חדשות: אולה ריי תובעת, טיטו סולח למוריי

abigaillovesmj

New member
חדשות: אולה ריי תובעת, טיטו סולח למוריי

1. האחים של מייקל התראיינו ל-CNN ובמהלך הראיון טיטו אמר שהוא סולח למוריי. דבריו המדויקים היו: אני חייב לסלוח, אני לא יכול להסתובב כועס כל הזמן.

צפו בדברים המלאים:

[URL]http://www.mjjunderground.com/2012/05/11/tito-jack[/URL]son-on-murray-i-have-to-forgive/

2. אולה ריי, ששיחקה את החברה של מייקל בטרילר, תבעה אותו לאחר מותו בטענה שלא קיבלה כסף על השתתפותה בקליפ (טוב שהיא נזכרה). השבוע העיזבון של מייקל הגיע איתה להסכם שבעקבותיו התביעה בוטלה. לינק לכתבה.

spirit0805

New member
נורא ואיום...

אוקי מילא טיטו, לא שופטים אדם על הרגשות שלו...אני בטוחה שהוא לא שוכח, אם הוא סולח (למרות שבעיניי אני יכולה להרוג את מורי ובהנאה גמורה) אז סבבה, וואללה אפילו גאה בו, כי זה קשה...
אבל אולה ריי וג'ון לנדיס? בחיי לא ציפיתי לזה מהם, חשבתי שהם מעבר לדבר המכוער הזה, חשבתי שהם בעד מייקל ומה הם נזכרים לי עכשיו אחרי 30 שנה? בחיי, הם פשוט הפתיעו אותי לרעה!
איך הם דיברו על מייקל יפה כשהוא חי והנה כשהוא מת מסתבר שגם הם רוצים את הכסף שלו, יאללה לי נמאס כבר מכל אלה שרק כסף מעניין אותם, איך מייקל הצליח לבלוע כל כך הרבה חארות כאלה בשקט את זה אני לא אבין...מגעיל אותי כמה אנשים תאבי בצע יש בעולם הזה וכולם סביב בן אדם אחד, צנוע, שאמנם יש לו הרבה כסף אבל זה לא עניין אותו....

בחיי, מזל שראיתי את מאחורי הקלעים של טרילר לפני כן, עכשיו ירד לי החשק, כי אני יודעת שתהיה לי שפה מאוד "עשירה" כשאראה את ג'ון ואולה על המסך, גואל נפש, מה היא לא מרוויחה מספיק מלהיות פלייבוי? או ג'ון לא מרוויח יותר מהסרטים שלו אז הם הולכים לדבר שיעשה הכי הרבה רעה אה?!

לא מסכים אתכם כלל

אין מה לעשות היא השתתפה בקליפ אז יש לה חלק בתמלוגים..וכך גם לג'ון.
זה שהם לא קיבלו דבר זה גרוע מאוד ולא משנה אם זה לפני המוות או אחרי..

THRILLERiTa

New member
זה לא שהם לא קיבלו כלום..

ג'ון תבע אחרי ש4 שנים אחרונות הוא לא קיבל...אני מניחה שגם אולה,כנראה שהם הפסיקו לקבל ובגלל זה תבעו.

m195809ppb19

New member
אני בכלל לא מצליחה להבין אותם

בעניין טיטו לדעתי לעולם לא תהיה מחילה לשום סוג שהוא של רצח. הרוצח גזל בטרם עת את חייו של אדם כה טוב לב שאני אישית מאמינה שהוא היה אחד האנשים שבזכות מעשיו העולם עומד. בגלל הרוצח הארור, מייקל לא זכה לראות את ילדיו המקסימים גדלים. בגלל הרוצח הארור, סוגיית התחממות כדור הארץ אינה מודגשת כשם שהייתה בתקופת חייו של מייקל (תקנו אותי אם אני טועה ,זו לפחות התחושה שלי) בגלל הרוצח הארור,אין אומן שיפעל למען העניים והנדכאים כשם שמייקל עשה (אל תבינו אותי לא נכון וודאי שיש אומנים שעוזרים למדינות עולם השלישי אך לא בהיקף העזרה שמייקל ידע והיה ביכולתו להעניק) בגלל הרוצח הארור,ארגוני צדקה למיניהם לא יזכו לקבל סכומי עתק.
טרם עיכלתי את פטירתו, ולעיתים קרובות אני בוכה כאילו שקרוב משפחתי איננו.
לגבי אולה ריי וגון,וכי מייקל היה אחראי על חלוקת הכסף? אני בטוחה שהם קיבלו את חלקם כשם שסוכם בחוזה בשנות השמונים ,שהרי הם לא התלוננו אז. פשוט עצוב לדעת שעוד אנשים רודפי בצע סבבו את מייקל.

abigaillovesmj

New member

למעלה