חדשה........!!!!

תוליק

New member
הזורעים בדמעה...ברינה יקצרו.

כל הכבוד על האופטימיות, חקלאית- זו בדיוק הדרך. ברוכה הבאה לזמן קצר.

אושרת@@

New member
היי לחקלאית,,,

גונל = מטרודין מונוגון = פרגונל מקווה שלא טעיתי,,,משתמשת קבועה כבר שש שנים אבל בעבר השמות היו מטרודין ופרגונל ופתאום יום בהיר כשבאתי לבית מרקחת לקנות את הזריקות הופיעו לי שני השמות החדשים (לי בכל אופן) תופעות לוואי? לא צריכים להיות בד"כ אבל כל אחת והגוף שלה,,,, מקווה שהמצברים יתנו לך הרבה כח והצלחה בטיפול הבא ושתעברי מהר לפורום שאחרי,,, גוד לאק אושרת נ.ב. לא הבנתי את ענין השם,,,???!!!

מיכל ק-ש

New member
חקלאית

אני עברתי החודש IVF ראשון עם מנוגון (2 אמפולות ביום). לשמחתי, לא היו שום תופעות לוואי. אבל כמו שכבר כתבו לך, זה מאוד אישי. שיהיה בהצלחה.

ברוכה הבאה, חקלאית!

לגבי המנוגון- לא היו לי תופעות לוואי, אבל- חשוב מאוד מאוד להזריק את המנוגון לאט כדי שלא ישרוף. בהצלחה!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

נקווה שהפעם תזרעו תקצרו ותאכלו לשובע. גונלF בדרך כלל מביא להכי פחות תופעות לואי. מנוגון עלול לצרוב מעט בהזרקה ולהשאיר סימן דמוי עקיצה. תופעות לוואי אפשריות- חולשה, סחרחורת, עייפות, נפיחות בבטן. ממש לא חייבים לקבל תופעות לוואי, אבל מצבי רוח ועצבנות יכולים בהחלט לצוץ בעקבות זריקות ההורמונים. מאחלת לך את תופעת הלואי הרצויה ביותר- הריון
נועם

שרילי

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

לחקלאית, שיהיה בהצלחה! מחקלאית לשעבר

נוג

New member
ברוכה באה../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif ו ../images/Emo50.gif

טביקאט

New member
ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה- מקווה שלזמן קצר... לא יכולה לעזור הרבה עם המנוגון- יודעת רק על הגונל שהיה מתחשב ולא גרם לתופעות לוואי, גם לא לכאבי הזרקה, ואפילו הביא תוצאות בטיפול הראשון!(הידד לגונל!) מקווה שיעבור בקלות- ויצליח! טביקאט

חקלאית

New member
המון תודה.....

תודה לכולם על העידוד והברכות בעיקר "החקלאיות " כבר מזמן לא זורעים בדמעה וקוצרים ברינה לפעמים גם קוצרים בדמעה אבל זה לפורום אחר. הטיפול שלי משולב הוה אומר שבוע ימים גונל f 3אמפולות ולאחר מכן תוספת של מנוגון אחד כנראה כך נשלוט בכל האפשרויות. ושוב תודה

חקלאית יקרה,

ברוכה הבאה לקן החמים של פוריות
שבי וקנני איתנו- ומי ייתן ובמהרה תוכלי לפרוש כנפיים ולעוף לפורום הריון עם גוזל חדש בבטן והמון שמחה בלב. בהצלחה- שני.

ינסון

New member
ברוכה הבאה

חקלאית יקרה, הגעת למקום הנכון. אני אישית מוצאת כאן יותר ממידע גרידא, אלא רשת רחבה של תמיכה ואהדה. מקווה ששהותכם כאן תהיה קצרה ככל האפשר.... יונת

למעלה