חדשות בתחום הלקים

Plushable

New member
חדשות בתחום הלקים

מבצעים, לקים חדשים שהגיעו למדפים ועוד :)

Plushable

New member
לקים חדשים של PUPA בסופר פארם

היום נתקלתי בסופר פארם בסטנד של מוצרים חדשים של פופה שהונח בקופה הראשית של הקוסמטיקה.
אתייחס כמובן רק ללקים שהיו שם, 6 גוונים חורפיים חדשים.
הלקים היו בגירו מטאלי/שימרי בגוונים: וררדר ניוד פנינתי, כחול, סגול, ירוק תורכיז, אדום, והצבע שהכי קרץ לי ונראה לי קצת מיוחד - בורדו סגלגל עם שימר זהוב-אדום שהיה נדמה לי לרגע שהוא דואו-כרומטי.
בסך הכל הגוונים לא היו מיוחדים מספיק כדי שאחשוב לרכוש אותם, אבל אני כן יכולה להגיד שהגוון הבורדו (Deep Ruby) מאוד מצא חן בעיני ובהחלט אחשוב על לרכוש אותו.
כאן תוכלו לראות את הגוונים (עברו על התמונה הראשונה הגדולה כדי לצפות בשאר התמונות)
http://www.pupa.it/eng/nails-swatch/Gallery/nails--swatches-china-doll-ai-collection.aspx
מחיר הלקים 20 ש"ח.

בהזדמנות זו אני רוצה לתת ח"ח לפופה, שהיא בין החברות היחידות (בתחום הלקים) שמביאות את המוצרים החדשים שלהן לארץ במקביל לצאתם בכל שאר העולם, שלא כמו רוב החברות שקיימות כיום בשוק שמאלצות אותנו להסתפק בקולקציות מלפני כמה שנים.
אני מתכוונת לשלוח מיילים לכמה חברות בנוגע לה, בתקווה שמישהו יתחשב בנו מכורות הלקים, ואולי ידאג להביא את הקולקציות החדשות לארץ :)

הוא ממש יפה!

בקישור השני הוא נראה סגול בחלק מהתמונות

trilliane

Well-known member
מנהל
מקסים! זו משפחת גוונים אהובה עליי

ולכן אני תמיד חוששת לקנות עוד לק כי אני מרגישה שכבר צברתי לא מעט גוונים ולא נשארו הרבה "חורים" פנויים באמצע לדחוף ביניהם איזה גוון שלא דומה למשהו שכבר יש לי...

אני בטוחה שתמצאי לו שימוש הולם; מחכה לתמונות המהממות שלך...

trilliane

Well-known member
מנהל
העלית נקודה מעניינת – האם זו החלטה של החברה?

אני לא יודעת אם לפופה יש נציגות בישראל, אבל באופן כללי נראה לי שזו לא החלטה של החברה עצמה אלא של היבואנים – מה משתלם להם לייבא לישראל, מה הם חושבים שיימכר כאן... כמה הם רוצים לייבא בשנה וכו'. לאחרונה חשבתי על כך לגבי אורלי, למה כבר חודשים לא ראיתי בפארמים גוונים חדשים; ההשערה שלי הייתה שהם חייבים לקנות קולקציות שלמות, ואז אם יש גוונים שלא נמכרים טוב הם נשארים על המדפים וכל עוד המדפים מלאים לא משתלם להם לקנות קולקציות חדשות...

לסיום, כל הכבוד על היוזמה לפנות אליהם! הלוואי שזה יעזור.

אם תרצי עזרה, אני לרשותך

אגב, אולי כדאי לפנות לסופר-פארם ולבדוק מיהם מקבלי ההחלטות.

Plushable

New member
שלחתי להם מייל אתמול

אני לא יודעת עד כמה משהו יקרה עם זה.. ממה שנראה זה מייל של יבואן אישי, לא איזה חברה גדולה. אבל אני מקוה לטוב... זה עדיף מאשר לא לעשות כלום.
אנסה גם לפנות לסופר פארם, למרות שי שלי תחושה ששם לא ממש אקבל תגובה אם לא מדובר ב"תלונה"... למי יש שם זמן לאנשים קטנים עם שאלות מציקות חח :)
ממה שכן שמתי לב בסופר פארם, פופה היא אחת החברות הכי מחדשות. כל הזמן יש מוצרים חדשים בסטנדים שלהם.. הבעיה שהם ממש יקרים... אבל כן שמחתי לראות את ההולוגרפיים, ועכשיו את הקולקציה הדנדשה... זה נחמד להיות מסונכרנים עם שאר העולם לשם שינוי.

