חדשה ^^' שלום. שלום. טל. 14. אזור חיפה. מקווה להנות {:
ס סבסטיאן נאבד New member 5/2/07 #4 ../images/Emo121.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif חיפה משתלטת על הפורום הזה! אני שי, 16.5, איזור חיפה.. איזור חיפה זה קריות או צד שני?
../images/Emo121.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif חיפה משתלטת על הפורום הזה! אני שי, 16.5, איזור חיפה.. איזור חיפה זה קריות או צד שני?
ס סבסטיאן נאבד New member 5/2/07 #7 ../images/Emo121.gifהו, אז נראה כי שכנים אנחנו מאיפה את? (שכנים יחסית )
ס סבסטיאן נאבד New member 5/2/07 #9 ../images/Emo121.gifאני גר באחד מהם../images/Emo3.gif מה המנסג'ר שלך? נמשיך שם את השיחה במקום להציף את הפורם
../images/Emo121.gifאני גר באחד מהם../images/Emo3.gif מה המנסג'ר שלך? נמשיך שם את השיחה במקום להציף את הפורם
F Fallen Leaves New member 5/2/07 #12 ../images/Emo79.gifתכלס חיפה משתלטת XD היי טל :] אני גלי, גם מאיזור חיפה.. מאיפה את? [או שזה סוגד או משו? ] תהני וכאלה. [הייתה לי היומ בגרות בהיסטוריה והיה כלכך חרא! בלאט! ]
../images/Emo79.gifתכלס חיפה משתלטת XD היי טל :] אני גלי, גם מאיזור חיפה.. מאיפה את? [או שזה סוגד או משו? ] תהני וכאלה. [הייתה לי היומ בגרות בהיסטוריה והיה כלכך חרא! בלאט! ]
F Fallen Leaves New member 5/2/07 #13 ../images/Emo79.gifאהה סוגד וזה.. ../images/Emo6.gif התכוונתי ל*סוד
ט טלטל1410 New member 5/2/07 #15 בכל זאת בהצלחה בבגרות. שהייתה. וגלי, את היחצנית? נו אני גם בהייד פארק.
F Fallen Leaves New member 6/2/07 #16 ../images/Emo204.gif../images/Emo79.gifאהההה...טללל... טל עם הכובע-אמא-ידיד? גלי היחצנית.מתאים לי. אה ותודה. בשלב זה זה כבר לא כלכך יעזור אבל בכלזאת תודה .
../images/Emo204.gif../images/Emo79.gifאהההה...טללל... טל עם הכובע-אמא-ידיד? גלי היחצנית.מתאים לי. אה ותודה. בשלב זה זה כבר לא כלכך יעזור אבל בכלזאת תודה .