חדשהD:

noyyka XD

New member
חדשהD:

עוד מעט עולה העונה החדשה זה בדיוק הזמן להצטרף אז אני נוי/ה מה שתעדיפו בת 14 מחולון נאממ שיהיה חג שמח לכולם

Rioter

New member
אהלן נויה ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה.

אני שיר, מראשל"צ. השתלבות מהירה ומהנה!

dar dahan

Member
ברוכה הבאה...

וואי, אני מרגיש פה זקן, לי קוראים דר, אני גר בבאר שבע ואני בן (כיתה יב')17, ולמרות שיש פה שני אנשים (אחד בן 22-23 ועוד אחת בת 21-22) אני מרגיש פה די זקן כי רוב צופי האי וגם צופי השמינייה היו בין הגילאים 13-16, חחח. ושוב ברוכה הבאה
....

נראה לי שאני ה"קשישה" פה ../images/Emo6.gif

אני כבר בת 23 (בפברואר 2009 = אהיה בת 24) ואני עדיין פה
לא נמאס הגאונות
של גיורא חמיצר
אפילו בגילי המופלג

noyyka XD

New member
../images/Emo207.gifסתם מתעניינת

מה לדעתכם יפה יותר.. האי או השמינייה??..

8דושנקה8

New member
זה מאוד שונה אבל לדמויות בשמיניה היה לי קל

יותר להתחבר אז... השמיניה

אני מוצאת את הדמויות של אהי

כיותר קלות להתחברות. כי אני שטנית כזאתי, יש לי פוטנציאל להיות עבריינית
אני מסכימה שבינתיים השמינייה יותר טובוש
אבל ההבדל בהרגשה בצפייה בהם כל כך שונה. אגב, אנא הפסיקו לכתוב "סליחה על החפירה" בסוף כל הודעה, זה עוד יהפוך לתחליף לבס"ד. בכל מקרה, מצטערת על החפירה.

dar dahan

Member
קשה לי לענות על זה, ובכל זאת...

השמינייה לוקחת בפער קטן מהמקום השני (
) מכיוון שהיא הייתה סדרה מקורית נטו שגיורא חמיצר יצר, אבל את שתי הסדרות הללו אני אוהב, ובגלל זה קשה להחליט איזו סדרה יותר טובה. אבל אם העונה השנייה של האי תהיה טובה אז אולי עוד שנה אני יאמר דברים אחרים...

noyyka XD

New member
בדיוק ככה אני חושבת

כלומר בתחילת העונה של האי ממש התאכזבתי אמרתי לעצמי שהשמינייה כנראה לא ניתנת לשיחחזור בשלמות שלה ואז ראיתי שידורים חוזרים של העונה הראשונה של השמינייה ושמתי לב שגם פה [בגלל שזאת התחלה] לוקח זמן לשחקנים ללמוד ממש את אופי הדמות וכדומה לכן אני משארת שהעונה השנייה של האי תיהיה ממש ממש טובה דפקתי וואחד חפירהD: סליחה מראשXD

noyyka XD

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gifשאלה

ואו איזה חופרת אני כמה שאלות יש לי><" בכל מקרה שמעתי שליבי [אביגיל הררי ] לא תשתתף בעונה החדשה ורציתי לדעת אם זה אכן נכון נקווה שלא:( תודה

8דושנקה8

New member
ששאלתי את אפרת היא ענתה לי ככה:

לגבי אביגיל - אני נאלצת להשאיר אותך במתח...
אבל בפרסומת הראו אותה עונה לטלפון. השערה שלי- היא תשתתף אבל חלקית כנראה יקרה שם איזה משהו עם ליבי. (די בטוח האמת אחרת זה לא היה כזה מסתורי)

למעלה