Plushable

New member
עוד ראיתי לקים של לוריאל

ששמעתי בעבר שכל הצבעים כבר הגיעו לכמה סניפי סופר פארם בארץ, אבל בסניפים שאני מבקרת בהם ראיתי אותם ממש עכשיו וגם נאמר לי שרק הביאו אותם.
עד עכשיו ראיתי רק 4-5 גוונים משעממים שלהם, ועכשיו רואים את המבחר הגדול והצבעוני, רק שגם כאן המחיר די מוגזם ללק של 7/5 מ"ל (סלחו לי, לא וכרת במדויק ואין לי כוח לבדוק). אבל לפחות הביאו.. זו כבר התחלה.
מדובר בסדרה הזו:
http://www.coleyyyful.com/2012/07/loreal-color-riche-nail-polish-review.html

noash5

New member
גם לקים של רימל

נמצאו במחיר של 15 שח בסופר פארם, מבחר עלוב ביותר..

poynter

New member
דווקא בסופר פארם בבאר שבע

יצא לי לראות מבחר דיי נאה שלהם, כן, לא כמו שראיתי בחו"ל סטנדים שופעים.. אבל בהחלט הפתיעו אותי מבחינת המבחר

חבל שהם לא טורחים להביא יותר קולקציות חוץ מה60 שניות.

Plushable

New member
סקירה על עט הלק של Sally Hansen Color Quick

הבטחתי לכן שאכתוב ביקורת קצרה על עט הלק של סאלי הנסן, והנה היא :)
לסקירה השתמשתי בגוון Turquoise Chrome

העט עובד בצורה הבאה:
מנערים היטב לפני השימוש ולוחצים/מקליקים מספר פעמים עד שהלק יוצא אל המברשת (יש צורך בניעור כיון ששכבות הצבעים נפרדות במהירות, כפי שניתן לראות בלקים ישנים, אך זו תופעה תקינה במקרה של עט הלק הזה).
לאחר מכן ניתן להשתמש כמו מברשת לק רגילה, ישירותת על האצבע או לצורך שימוש בדיסקית חותמות (העטים מהסדרה הזו מעולים לצורך זה).
העט לא מתייבש מהר מדי, הוא נשאר די ספוג בלק, ולכן אין צורך ללחוץ לפני כל שימוש. לדוגמא, כשעבדתי עם העט לחותמות, לא היה צורך ללחוץ לפני כל החתמה. אחרי שהמברשת ספוגה, לחיצה אחת מספיקה למספר החתמות.
מריחה על הציפורן - המברשת די קצרה ושמנמנה, מה שלא ממש עזר למריחה מדוייקת. לרוב אחרי מריחת לק התיקונים שאני צריכה לעשות הם מזעריים, אך במקרה הזה מאוד קל לצאת מהקוים בגלל המברשת הצ'אנקית.
בעת המריחה על הציפורן הרגשתי קרירות משמעותית, ייתכן מאוד שזה בגלל רכיבים שנמצאים בלק ואמורים לייבש אותו מהר.
שכבה אחת מספיקה בהחלט ודי אטומה (בעט והצבע הספציפי הזה). עמידות אינה ידועה, לא ניסיתי.
העט מכיל כמות די קטנה של 4 מ"ל.
ניתן להשיג ב-eBay.

אם יש לכן שאלות כלשהן, אני אשמח לענות :)

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה על הסקירה, השכלתי

הופתעתי לגלות שזה בעצם מעין מכחול, עד עכשיו תיארתי לעצמי משהו שיותר מזכיר עט-טיפקס (כזה שיש לו קצה מתכתי כזה עם גולה שלוחצים ואז יוצא נוזל) ואז אפשר לצייר איתו על הציפורן. זה נראה לי עבה מדי לציור, תקני אותי אם אני טועה.

הגוון נראה מצוין לחותמות מבחינת אטימות ואני אוהבת מאוד מטאליים, במיוחד במרקם "חלק" כזה (אני חושבת שזה מה שמכונה foil באנגלית). השאלה היא רק המחיר... כמה שילמת?

Plushable

New member
אכן עבה מדי לציור, בקושי דק מספיק למריחה :)

לא קניתי אותם, קיבלתי במתנה.. אבל אני זוכרת שפעם רציתי לקנות באיביי, לא היה ממש זול אבל אפשר לחפש...

noash5

New member
עדכון: לאומי באזזר ומדינה מילאנו

אחת הבנות הזכירה שיש קופון של חמישים שח במדינה מילאנו באתר של לאומי באזזר. בדקתי איתפ בפייסבוק ולצערי הקופון תקף ללקים של מדינה מילאנו בלבד ולא לנוספים שנמכרים שם

Plushable

New member
לקים חדשים של ORLY, בקרוב בחנויות :)

אני רוצה להתחיל בזה שאגיד שהמידע הזה הוא לא 100% ואבקש לא לתפוס אותי (או מישהו אחר) במילה, וכמו שגלוסי אהבו להאשים את הבלוגריות בזמנו על הפצת מידע שגוי, לא היתי רוצה ליצור מצב שבו בלוגריות או בנות ברשת יפיצו שמועה לא נכונה, לכן אני נזהרת במילותי כאן... אבל.. חדשות טובות!

