חדשה!!
טוב, אולי יש כאן חלק שכבר מכירים אותי, כי אני בפורום מקפליי, ויצא לקרוא כמה פעמים בפורום הזה והאמת, אין לי מושג למה עד עכשיו לא הצגתי את עצמי.. אז לאלה שמכירים אותי ולאלה שלא: אני דנה, ואני בת 18. אני חושבת (ויכול מאוד להיות שאני טועה) שהייתי ממש מהראשונים בארץ שאהבו את באסטד. הייתי מכורה ל MTV HITS, פשוט ישבתי כל היום וראיתי את הערוץ הזה שהוא רק התחיל. ואני גם זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי את what I go to school for וממש התלהבתי ממנו! ומאז, השאר היה הסטוריה.. קניתי את שני האלבומים הראשונים שלהם באנגליה ואת השלישי בארץ (ואני עדיין זוכרת את ההתרגשות
).. באסטד הם אחת הלהקות שהכי השפיעו עליי ושאני הכי אוהבת בעולם.. אני זוכרת שרק התחילה ההתעניינות עליהם בארץ, שמחתי לגלות שיש עוד אנשים שמכירים אותם!! אני זוכרת גם שהם הודיעו על ההתפרקות, הייתי מדוכאת כל כך הרבה! וזה גם גרם לי קצת לשנוא את צ'ארלי , למרות שאני לא באמת יכולה לשנוא אותו.. הייתי פאנטית, ראיתי הכל, שמעתי הכל, ואני עדיין מחכה ליום שהם יעשו איזה קאמבק קטן.. קצת חבל שהם עכשיו קצת בגדר נוסטלגיה, אבל יש כמובן את סאן אוף דורק (שרק לאחרונה קניתי את האלבום - לא היה לי לב להוריד את כולו באינטרנט - פשוט אלבום מדהים!!) ויש גם את מאט המקסים. לגבי פייטסטאר אגב, אני לא יודעת כלום! אז כמו שאמרתי, מכירים אותי מפורום מקפליי, אבל לא הייתי מגיעה ללהקה הזאת אם לא באסטד.. באסטד היו ונשארים הראשונים שהכרתי מכל הפאנק-פופ למיניו. הייתי צריכה לעשות את זה מזמן - אבל עדיף עכשיו מלעולם לא!! מקווה להשתלב בפורום
טוב, אולי יש כאן חלק שכבר מכירים אותי, כי אני בפורום מקפליי, ויצא לקרוא כמה פעמים בפורום הזה והאמת, אין לי מושג למה עד עכשיו לא הצגתי את עצמי.. אז לאלה שמכירים אותי ולאלה שלא: אני דנה, ואני בת 18. אני חושבת (ויכול מאוד להיות שאני טועה) שהייתי ממש מהראשונים בארץ שאהבו את באסטד. הייתי מכורה ל MTV HITS, פשוט ישבתי כל היום וראיתי את הערוץ הזה שהוא רק התחיל. ואני גם זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי את what I go to school for וממש התלהבתי ממנו! ומאז, השאר היה הסטוריה.. קניתי את שני האלבומים הראשונים שלהם באנגליה ואת השלישי בארץ (ואני עדיין זוכרת את ההתרגשות