חדשות אמי...YEY

אור2221

New member
חדשות אמי...YEY

צעירים חסרי מנוח לקחה הביתה את הפרס הגדול - אופרת הסבון הטובה ביותר, צעירים חסרי מנוח, למרות שהיא מובילה את הרייטינג כבר כמה עשורים, לא לקחה את הפרס הביתה מאז 1993. זה המקום אולי להזכיר את הבלגן של 1982 (אל תתפסו אותי במילה לגבי השנה) בה ביל בל לקח הביתה את פרס BEST WRITING בשידור חי - רק כדי לגלות חמישה ימים אחרי שנעשתה טעות, ובעצם guilding light זכו - הפרס נלקח חזרה. בנוסף מישל (פיליס) לקחה הביתה את הפרס היוקרתי של השחקנית הראשית הטובה ביותר (כאשר היא זכתה גם ב1995, אבל בפרס של שחקנית משנה) - וכנראה מסרה נאום מרגש (הקלטת תגיע אלי עוד חודש, בערך...). אריק בריידן הפסיד, בפעם ה100 - לטוני גירי מgeneral hospital, שלקח הביתה את הפרס הרביעי שלו, אני חושבת. אבל בסיכומו של דבר - לא רע. אור.

האמי ../images/Emo47.gif אני זועמת...../images/Emo46.gif

אני מתבאסת בקשר לאריק בריידן... הוא שחקן גדול וזה מעצבן שהוא הפסיד לשחקן שכבר זכה 4 פעמים. או.קיי קלטנו שהטוני גירי הזה שחקן טוב, אז עכשיו תעברו הלאה. נאקסט. יש עוד שחקנים שראויים לכבוד והוקרה. זה מסוג הדברים שאני לעולם לא יבין בטקסים האלו. ולפני שאני ממש זועמת אז אריק לפחות זכה פעם אחת בפרס? ומה בעניין הת'ר ושרון, גם כלום?! טוב, לפחות מה שמנחם זה הזכיה של מישל (באמת מזל-טוב), והזכיה של צח"מ באופ"ס הטובה ביותר, באמת הגיע הזמן...

אור2221

New member
שרון לא היתה מועמדת

שרון לא היתה מועמדת, הת'ר היתה, למרות שהיא עזבה את הסדרה כבר לפני כמה חודשים. לאריק ממש הגיע לזכות, אני מאוד מבואסת מזה - הוא זכה רק פעם אחת, אבל אז הוא לא היה באמי. אני בתהליכי ברור אם חברה שלי הקליטה, אם כן - אז יהיו לי קטעים מהזכיה יותר מאוחר. אור.

python 4

New member
לשפם מגיע כבר אמי על מפעל חיים

יהה! האופ"ס שלנו הכי טובה! אגב, זה רק היה נדמה לי או שתשוקות לא היתה מועמדת לכלום? וגם ימ"ח. רעים! הם אנטי-אנביסיסטים, מי שארגן את הטקס. הכל פוליטי.
יה! פיליס המתוקה שלי זכתה! הידד פיליס! מתי היא תבואאא כבר אלינו????

אור2221

New member
על מה תשוקות תהיה מועמדת

בואו נהיה רציניים - משחק אין שם, התסריט אמנם מקורי - אבל אופרת סבון זה לא. אור.

soapsfan

New member
../images/Emo31.gif

זו בדיוק הגישה השלילית שאופרות הסבון של NBC מקבלות.אז כן,תשוקות לא הכי טובה בעולם,אבל כן,יש שם שחקנים טובים[מי שמשחקת את אייבי,רבקה,השחקן שמשחק את ג'וליאן..כמובן שיש שחקנים גרועים במיוחד,אבל ככה זה בכל אופרת סבון]..אותו דבר בימי חיינו[דידרה הול,שאם שנה הבאה אם היא תשלח את הקטעים שלה היא לא תזכה זו תהיה שערוריה,היא מעולה ואני לא מבין איך היא לא קיבלה שום אמי עד עכשיו],אליסון סוויני,מיסי ריבס,ועוד רבים אחרים..

