חדשה :)

XPomelitX

New member
חדשה :)

הדס בת 16, מתה על רדיוהד. ברשותי the bends, ok computer, kid a, pablo honey. httt בדרך. ואם כבר אז שאלה, למה אוקיי קומפיוטר נקרא ככה?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ok computer נקרא כך על שם שיר באותו שם שלא נכלל באלבום (ומעולם לא יצא). ושוב, ברוכה הבאה:)

Latisia

New member
וואלה?

תמיד חשבתי שאולי בגלל שההמחשב זה מן סמל של החברה המודרנית שאנחנו תלויים בו כול כך וכזה.. והאלבום הזה מעביר ביקורת על החברה אז ראיתי קשר... אולי לכן קוראים ככה גם לשיר הזה. אממ אפשר לשמוע את השיר איפה שהו?

vegetable man

New member
השיר עצמו הוא די רע

לדברי ג'וני. הוא מספר שהכותרת היא הדבר הטוב היחיד בשיר הזה, ולכן האלבום נקרא כך, בלי שנעשה שימוש בשיר. עוד הוא מספר: "הרבה אנשים חושבים שזה על פחד ממחשבים, אבל ההפך הוא הנכון. הכוונה היא "Ok Computer!". אנחנו מהדור שגדל עם מחשבים. חלק מהשירים נעשו לגמרי בעזרת מחשב".

vegetable man

New member
כן, די הזכרתם לי

זה תמיד איפשהו היה לי בתת מודע שזה פעם היה OC. מה שאהבתי זה את התמימות-דעים ביני לבין ג'וני שהשיר הוא די רע
(אני זוכר שרשמתי עליו ככה כשדיברנו עליו). אני לא מכיר כמעט שירים שלהם שאני לא אוהב...

XPomelitX

New member
תודה :)

חשדתי ככה, אבל אף פעם לא שמעתי עליו כלום ככה ש.. ובאמת, אפשר להשיג אותו איפשהו?

Knives Out

New member
אממ, השיר נקרא:

Palo Alto, ואני מתפלא שאף אחד כאן לא ידע שזה השיר שהיה אמור להיקרא Ok Computer אך לא נכנס לאלבום.. Palo Alto זו עיר תעשייתית בקליפורניה עם מפעלים של חברות ענק. מצוטט מateaseweb: Jonny Greenwood: "OK Computer was the title of a song that's not on the album ['OK Computer']. It was a bad song but the title was good". The track was later re-recorded and released in 1998 as 'Palo Alto' as a b-side of the No Surprises single and featured on the Airbag EP and the Meeting People Is Easy documentary

kittycatbone

New member
וואי זה היה פאלו אלטו?../images/Emo2.gif

יאוו, ממש לא ידעתי את זה
דווקא זה שיר חמוד ביותר
אולי לא מהטובים מן הסתם.. ובחירה טובה הייתה שלא שמו אותו באלבום
אבל עדיין שיר חמוד...
ואני זוכרת שבדיוק כשראיתי.. הממ מה זה כבר היה?
אררג שכחתי מה זה היה... אבל ראיתי איזה סרט או סדרה שבה היו אנשים מפאלו אלטו!!! ראר. כמה חסרת תועלת הפסקה הזאת שכתבתי הרגע

Her Circulation

New member
אני לא בטוח שזה עונה על השאלה

שכן אין זה מסביר את השם עצמו- OK COMPUTER עד כמה שאני זוכר השם ניתן בגלל תוכנת האפל\מקינטוש לזיהוי קולי אשר עמה תום עבד בזמנו. לא זוכר את הפרטים המדוייקים.

טלינקה5

New member
אני שמעתי פעם

שזה על שמו של איזה רובוט מאיזו תכנית טלוויזיה או משהו כזה...

snowtiger17

New member
מוזר

תמיד חשבתי שזה בגלל FITTER HAPPIER... כאילו המחשב מדבר אז זו מעין בדיחה, כאילו "אוקיי מחשב..." נשמע מטומטם אבל זה מה שתמיד חשבתי. =\

kittycatbone

New member
גם לי תמיד הייתה

מן הרגשה שכזאת שfitter happier קשור לשם האלבום.. או לרעיון שלו או משהו כזה..

למעלה