חדשות ביג בראדר

biסk

New member
חדשות ביג בראדר

* היום בלילה עולה בקנדה העונה הראשונה של BB קנדה. הבית מהמם, הקאסט נראה מבטיח, וזאת המדינה הראשונה שבעצם מאמצת את חוקי הפורמט של ארה"ב (HOH,POV) ולא את הפורמט במדינות האחרות (כמו בריטניה וישראל).
אני אתן צ'אנס לסדרה, מקווה שהיא תהיה ברמה של US (אם כי קשה לי להאמין, זאת בכל זאת העונה הראשונה שלהם ובכל מה שקשור באסטרטגיות ובמהלכים מהפכניים הם עדיין לא מנוסים, למרות שלBBUS יש המון מעריצים בקנדה...).
אז אם אתם לא יכולים לחכות עד שהעונה ה15 של ביג בראדר US תעלה יש לכם בינתיים במה להתעסק

* ואם כבר עונה 15 - העונה תתחיל ב26.06.13 והיא אמורה להיות ארוכה יותר מעונות קודמות.

* ולסיום, לפני כחודש דניאל (עונות 8,13) ודומיניק (עונה 13) התחתנו. בכתבה יש תמונות ממש חמודות שלהם! אני זוכר שבעונה שלו דומיניק אמר שהוא מתכוון להישאר בתול עד שהוא יתחתן אז אפשר להגיד לו מזל טוב

יאללה ביג בראדר קנדה!!!

לא תודה

מאסתי בהם אחרי מופע האימים שלהם בעונה 13. את ג'ורדן בכלל הכי שנאתי אחרי אדם.

niro62

New member
כן, וגם בראשון רביעי וחמישי

בדיוק כמו הגירסא האמריקאית

מישהו ראה כבר משהו מזה??

הורדתי את שני הפרקים הראשונים וזה נראה קצת מוזר ואני מחפש אנשים שיגידו שזה מדהים וידרבנו אותי לראות.
היו האנשים האלה כדאי לכם אני אתן להם מתנות.

niro62

New member
אני ראיתי

יש ביוטיוב, וזה ממש טוב, מרגיש כאילו זה עונה בארצות הברית שמתרחשת אחרי שבCBS הבינו שצריך לרענן את הפורמט קצת, יש מנחה טובה וצעירה יותר, קאסט מעולה, בית שונה. והשני פרקים הראשונים די מבטיחים, יש 2 דברים מבאסים, הראשון הוא שלא משתמשים בפסקול המדהים של BB ארצות הברית, והשני שבנתיים הכול קורה מאוד מהר, וניתן המון זמן מסך לתחרויות, אבל אני מאמין שבהמשך זה לא יהיה ככה. קיצר שווה לראות, ושנתחיל פלתוח פה שרשורים

Nameless One

New member
זה לא רע...

התוכנית מרגישה קצת כמו מה היה קורה, אם היו נותנים למעריצים של ביג בראדר האמריקאי להפיק תוכנית בעצמם.
חוץ מזה לתוכנית יש "וייב" שונה מהתוכנית האמריקאית, מרגיש כמו שילוב של הפורמט הרגיל של התוכנית עם משימות רנדומליות ונוכחות בולטת יותר של "הביג בראדר" עצמו, והפורמט האמריקאי,האסטרטגי יותר.
מה שכן התוכנית ערוכה מוזר, לפי איך שזה נראה היא מצולמת מול קהל, אבל לא בשידור חי, במהלך הפרק אפשר לשמוע את הקהל מגיב למה שאנחנו רואים בפרק כאילו שזה איזה סיטקום משנות ה90.
אה ,ולא שזה אתגר גדול, אבל המנחה של התוכנית מוצלחת יותר מהצ'ן בוט, ובאמת נראה כאילו שהיא נלהבת להיות שם.

אילקו

New member
דווקא ממש אהבתי בינתיים

אחרי פרק אחד...
שינוי מרענן אחרי 15 עונות של האח הגדול אמריקאי
המנחה גם נראית אדירה
קצת כמו גירסה צעירה ומרעננת של האמריקאי רק עם שמות קצת מוזרים ממה שרגילים בארה"ב :)

למעלה