אור2221

New member
שים לב שלא שמתי

את DAYS באותה מדרגה כמו תשוקות. כמה שחקנים הם טובים, אבל הם פשוט לא משתווים לרמה של השחקנים שבדר"כ מועמדים לאמי - שצריכים להיות הטובים ביותר, התותים על הקצפת. שחקני תשוקות הם פשוט לא, הם מקסימום חלק מהציפוי. אליסון סוייני ודי הול הן משהו, אני אוהבת את שתיהן מאוד. אבל עד כמה שאני רוצה שדי תזכה, מלודי לפניה בתור! לדי יש סיכוי מאוד טוב בשנה הבאה, למרות שהעלילה מזעזעת. אור.

python 4

New member
עם כל הכבוד למלודי...

כפי שכבר כתבתי במקום אחר אם דיאדרה הול לא תזכה שנה הבאה זה תהיה פשוט שערוריה. בכלל, ימ"ח צריכה לזכות, אחרי הבית-ספר שהם עושים שם לכולם. נדמה לי שהיא עלתה ממקום 7 או משהו כזה ברייטינג למקום 2? בקשר לתשוקות - זה גם לגמרי לא נכון. המשחק שם מעולה, גם הסיפורים נחמדים, פשוט זו מצטיירת כאופ"ס לילדים (ימי חיינו לילדים, ככה אני מגדיר את זה) ולכן היא לא "נחשבת" בעיני מי שמחליט על חלוקת הפרסים.

אור2221

New member
ימ"ח מקום 2

כבר שנים על גבי שנים, אולי היתה להם נפילה קטנה ל3 שהתאזנה, אבל במשך 10 השנים האחרונות, הם תמיד היו מקום 2, אחרי Y&R. אני אחפש את הטבלה של הרייטינג. בקשר למה שהולך בימ"ח בסיפור בארצות הברית - תגיד לי אתה נורמלי? אין מעריץ אחד שם שאוהב את מה שקורה, כל המעריצים הותיקים פשוט נגעלים מהסדרה, כולם ראו שם את כל האנשים מתים - רק כדי שהם יקימו אותם לחיים אח"כ??? כמה אפשר לסחוט את הפלוט הזה? אני אוהבת את ימ"ח, אבל היא התדרדרה. אתה צודק לגבי דיאדרה הול - מגיע לה לזכות, בלי קשר לתסריט. הסיפורים בתשוקות דווקא כן נחמדים, אבל המשחק, אוי - המשחק. יש כמה בסדר, שרידן, טאביתה, טימי. אבל כל השאר די גורמים לי לגלגל את העיניים, במיוחד גרייס "THEM they are coming!!!" אני אוהבת את הז'אנר, ולא רוצה לדרוך לאף אחד על האצבעות, אבל לטעמי האישי - היא לא משתווה לאחרות, אבל היא מאוד פופולרית בקבוצת גיל של ה 12-18. אור.

soapsfan

New member
רייטינג השבוע של 31.3.03

ימ"ח מקום 7 מתוך 10 תוכניות היא החלה לעלות חזרה ברייטינג מתחילת העלילה לאט לאט ועלתה סופית חזרה למקום 2 בערך בינואר כשגילו מי הרוצח נכון,יש המון מעריצים שעזבו,מצד שני יש המון מעריצים שמרוצים מהתוכנית כרגע..ואני בטוח שחלק גדול מהמעריצים שנטשו יחזרו בכדי לראות את השחקנית האהובים עליהם חוזרים..

אור2221

New member
ואאלה..צודק

לא היום שלי. אבל אני זוכרת שבמשך *שנים* היא היתה מקום שלישי... מתי היא צנחה ככה??? בשנות ה90 המאוחרות היא בהחלט היתה מקום שלישי, הנפילה ל7 היא תוצאה של השנים האחרונות. אוף, כבר נהיתי לא בטוחה בעצמי, ואני לא מצליחה למצוא את האתר שבו היו נתוני רייטינג מ20 השנה האחרונות. אור.

