והקלישאה המפורסמת.. לאהבה אין גיל.
Z zorch New member 28/2/06 #1 חדשה היי לכולם..!! קוראים לי זוהר.... אני בת 15 (עוד חודשיים...) מראש העין... מקווה שנדבר... אני
H Hip Hop star New member 28/2/06 #3 הלו הלו זוהר!../images/Emo3.gif ברוכה הבאה! אני אלה תהני כאן ונדבר עם תדברי
S Son Of Dork Girl New member 1/3/06 #7 ברוכית ../images/Emo192.gif עוד אחת מראש העין.. אני שחר, בת 14 מראש העין.. גם.. וואי מתחילים להאסף פה ילדים מראש העין.. חחחחח יש כבר 4 ועכשיו אני במסע שיכנוע לצרף עוד חברה מראש העין.. חחחחחח תהני לך
ברוכית ../images/Emo192.gif עוד אחת מראש העין.. אני שחר, בת 14 מראש העין.. גם.. וואי מתחילים להאסף פה ילדים מראש העין.. חחחחח יש כבר 4 ועכשיו אני במסע שיכנוע לצרף עוד חברה מראש העין.. חחחחחח תהני לך
כ כחלולי הלולי New member 1/3/06 #18 ?? וואי למה יש עוד מישי מראש העין??...רק אני את וזהר!!!מי הרביעית??.
ל לושהה New member 2/3/06 #22 חח אל תרגישי מפגרת.. רוב האנשים לא יודעים איפה זה.. ככה זה שגרים במושב תקועע :]] אבל כיפפ שםם
B bar jones New member 2/3/06 #24 יההה יש את צומת ביל"ו וזה מרכז קניות ענקי!!!!!!11 ויש שם גם מסעדות!! י-א-מ-י!
ל לושהה New member 3/3/06 #33 חחח../images/Emo13.gif ביל''ו סנטר..ליתר דיוקק.. ואני אפילו לא מאוד קרובה לביל''ו-סנטר..כאילוו..משו כמו 5-7 דקות נסיעה..שילר וברנר יותר קרובים /= אני בכל מקרה מעדיפה את הקניון של רחובות..יותר כיםפפ
חחח../images/Emo13.gif ביל''ו סנטר..ליתר דיוקק.. ואני אפילו לא מאוד קרובה לביל''ו-סנטר..כאילוו..משו כמו 5-7 דקות נסיעה..שילר וברנר יותר קרובים /= אני בכל מקרה מעדיפה את הקניון של רחובות..יותר כיםפפ