חדשה...

שניני 17

New member
חדשה...

היי... קוראים לי שני ולפני כמה ימים ראיתי את הפורום שלכם על McFLY. רציתי להגיד שגם אני ממש מעריצה אותם! בקשר לעצומה לפי דעתי זאת תוכנית ממש טובה ומקווה שבאמת זה יצליח...

0 דיש 0

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני עדי :] ספרי קצת על עצמךך.. בת כמה.. מאיפה..?!

שניני 17

New member
.....

אמממ אז ככה.... אני בת 17 ואני מכרמיאל... מה את רוצה שאני אספר על עצמי? כי אין לי מושג מאיפה להתחיל...

Xx SharoN xX

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני שרון בת 14
וכןגם אני מאוד מאוד מקווה שהעצומה תצליח
מי המקפליי'ר האהוב עליך ?

שניני 17

New member
היי Xx SharoN xX

המקפליי'ר האהוב עליי הוא תום , אבל גם דני מאוווד חמוד...

m i c k e y 15

New member
היי לך../images/Emo70.gif אני מיכל../images/Emo70.gif מקווה שתהני!

ודי בטוחה.. אממ ספרי קצת על עצמך..איזה עוד להקות אוהבות.. את מהלהקה את הכי אוהבת?? חח דאגי דאגיי חחח

שניני 17

New member
היי גם לך....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמממ אני בת 17... מעריצה כמובן את McFLY.. חושבת שתום ממש חמוד! אבל תראי בעיקרון כ-ו-ל-ם מהלהקה חמודים... ברור שדאגי חמוד.. אין ספק...
מה איתך? ספרי על עצמך גם...

m i c k e y 15

New member
חחח..אני מיכל..מקרית ביאליק

אוהבת פאנק..חחח הרבה להקות אני אוהבת..זה יהיה ממש ארוך אם אני אפרט.. אז איזה להקות את עוד אוהבת? וטום נורא חמוד באמת..הוא דובוןןןן

שניני 17

New member
אז ככה...

אמממ אני אוהבת את לינקין פארק, Taking Back Summer- השיר הזה שלהם- Make Damn Sure פשוט פצצתי, אם את מכירה אז סבבה , אבל אם לא אז עצה שלי שווה להוריד... תום באמת דובון חחחח ...אבל אין עליו.. ממש חומד
וזהו האמת.. אין ממש עוד להקות שאני אוהבת, Black Eyed Peas גם בסדר...

שניני 17

New member
אוי כן.. חחח איזה פאדיחה...../images/Emo12.gif

מצטערת, אני תמיד מתבלבלת. לא יודעת למה.. תמיד כותבת summer... סורי.. אז כן זה Taking Back Sunday... תודה..

m i c k e y 15

New member
יוווו זה שיר פשוט מעלףף שולט../images/Emo70.gif הכי

בעולםםם איןןן כמה חרשתי עליו..ביום הראשון שהורדתי..שמעתי אותו 50 פעמים חחח ראיתי...כתוב לי כמה שמעתי..יווו וכן זה טייקניג באק סאנדיי חחח לינקין גם שולטים
והשם של השיר Make Damn Sure זה צריך להיות כתוב ככה-MakeDamnSure

למעלה