חדשותגלגלצ!

chen010189

New member
חדשותגלגלצ!

חדשות קטנות (שסיפר לי אלעד קנדה אבל במקביל גם קראתי את זה לפני מס' דקות באינטרנט): אז ככה, גידי שפרוט חוזר לשדר בגלגלצ והוא ישדר את נעים, עכשיו תאזינו לזה? וסגן המנהלת (דלית עופר) הוא כבר לא ערן אליקים, במקומו ימונה עומר בן רובי דרך אגב, אתם ידעתם שגלגלצ זכתה בפרס על פעילותה למניעת תאונות דרכים? כי לא זכור לי שראיתי פה פרסום של הנושא אז זה היה ב29.11 נדמה לי. ערן אליקים וסיוון מזרחי קיבלו את הפרס על ידי ראש הממשלה, שר התחבורה ומפכ"ל המשטרה כל הכבוד...

ShukyD

New member
כן מישהו כתב על זה אבל בקטנה

וכן עדיין אקשיב לנעים נבדוק אם זה עדיין נעים

tkuihehr

New member
תגובותי

בקשר לזכיה של גלגלצ בפרס על פעילותה למניעת תאונות דרכים, היה היה, כתבנו על זה משהו, מישהו פתח שרשור והגבנו, אני אחפש את הקישור. לגבי המינויים השונים בגלגלצ, יכול להיות שההרכב החדש יהיה טוב, אבל אני שואל ,אם זה לא שבור למה לתקן את זה. בשביל מה כל השינויים האלה, מה היה דחוף לדלית עופר שערן אלקיים לא יהיה סגנה אלא עומר בן רובי [אלא אם היה שם משהו אחר, כמו פרישה של ערן מהתפקיד או משהו ,אני לא ידוע, לא הייתי שם, אבל כל ההתנהלות נראית לי מוזרה. ברגע שהיא באה ופתאום כל כך הרבה שינויי הנהלה בנוסף אליה?] וגידי שפרוט? אני אמור לזכור? כי אני לא מזהה. אף פעם לא הייתי דלוק על נעים, השעה עייפה מדי ושקטה מדי, סטייל להתחבר לשקיעה ,וזה לא כזה מתאים לי. אבל אם ייצא לי לשמוע בטוח שאני אשמע, לא נראה לי שהמנחה הוא זה שמשנה לי... תודה על החדשות...

limors2

Active member
כן, על הפרס שמענו

ועל נעים- מעכשיו אני לא אשב בכח לשמוע תתוכנית, אבל אני לא אמנע ממנה כמו בזמן שלילך שידרה
השעה האחרונה בעבודה תהיה שוב נסבלת! אבל פחות, כי את נעמה אהבתי.

limors2

Active member
../images/Emo207.gifמי במיילינג ליסט של הקצה?

המייל האחרון צבעוני בצורה מטרידה ממש

למעלה