חדשות בשבילכם

WhiteAce

New member
חדשות בשבילכם

לפני יומיים הלכתי מכות עם איזה אתיופי בפנימייה (נחשב שם הכי ג´אבר, ואני הראשון שעמדתי מולו...), קיצר: חבר שלו איים על חברה שלי שהוא ידקור אותה ואותי בגלל ש"עשיתי פאדיחות לחבר שלו", מה עליי לעשות במצב כזה? להביא איתי חברים, וללכת ראש בראש ללא התערבות של החברים. או: לשלוח אנשים כמו שהאתיופי ההוא שלח עליי. ???????????????????????????????????????????????????????????? כמובן זה שאני יכול גם כן ללכת עם פלסטר כל הזמן (להיות "מושפע" מנלי)

לדעתי אתה צריך..........

לנסות ולהתרחק מהבחור האתיופי כי למה לך להסתבך בצרות לא באשמתך???????????? אל תשלח חברים ואל תבוא בעצמך כי אז זה יהייה יותרא גרוע כי יכולים לסלק אותך מבית הספר והמכות לא שוות את זה או אל תשמע בעצתי ותעשה מה שאתה תמיד כותב למה לקלל כשאפשר להרביץ:)))))

WhiteAce

New member
קודם כל נשמה קראי את זה...

הבנאדם שלף סכין לעבר חברה שלי, מה אני אמור לעשות? לתת לו לדקור אותה? לא ממש נראה לי, חלק מהחברים שלו יודעים שלא להתערב כי הם מסתובבים גם איתי, אבל יש את האנשים שהוא סינג´ר ועכשיו הם הפרייארים שלו אז הם יעשו הכל בשבילו... בית ספר? עזבי זה סתם, אני כבר יכול ללכת לעבוד בכל מקום גם ללא תעודת בגרות (יש לי תעודות אחרות). וכל מה שקשור למצב של המכות לא יוצא מהפה של אף אחד כדי שזה לא יגיע למשטרה... מה את אומרת?

אסאל

New member
דבר ראשון מי אתה? תן מהר שם!

דבר שני תקשיב טוב תעוף מהאתיופי הזה כי אתה נכנס לצרות! מה חשוב לך יותר החיים שלך(זה יכול להגיע גם לזה) וחברה שלך או להוכיח שאתה "גבר"? אני ממליץ לך להתרחק ומהר......מאוד! אם אתה רוצה לדבר איתי באי סי קיו אז בבקשה הנה המספר159110115

../images/Emo42.gifטוב.......

אני במקומך הייתי מדווחת למשטרה ושומרת מרחק רב מהבחור או שאני לא יודעת אולי יש לך משאלת מוות או משהו ובא לך לריב!!!! אני כמובן לא מציעה את זה ובפעם הבאה אל תתקרב לאתיופי וגם אל תתן לו סיבות כדי שהוא ירצה לדקור אותך או את החברה שלך החיים שלך יותר חשובים:))
)))

Sound20

New member
עצה שלי צא מהסרטים

ותחזור דחוףףףףףףףףףף למציאות כי אח שלי את הסיפור הזה ראיתי בסרט אז די לשחק אותה!!!!!!

Dante Alighieri

New member
אז לומר מה אני חושב? לסיום...

איש חכם אמר פעם שכוח פיזי הוא כלי נורא חזק ועוצמתי אבל רק דבר אחד עולה עליו, המוח... אנשים פוחדים ממה שהם לא מכירים ועוד יותר פוחדים ממשהו שהם חושבים שמסוכן. תיאורטית, יכול להיות שלמות זה דבר נורא נחמד ושלירות לעצמך בראש זאת פעולה נורא מהנה... אבל אנשים פוחדים שזה כואב אז הם לא עושים את זה... לאן אני חותר? תתמרן אותו, תוציא לעצמך שם של אדם שהקרקע בוערת למדרך רגליו ושהברקים מכים באויביו בעצמם! אדם שהתמודד מול סכנות היקום בכבודו ובעצמו, ויצא כשידו על העליונה. אדם שהביס גם את הגורל. או יותר טכלס, אדם כל כך קר רוח ואדיר שיכול פיזית לירות בזקנה בראש ואז ללכת לראות פרק בסדרה ילדות הפאוור פאף... תאמין לי, אותו אתיופי לא יעיז להרים את מבטו מהריצפה כשהוא יחשוב לעצמו שלהתעסק איתך זה לקפוץ מהגג... then, the shadows grew thicker and darker and in the midst of sanaty was he... and all the fragil beings of creation trembeled at his presence and fled with terror... it is he how strike fear in the heart of man.. it is Lucifer...

WhiteAce

New member
בקטע הזה אני ממש רציני, יש עוד...

אותו אתיופי בא אליי (ביחד עם איזה 10 חברים) אתמול בפנימיה, כשהייתי בדרך מחדר אוכל, אז קיצר הבנאדם בא אליי ניסה לתפוס אותי, כל החברים שלו (חוץ מאחד) אמרו לו לעזוב אותי. ההוא עזב אותי אבל שלח כמה אנשים שיגידו לי שהוא עוד לא סגר איתי את העניין... ועדיין לא קיבלתי את העצות הכי טובות לזה, כי להתרחק ממנו ניסיתי עד עכשיו.

אני כבר לא יודעת.............

מה להגיד לך.ניסית הכל כדי להתרחק ממנו אז תפנה למנהל או למורות או למישהו שיוכל לעזור לך אפילו ליועצת ולספר לה על הבעיה,אתה לא תהייה מלשן או ילד קטן שכש מציקים לו הוא רץ למורה ומספר אתה פשוט תגן על חייך ולא תעוף מ הבית ספר אחרי שתלך איתו מכות רצח!!!!!!!! אז תחשוב טוב טוב ואני מציעה לך לקבל את העצה שלי אבל אני לא חברה שלך או ידידה שלך ולכן אתה לא חייב להקשיב לי......................

Sound20

New member
יואוווווו דייייי להיות פלצן

ולשחק אותה הראפר העצבני!!!!!!!!!!!..... זה כזה מפגר... הנה הצעה שלי לך לאתיופי ותגיד לו תיזהר אח שלי יש לי פה כמה עצות שקיבלתי מהפורום אריאל אז כדאי לך לברוח!!!!!! פלצן..........

WhiteAce

New member
אפשר לנסות אבל...

לא יעזור במיוחד לא אם אתה מנבל את פיך כך

WhiteAce

New member
אפשר לנסות אבל...

לא יעזור במיוחד לא אם אתה מנבל את פיך כך. ואגב ראפר עצבני - אני ראפר אבל אני מנסה להתרחק ממכות כמה שאפשר... אני שונא את כל עניין האלימות.

למעלה