python 4

New member
זה לא נכון../images/Emo70.gif

אני לא מאמין שאני יוצא להגנת ימ"ח, האופ"ס החביבה עלי פחות מבין השלוש שאני רואה, אבל את מכריחה אותי! תראי, אני עוקב אחרי העדכונים שמגיעים מארה"ב בפורום ימ"ח (אם כבר, תודה סואפספן) והעלילה שם פשוט מותחת לאללה! אם הייתי צופה בזה בזמן אמת בארה"ב ללא ספק הייתי מרותק לסדרה הזו, כשכיום אני רואה אולי 1-2 פרקים בשבוע. התסריט שם פשוט מעולה, ואני חושב ש- JERk (הכותב של ימ"ח וצ'וקות) עושה לכולם בית ספר. ימ"ח לא התדרדרה - להפך, היא התעלתה על עצמה ועל כל אופ"ס אחרת בחודשים האחרונים, ובגלל זה היא צריכה לזכות (או לפחות להיות מועמדת!) ועכשיו אני אגן על תשוקות, האופ"ס החביבה עלי ביותר מבין ה- 3, שכמדומני הפסדתי לא יותר מ- 5 פרקים מאז שהיא התחילה. המשחק שם הוא מעולה - וחוץ מאלה שציינת (שרי, טאבי וטימי) יש לך גם את ג'וליאן, אייבי ורבקה שמשחקים ממש מעולה. לגבי היתר - נכון, הם משחקים פחות טוב. אבל אני רואה את תשוקות כאופ"ס פרודית - המשחק המוגזם, העלילות הנמרחות באופן קיצוני, העלילות המופרכות מהמציאות - כולם תורמים ליופי של הסדרה, שמיחדת אותה מאופ"ס אחרות. הסיבה שהיא לא פופולרית בקרב מבוגרים היא שהיא מתמקדת בעיקר כמעט כולה בטינס, וחוץ מזה שהיא הכי חדשה. תני לה כמה שנים להתאקלם, בנתיים הטינס מתבגרים, ולדעתי הסדרה תסחוף אחריה עוד קהלים. ובקשר לצח"מ - זו אופ"ס מעולה, אין ספק, אבל הרבה פעמים היא יכולה לשעמם. גם שם העלילות נטחנות, ושם אין את העל-טבעי והביזאר שיש בשפע בתשוקות ולפעמים גם בימ"ח - דברים שמכניסים קצת טעם וצבע לסדרה.

python 4

New member
במילים אחרות, כמו שנאמר רבות

בפורום ימ"ח - JERk is da king!

אור2221

New member
טוב, זה עניין

של סגנון, ועם כל אהבת המד"ב/פנטזיה שיש בי - ויש הרבה. אני לא מחפשת את זה באופרת סבון. זה אולי משהו - אבל אופרת סבון אמיתית זה לא. זה משהו קצת אחר. אבל למרות הפארודיה והביזאר - רמת המשחק יכלה לעלות בכמה רמות, ראה ערך ימח וה posession של מרלנה. בצח"מ - רמת המשחק די אחידה לאורך כל הקאסט, יש מבריקים יותר, אבל אף אחד לא מזעזע, מי שמזעזע מוחלף, ויש שם כשרונות אמיתיים. לגבי ימ"ח, עוד פעם - עניין של טעם, אבל המעריצים הותיקים של הסדרה מאוד, מאוד מאוד אומללים. אולי עכשיו פחות כי כולם חוזרים לחיים, אבל כשהם שמעו שאליס (פרנסיס ריד האלמותית) נהרגת באופן ברוטלי ע"י מרלנה ומפוטרת מהסדרה - היה שם זעם גדול. שלא לדבר על כל הסיפור שמרלנה בלי כל סיבה מוסברת הופכת לרוצחת סדרתית???? ג'ק סמית אמר שזה לא קלון, לא האטי ולא סמנתה - אני עדיין לא מבינה איך הוא יוכל לשקם את הדמות של מרלנה. אני לא אוהבת שדמויות מתנהגות out of character לטובת העלילה, אם יש דבר שהורס אופרת סבון, זה שתסריטאי מגבש עלילה בראש, ואז מעוות את האופי של הדמויות כדי שיתאים לעלילה שטווה בראשו (לדוגמא - ניקי יעני מתאהבת בבראד עכשיו כשהיא לא אהבה אותו עוד שהיתה מאורסת אליו). דרך אגב, תיקון למה שאמרתי מקודם - DAYS היתה שלישית כל השנים, אחרי Y&R וB&B, ואני חושבת שהם שיחקו ב"החלפות" מדי פעם. אבל לא לעיתים קרובות. אישית, אני אוהבת את ימ"ח יותר מB&B. אור.

