חדשה (?)

חדשה (?)

וול,היי. בזמן האחרון התחלתי לשמוע גרין דיי ובלי ששמתי לב די התמכרתי חחח. טוב אז אני אפרת,נייס טו מיט יו אול. אני שמעתי כמה שירים,אבל לא את כולם כי חלק לא מצאתי באינטרנט (ואני מתכוונת ליוטיוב שיש שמה קליפים)ץץ ככה שאם למישו יש שירים על המחשב הוא מוזמן לשלוח לי (אני אתן אייסי/מזן/אימייל בפרטי. יש לי בולאברד אוף ברוקן דרימס ווויק מי אפ וון ספטמבר אנדס). מקווה להשתלב :) אגב-לדעתי,טרה הוא הכי חתיך משם :)

ברוכה הבאה אפרת :)

אני סיון ואני גם חדשה כאן :) אני גם לא מכירה את כל השירים של גרין דיי. אבל השירים שהכרתי ממש אהבתי אותם. בקשר לשם אני עדיין לא סגורה איך קוראים למי שם אז השם לא אומר לי. אבל יש לי בבית די וי די של הופעה שלהם וראיינו אותם אז אני ראיתי איך הם נראים והייתי אומרת שהסולן שלהם הזריק משהו לפני ההופעה...

פאני14

New member
לידיעתכם:

הסולן-בילי ג'ו. גיטריסט- מייק דירנט. מתופף- טרה קול (וגם לדעתי הוא הכי חתיך שם, אני חולה על הפרצופים שלו בהופעה) ובקשר למה שאמרת, שזה נראה כאילו בילי הזריק משהו לפני המופע, אז זה ממש לא נכון להגיד משהו כזה אפילו בצחוק, הוא פשוט יודע לתת הופעה כמו שצריך ומתמסר לה באותם השעתיים ויודע לתת את כל כולו ולדעתי זה ממש יפה שהוא שר עם תשוקה. מישהו מסכים איתי..?

תראי אולי אני סתם מתייגת כי אני לא

יודעת עליו יותר מדיי אבל מהמבט בהופעה הזאת ספציפית בפנים שלו רואים שהוא לקח משהו קודם וגם מההתנהגות. אבל מי אני שאקבע דבר כזה ותני לי לומר לך גם שזה ממש לא משפיע עליי. אני אוהבת אותם בגלל המוסיקה שלהם והשירים שלהם ואני מנתקת לגמרי את החלק של מה הם עושים בחייהם הפרטיים. ברור לי שזה לא טוב רוקיסטית שמכורים לסמים אבל בואו נהיה ריאליים רוב הרוקיסטים הם כאלה אבל זה לא מפריע לי לקחת מהם את הדברים הטובים ולדעת לא לקחת דברים כמו סמים.

חחחחח ../images/Emo163.gif

יכול להיות שאם ראית הופעה ישנה, אז כן, יכול להיות שבילוש עישן קצת לפני ההופעה. סיפורי הסמים שלו ידועים לעולם, ואפילו יש על זה שיר, 'Coming Clean'. כיום אני לא יודעת אם מישהו מחברי הלהקה עושה סמים-וגם אם כן, בעיה שלהם. שיהנו

אפשר לפרש את זה לאן שרוצים..../images/Emo163.gif

אני מפרשת את זה על סמים, את מפרשת את זה על התמכרות לסקס
סתם לא, נראה לי באמת הייתה הצהרה בנוגע לשיר הזה.

השיר הזה הוא על יציאה מהארון../images/Emo163.gif

אי אפשר לפרש את זה ליותר מידי כיוונים.. COMING CLEAN This song is about somebody coming out of the closet for the first time. Billie talking about how he might be bi-sexual. זה מתוך גרין דיי את'וריטי.

אוקי דוקי ../images/Emo163.gif

אני פירשתי אותו כעל התנקות ממשהו, גמילה ממשהו... GDA כמובן יכולים להציע את הפירוש שלהם, או כמובן את מה שבילי ג'ו עצמו אמר, אני מלכתחילה פירשתי את זה כגמילה ממשהו, מסמים או מאלכוהול. תמיד אפשר לטעות

זה ה"דיסק" האחרון שיצא

זה לא ממש אלבום חדש אבל זה הופעה עם מבחר שירים שלהם (כל השירים שאני אוהבת שם
) ומישהי כאן כתבה את השם של זה. אל תסמכו על הזיכרון שלי אני דיי סנילית
ושוב זה ממש לא מעניין אותי אם הוא מסומם או לא שיעשה מה שהוא רוצה עם החיים שלו. אחרי הכל הוא זה שיידפק לא אני. ואני מקווה שמי שמושפע מהשירים שלו ייקח בחשבון ללמוד ממנו את הדברים הטובים (אני יודעת שיש כאלה) ולא את השליליים.

חחח..

טוב, אז הסולן זה בילי ג'ו ארמסטרונג, המתופף זה טרה קול (שילוב של מגניב מאוד בצרפתית ואנגלית),והגיטריסט זה מייק דירנט (או משו דומה..) למה היית אומרת שהסולן הזריק משו?

פירטתי בהודעה למעלה.

אולי יש כמה דיסקים עם הופעות שונות. בהופעה הספציפית שאני ראיתי ככה זה נראה ויכול להיות שאני טועה אחרי הכל אני לא מכירה אותו אבל לפחות ככה זה נראה. ומי שרוצה לדעת באיזו הופעה מדובר אז זה דיסק כפול העטיפה בצבע אדום סי די אחד זה שירים מההופעה וסידי שני זה ההופעה עצמה.

אני חושבת שמדובר פה על ../images/Emo163.gif

Bullet In A Bible, הדיוידי החדש ביותר שלהם. תתחדשי!

נכון!

סופסוף הצלחתי לומר את המילה הראשונה בשיר: boulevard of broken dreams אתם לא יודעים כמה זמן לקח לי ללמוד אותה
אני חושבת שזו הלהקה עם השמות הכי ארוכים לשירים

למעלה