל פלאן..למרות שרק היום התחלתי לשמוע אותםם..אני כבר אוהבתת!
את גרין דיי אהבתי שנה שעברה עכשיו פחותת.. טוב סורי על החפירה.. תהני

Hip Hop star

New member
הלו הלו ליקי!../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה
אני אלה
נצל"ש זאת כותרת שנותנים להודעה שאינה קשורה לנושא הפורום,או אינה פינה..והיא לא ידיעה/תמונה. לרוב מנצל"שים הודעות של תפוז אנשים,והנהלת הפורומים.ואם אין אותם או שירשור OFF..אז פותחים הודעה תחת הכותרת OFF
..ולשם מביאים את כל ההודעות שנחשבות לפחות חשובות למניעת בלאגן,והורדת הודעות שיותר נוגעות לפורום,או למניעת הצפה והאטת הפורום.

ברוכה../images/Emo50.gif

אני ענבל בת 13 וחודשיים בערך מהו"הש.. האמת..הצטרפתי דיי מזמן אבל אני עדיין לא הכי מעודכנת פה... אבל אני לא דוגמא כי אפשר להשתלב פה ברגע..פשוט להכנס הרבה,לעשקוב אחרי העיניינים והכי אבל הכי חשוב..לאהוב את מקפליי!!!! אז תהני... ענבל=]

m i c k e y 15

New member
היי ברוכית!!

גמני אוהבת את דאגוש המושלם הזה
ואת גרין דיי וסימפל! להקות טובות!אני מיכל בת 15 ותהני פה

liki120

New member
[=

חחח..לדעתי כולם חמודים...דני מתוקי דאגוש שווה לאללללה אהרי שולטטטטט וטום כזה חמודיייייייייי

ברוכית ../images/Emo192.gif

אני שחר, כמעט בת 14. תהני לך פה :) נממ.. אני הכי הכי אוהבת דני ודאגי.. אבל גם הארי וטום חמודים :) גרין דיי אני אוהבת כבר קצת יותר משנה [ואני סופרת כמה זמן.. חחח] ואת סימפל פלאן גם המון זמן :) אני בפורומים של שניהם.. נצל"ש = ניצול שרשור.

ליקי!!!!!!!!!!

היי ליקי מה קורה!? זוכרת אותי!? ליטל .. היי ליטל לוי מפורום בבהייד ... זוכרת זואתי שיש לה את האתר זוכרת זוכרת!? (אויי אף פעם לא היתלהבתי ככה ממישו!!!!) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז מה קורה איזה כייף שהיצטרפת אילנו!!!!!! אז הינה כמה שאלות אלייך... לימרות שחצי מהם אני יודעת אבל נוו שיהיה שם: משפחה: מסנג'ר: אייסיקיו: מאיפה: מי הכי אהוב עלייך מכל הלהקה: ושימי תמונה של מישו משו..

liki120

New member
חחח..זוכרת!

חח..ליטל מהפורום שלי ושל מקפליי? אם כן אני זוכרת אמממ...עניתי אממ אני עונה [= שם: ליקי משפחה:מלכה מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:341995224 מאיפה:הרצליה מי הכי אהוב עלייך מכל הלהקה: דאגי והארי אבל אהרי יותר [= אבל גם דאגי שווה לאלללה...אבל אני אוהבת יותר את אהרושש

liki120

New member
אני

אני שומרת את התמונות מהייד פארק...והייד פארק שומר בקובץ גרועה שאי אפשר להשים בשום פורוםם...

bar jones

New member
פיצפונת!!! הייי!!

אני מור וכדי שלא תבהלי לא תדעי מה גילי, בכל אופן, השתלבות נעימה!!!

bar jones

New member
........

חחחחח כי אני כיולה לגדל אותך, אני בת 18! יש בינינו הפרש של יסודי + שנה ראשונה בחטיבה!

McflyRule

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

ואוו מור עבר הרבה זמן מאז שראיתי אותך אז... כי פעם אחרונה שראיתי אותך היית בת 16 לא?

למעלה