python 4

New member
זה לא נכון../images/Emo70.gif

אני לא מאמין שאני יוצא להגנת ימ"ח, האופ"ס החביבה עלי פחות מבין השלוש שאני רואה, אבל את מכריחה אותי! תראי, אני עוקב אחרי העדכונים שמגיעים מארה"ב בפורום ימ"ח (אם כבר, תודה סואפספן) והעלילה שם פשוט מותחת לאללה! אם הייתי צופה בזה בזמן אמת בארה"ב ללא ספק הייתי מרותק לסדרה הזו, כשכיום אני רואה אולי 1-2 פרקים בשבוע. התסריט שם פשוט מעולה, ואני חושב ש- JERk (הכותב של ימ"ח וצ'וקות) עושה לכולם בית ספר. ימ"ח לא התדרדרה - להפך, היא התעלתה על עצמה ועל כל אופ"ס אחרת בחודשים האחרונים, ובגלל זה היא צריכה לזכות (או לפחות להיות מועמדת!) ועכשיו אני אגן על תשוקות, האופ"ס החביבה עלי ביותר מבין ה- 3, שכמדומני הפסדתי לא יותר מ- 5 פרקים מאז שהיא התחילה. המשחק שם הוא מעולה - וחוץ מאלה שציינת (שרי, טאבי וטימי) יש לך גם את ג'וליאן, אייבי ורבקה שמשחקים ממש מעולה. לגבי היתר - נכון, הם משחקים פחות טוב. אבל אני רואה את תשוקות כאופ"ס פרודית - המשחק המוגזם, העלילות הנמרחות באופן קיצוני, העלילות המופרכות מהמציאות - כולם תורמים ליופי של הסדרה, שמיחדת אותה מאופ"ס אחרות. הסיבה שהיא לא פופולרית בקרב מבוגרים היא שהיא מתמקדת בעיקר כמעט כולה בטינס, וחוץ מזה שהיא הכי חדשה. תני לה כמה שנים להתאקלם, בנתיים הטינס מתבגרים, ולדעתי הסדרה תסחוף אחריה עוד קהלים. ובקשר לצח"מ - זו אופ"ס מעולה, אין ספק, אבל הרבה פעמים היא יכולה לשעמם. גם שם העלילות נטחנות, ושם אין את העל-טבעי והביזאר שיש בשפע בתשוקות ולפעמים גם בימ"ח - דברים שמכניסים קצת טעם וצבע לסדרה.

Dawn12

New member
שרון לא היתה מועמדת?

היא בהחלט מופיעה ברשימת המועמדות, יחד עם הת'ר. והרמוניקה, שתיהן כבר זכו בכבר. שרון זכתה ב-1999, הת'ר זכתה כבר פעמיים, אני לא זוכר באיזה שנים.

אור2221

New member
צודק - פדיחה

בדיוק עברתי על רשימת המועמדים וקלטתי את הפשלה. סליחה תקלה. לא יודעת למה היה לי בראש שהיא לא היתה. הת'ר למיטב זכרוני זכתה על עבודתה ב1992 (אני חושבת, אולי זה היה 1993) וב1999 יחד עם שרון קייס, הת'ר, שצעירה משרון בכמה שנים לקחה את younger actress בזמן ששרון לקחה את supporting. הפעם שתיהן היו מועמדות לsupporting אני חושבת, הת'ר כבר מחוץ לקבוצת הגיל. מלודי היתה מועמדת פעם אחת בלבד, ב1999 - לרוע מזלה זו היתה השנה שסוזן לוצי לקחה את האמי הראשון שלה לאחר 19 מועמדויות - מכיוון שכל הקטע עם סוזן (ושאמר מור - מלקולם שלנו שהכריז את הזכיה: "the strike is over Susan Luccie" היו כל כך מרגשים (כל הקהל עמד על הרגליים 10 דקות ומחא לה כפיים) שלא יכולתי אפילו להיות מאוכזבת. אוף, רציתי שאריק יקח! אור.

יפה להם!../images/Emo45.gif

אני שמחה ששתיהן זכו... אבל בקשר לויקטור, הוא הכי ותיק וצריכים לתת לו שוב לזכות, מה זה פעם אחת לזכות ב-20 שנה? ועוד כשהוא לא היה נוכח באותו הטקס... חבל מאוד שהטקס לא משודר אצלנו. אנחנו צריכים לארגן משהו בקשר לזה. למי אפשר לכתוב ולפנות? נהיה נודניקים עד שיענו לנו... הרבה ישמחו לראות את הטקס יותר מאשר תחרות מיס עולם או מיס אמריקה... אפשר לחשוב איזה כבר תוכניות וטקסים איכותיים משדרים כאן...

אור2221

New member
קשה לי להאמין

שאי פעם ישדרו את זה, אנחנו לא מקבלים אף אחת מהמורנינג שואוז שחצי מהפרסים מכוונים אליהם, ואנחנו לא מכירים חצי מאופרות הסבון המשודרות. אור.

למעלה