חדשה!

charmed2

New member
חדשה!

היי, אני קוראת את הפורום שלכם בשקט ביומיים האחרונים, והחלטתי שהגיע הזמן לשתף אתכם בתחושה שעוברת בי כרגע.. משהו בסגנון אמאאאאאאאאאאאא בוא נגיד שעד עכשיו לא הייתי יותר מידי לחוצה, אבל זה עבר.. עכשיו אני לחוצה!!!! זה רק אני או שלאנשים כאן יש ציוני התאמה בשמיים?!?! טוב, רק רציתי לשתף... אמאאאאא!! ותודה לכל מי שקרא :)

asiuta

New member
אכן את לא היחידה...

זה פחות או יותר מה שגם אני חושבת.... אבל ההבדל הוא שאני הייתי לחוצה עוד מקודם :)

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

תודה על השיתוף
כן, יש כאן כמה עם סכמים די גבוהים, אבל בכל שנה יש כאלה, אז חבל להילחץ מזה. יחד איתם תמיד יש גם כאלה עם סכמים לא ממש גבוהים וגם כאלה עם סכמים גבוליים. את מוזמנת להמשיך לשתף ולקטר כאוות נפשך

dorin276

New member
סכם גבוה זה חשוב אבל לא העיקר!

בב"ש למשל, ברגע שעוברים את סף הסכם (הרף המינימלי הנקבע באותה שנה), ההשפעה שלו על הקבלה מזערית.... הראיונות בב"ש לא משוקללים עם ציוני הסכם. (רק אחרי הראיון השני, אולי... אני לא יודעת בוודאות). כך שלמועמדים בעלי סכם 770 ו-810 יש אותו סיכוי להתקבל... לכן, לפחות בב"ש, לא צריך לדאוג מבעלי הסכמים הגבוהים!

Y a n i B

New member
מה שאני שמתי לב אליו הוא

שכל האנשים שמתיימרים לסכמים 'מטורפים' (נניח 98 בטכניון) כותבים בעברית עילגת, הן בתוכנה והן באופן הצגת הדברים.

NikeMan86

New member
היי

אם התכוונת אלי ואני מניח שכן אז אני לא דובר עברית לכן העברית שלי "עילגת" אין בעיה אבל לפחות מנסה להתרגל לשפה ומנסה ללמוד משהו מכל הכותבים פה..למרות זאת דע לך שזה לא העיקר "והמתיימרים" אכן קיבלו סכמים כאלה ואני מקווה שגם אתה תגיע לסכם כזה. ביי

Y a n i B

New member
הסכם שלי בטכניון הוא 101

סתם, הוא לא. ולא התכוונתי אליך ספציפית - פשוט הבעתי תמיהה. עד היום כל האנשים שכתבו בפורום התבטאו ברמה גבוהה, והנה פתאום באים אנשים עם סכמים מדהימים וכותבים ברמה של... (וכן, אני יודע שיש עולים חדשים ושיש דיסלקטים)

סיון87

New member
אממ לאו דווקא

עולים חדשים או דיסלקטים, הם יכולים להיות גם ערבים-ישראלים..

אתה מציג את זה

כאילו מי שמגיע לסכם כזה הוא איזה 'מפלצת', וצריך רק ל'קוות בשביל כולם' שיגיעו לסכם כל כך גבוה. אני לא מוצא סיבה לשאוף לסכם מעבר ל94.5(או 725 בתל אביב לדוגמא), אלא אם כן כל הציונים מושגים במועדי א' בהשקעה 'נורמלית'(בגרויות בתיכון ופעם אחת פסיכו'). לא צריך להכביר בחשיבות הסכם, זה סך הכל כלי, לא רק זה-על פי לא מעט מחקרים השיקוף של הסכם רחוק מלהיות מוצלח.

NikeMan86

New member
היי נסי

אז כנראה שטעית בגדול..לא לזה התכוונתי רק רציתי להוכיח לו שהשפה לא העיקר...ואגב זאת השנה השניה שלי לנסות להתקבל בפעם שעברה היה לי 93 ונדחיתי. אז ממך תהיה אוביקטיבי. המון בהצלחה

תודה, גם לך.

תראה, אני מסכים שלא חייב להיות קשר בין השפה לסכם, שפה ניתן לרכוש, זו לא בעיה. פשוט שאיפה לסכם 'מפוצץ' לדעתי היא מוגזמת, לא מוצא סיבה לכך. נ.ב. יש מצב אתה זוכר איזה סכם בדיוק היה לך שנה שעברה?, הכי נמוך שאני מכיר זה 93.89.

ohad60

New member
אני מקווה שאסתדר השנה

אבל אם לא אז אני אנסה להגיע לסכם מפלצתי שנה הבאה

אם אני מכיר אחת שלומדת שם

עם 93.89, בלי שום העדפה מתקנת, והיא לא עתודאית-אז זה אומר שסכם הקבלה היה נמוך בקצת מ94. 94.6 נשמע לי גבוה מידי, גם ביחד לתנאים בעברית, שנחשבת לאוני' עם התנאים הכי נוקשים.

NikeMan86

New member
אז ככה

אני מדבר לפי שמועות אז אולי אתה צודק אבל בשנה שעברה היה הכי קשה להתקבל דווקא לטכניון.

למעלה