חדשות בפורום

אפשר להצטרף?../images/Emo140.gif

אחרי תקופה ארוכה בלי מחשב, אני שבה לציויליזציה, וגיליתי את הפורום הנחמד, הרבה שמות מוכרים מפורומים שכנים- נעים לפגוש את כולן... שמי קרן (הניק דיי מסגיר...) אמא לדניאל בן שנה וחצי ובקרוב רחוק אמא לילד/ה נוספ/ת , שבוע 14 להריון... עדיין מניקה את דניאל (ולכן ההפתעה בהריון החדש)... זהו. אשמח להצטרף לשורותיכן...

bulbil

New member
אני לא מאמינה שמצאתי אתכן.....

כל כך רציתי למצוא תשובות לשאלות שמטרידות אותי אחרי הלידה ושותפות גורל עם מי שעברה חוויה דומה לשלי. משום מה הייתי נכנסת לפורומים דרך האתר של שילב ששם אין קישור לפורום הזה. אפשר להצטרף??

3ברלה

New member
אפשר להצטרף?

הי לכולן! השתתפתי קצת ומזמן בפורום הריון ועכשיו אני פה 4 שבועות אחרי לידה. האמת שרק השבוע אני מתחילה קצת להתאפס אבל קשה קשה... שמחה שמצאתי את הפורום המקסים הזה ומשתוקקת לשתף ולהשתתף (בין בכי, הנקות והחלפות)... אני מחפשת קבוצת אמהות מאיזור השרון (רעננה, כפ"ס, הרצליה) אולי שה גם יעזור לפרוק חוויות ורגשות. לסיכום החודש הראשון- אני בהלם ועייפה וקצת מאוכזבת מעצמי כי כל-כך רציתי את הילדה הזאת וההריון היה כל-כך קשה ועכשיו אני די אפטית ועצובה. תודה על ההקשבה הוירטואלית :)

yaelia

New member
ברוכה הבאה

מזל טוב על ההריון. באמת הריון הפתעה? נראה לי יופי של הבדל בין הילדים.

bulbil

New member
היי תתעודדי!!!

אני אמנם רק דקה וחצי בפורום הזה, אבל שמחה להיות הראשונה שמברכת אותך על ההצטרפות. השינוי שעברת/עברנו הוא מאוד משמעותי ומה שאת מרגישה הוא טבעי. לא תמיד מתחברים לילד ולמצב החדש מיידית, ולפעמים זה לוקח קצת זמן. מהניסיון האישי שלי אני יכולה להגיד שתחושת ההלם חולפת בסוף, מתרגלים למצב החדש ומגלים לאט לאט כמה קסום ועצום היצור החמוד הזה ששייך לך כל כך, זקוק לך ויודע בדרך שלו להחזיר אהבה והכרת תודה. יהיה בסדר. אני איתך!!!

לאט לאט, את רק בהתחלה, קחי נשימה|דו

היי, את ממש בהתחלה של ההתאקלמות לסטטוס החדש. את בוודאי עוד לא נהנית, מרגישה כבולה, מסכנה וללא יכולת לענות על הציפיות. אל דאגה, התחושות מוכרות וחולפות, רק עוד שבועיים-חודש ויהיה הרבה יותר טוב. סבלנות, תנסי לעבור יום אחר יום, לא להסתכל יותר מדי רחוק, ופתאום תגלי שזה בעצם מתרחש מעצמו, שכבר יותר קל. אם את זקוקה לסיוע (אפילו אוזן קשבת או התכתבות במסרים) את מוזמנת לפנות. יש כאן עוד כמה מאיזור השרון ואולי נארגן מפגש. מי מרימה את הכפפה?

lulyK

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

את רק 4 שבועות אחרי לידה, תני לזמן לעבור ותראי איך קשת הרגשות מתחילה להראות גם את הצבעים היותר בהירים שלה. ביום רביעי הזה יש מפגש של פורום הורים לתינוקות בת"א, זה יכול לעניין אותך?

ornaok

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

תמחקי את האכזבה ממכלול הרגשות שלך - הלם ועייפות מקובלים.. וגם בלבול, חשש, דאגה, רגשות אשם...ועוד המון רגשות אחרים (בפורום הנקה אמרה פעם מישהי שכשאנחנו יולדות תינוק אנחנו גם יולדות פולניה
).. אבל את רק 4 שבועות אחרי, תני לעצמך זמן לתפוס ולעכל מה קרה לחייך... בינתיים, אנחנו פה
מזל טוב להולדת אלה וברוכה הבאה אלינו

ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

ומזל טוב על הלידה ועל הילדה (מה שמה?) קחי קצת זמן- כל ההתחלות קשות, העייפות, ההלם, חוסר הודאות- אבל עברו בסך הכל 4 שבועות- יש לכן עוד חיים שלמים ביחד, את תראי שאתן תקשרו אחת לשניה בדרך שאת לא מתארת לעצמך, כל דבר חדש ולא מוכר הוא קשה, תני לעצמך ולילדה זמן, ועם החיוך הראשון תשכחי לגמרי מהעייפות וההלם. ואת מוזמנת לפרוק כאן כאוות נפשך.
יום נעים

בלינקה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

כמו שכבר אמרו לך, תוך שבועיים-חודש כבר תרגישי יותר טוב, יותר חזקה ופחות הורמונלית. אגב, את עוד לוקחת ברזל, נכון?

1במיה

New member
הגעת למקום הנכון../images/Emo24.gifברוכה הבאה

אל תקשי על עצמך ואל תתאכזבי מעצמך -גם אני עברתי משבר ואף חמור ממה שאת מתארת בילדה הראשונה.נורא קשה להתרגל לטוטליות שדורשת ממך הילדה לחוסר חופש לחוסר שינה וכו'... התחושה תחלוף ותתחלף באושר גדול בסופו של דבר (אבל אין דרך קלה, בכל גיל יש קושי) חשובאם את מרגישה שהדיכי מתגבר תפני לעזרה וכמה שיותר מהר. קבוצת אמהות יכולה להיות אחלה חבל אני לא יכולה אני מי-ם. נו נשתמע ושוב ברוכה הבאה

3ברלה

New member
תודה מקסימות ../images/Emo24.gif

כבר התעודדתי בזכותכן. לבתי קוראים אלה והיא באמת מקסימונת. הימים יותר קלים ובערבים בכי ששום דבר לא מצליח להרגיע (חוץ מאמבטיה שאחריה שוב צרחות). ההנקה הולכת ממש טוב מבחינתה אבל לי קשהנורא עם העניין (לא פיזית- נפשית). אני שואבת שני בקבוקים שאותם בעלי נותן לה וזה עוזר אבל אני די שונאת את כל ההתעסקות. בקיצור התחלה קשה אבל יהיה טוב. נשיקות לכולכן ושוב המון תודה.

yaelia

New member
כמובן. ברוכה הבאה.

הרבה ממה שאת מרגישה הוא צפוי וגם מקובל. תשתדלי למצוא זמן לנוח בעצמך, עם הרבה עזרה של כל מי שיכול להיות בין ההנקות עם התינוק/ת(?). הרבה מאוד מהרגשות האלה קשורים פשוט בעייפות. מלבד זאת, תצאו לטייל הרבה, לא רק בקניון, אלא בעיקר כשכבר לא כל כך חם אחר הצהריים, בחוץ. נעים לך ונעים לתינוק, להיות בחוץ עושה מצברוח טוב נפשית. אם תראי שהדכדוך לא חולף, אולי תחשבי על לדבר עם מישהו. אני בטוחה שאנחנו מבינות מאוד מה עובר עלייך, אבל לפעמים מישהו מקצועי יותר, ידע לעזור יותר. דבר אחרון, לדבר עם הבן זוג, לשתף, לקבל תמיכה ואינטימיות, ולתת לו לדבר גם, כדי לבנות בסיס טוב להורות.

ברוכות הבאות ../images/Emo24.gif

לא אחזור על העצות הנהדרות שקיבלת ורק אוסיף: את מוזמנת לפורום הנקה המ ע ו ל ה! וגם - תמיד תזכרי שגם לפרוק עוזר - ולא בהכרח חשוב אם קיבלת עצות אמיתיות או רק חיבוקים. ומצטרפת לבלינקה בעניין חשיבות הברזל. תתמידי.

ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

תני לעצמך זמן להתאפס על החיים החדשים, ולהכנס לתלם.

nubi

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

את דורשת מעצמך הרבה יותר מדי
. תני לעצמך את הזמן להתאושש.

משוש30

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אל תהיי כל כך מאוכזבת. זה קשה וזה לא תמיד מה שדמיינו לעצמינו אבל זה הולך ומשתפר והאהבה הולכת וגדלה. קצת סובלנות יהיה בסדר

למעלה