לפני כמה ימים יצרתי קשר במייל עם היבואן של חברת ORLY בארץ בבקשה להביא את הקולקציות החדשות.
אחרי מייל ארוך שבו אני מסבירה על כך שיש קהילה גדולה של אוהבות לקים בארץ, ומנגד מבחר מאוד מצומצם של לקים בניגוד למה שאנחנו רואים בחו"ל, ביקשתי לדעת אם יש אפשרות להביא לארץ את הקולקציות החדשות.
קיבלתי את התשובה הבאה:
"אנו מביאים 4 קולקציות בשנה לארץ אביב קיץ סתיו חורף ועוד
לצערי המוצרים מצד אחד חייבים במשרד הבריאות תהליך ארוך ומצד שני הרשתות מקשות על הכנסת גוונים למיגון
בשבוע שעבר התחלנו למכור לחנויות את מראה סתיו חורף "

כששאלתי האם ניתן לקבל את שמות הקולקציות המדוברות שימכרו בחנויות קיבלתי את התשובה הבאה
(כיון שלא בדיוק ידעתי באילו מהקולקציות החדשות מדובר, אז אפשר כרגע רק להסיק):

"לצערי בלתי אפשרי לקבל את שמות הקולקציות מראש המיועדות להגיע לישראל.
כפי שהסביר לך היבואן בתשובתו ההחלטה תלויה גם ברשויות נוספות (כגון משרד הבריאות) ועל כן קשה מאד להתחייב מראש. "

אז כן, בנות.. בסך הכל אלו חדשות טובות. אני מקוה שבקרוב נוכל לראות לקים חדשים של אורלי על המדפים.
אל תשכחו לשתף אם אתן רואות משהו מעניין!

(אבקש לא להעתיק את הטקסט הזה ולא לשתף בשום מקום, לכל מקרה שהוא. רק רציתי לשתף עם בנות הפורום את החדשות הטובות)

trilliane

Well-known member
מנהל
דברי היבואן תמוהים בעיניי

א. למה שמשרד הבריאות יבקש אישור מחדש על כל לק ולק אם החומרים הם אותם חומרים, בסופו של דבר? (בפרט שאלה אפילו לקים נטולי רעלים!) זו גם חברה גדולה, ידועה, מכובדת ומסודרת; כלומר, זה לא שהחברה מפתיעה פתאום בחומרים חדשים ולא מוכרים שמצריכים בדיקה. ברגע שמשתמשים בפורמולה מוכרת וכל החומרים כבר מוכרים ומאושרים כלא מזיקים, הליך האישור אמור להיות אוטומטי ומהיר למדי. אולי אני טועה, אבל על פניו אני מודה שזה נשמע לי קצת כמו תירוץ. לא ראיתי עיכובים כאלה גדולים במוצרי קוסמטיקה וטואלטיקה אחרים (כולל כאלה שבאים במגע הדוק עם העור), אז דווקא בלקים?

ב. על אילו ארבע קולקציות בשנה הוא מדבר?

כפי שכתבתי בהודעה לא מזמן, כבר למעלה מחצי שנה אני נכנסת לכל סניף ס"פ שנקרה בדרכי (בעיקר בחיפה כמובן, אבל ביקרתי גם סניפים בתל אביב, גבעתיים, הרצלייה ואף ירושלים) ובודקת תדיר את מדף האורלי (שברובם הוא די עלוב, אם בכלל קיים) ולא פוסחת גם על סניפי אפריל, ולא ראיתי שום קולקציה חדשה מ-2012 מאז Cool Romance שיצאה בפברואר(!). ה"חדשות" יותר שרואים עדיין לא מעט הן Holiday Soireé ו-Birds of a Feather שיצאו לפני שנה (בסתיו 2011) ויש אף שרידים לקולקציות ישנות הרבה יותר, גם מ-2010.
אולי הם פשוט מדלגים על הקיץ והאביב ומביאים רק סתיו וחורף?

אמנם היו כאן לאחרונה שניים-שלושה דיווחים על על הלקים הנאוניים מקולקציית Feel the vibe, אבל לצערי לא ראיתי עדויות באף אחד מסניפי ס"פ שפקדתי בחודש האחרון ובעולם מדפי האורלי נראו עלובים ומדולדלים מתמיד. אולי זה באמת סימן שסוף סוף בשלה השעה להזרים גוונים חדשים...

תודה לך על היוזמה וההשקעה, מקווה שאכן נזכה לראות מדפים משמחים בקרוב.

Plushable

New member
את מעלה נקודה מעניינת..

אין לי מושג למה אמרו זאת אבל כיון שאני לא בקיאה בנושא לא פקפקתי בהם לרגע. יכול להיות שזה אכן התהליך שהם עוברים מסיבות כאלו ואחרות, ויכול להיות שזו פשוט תשובה שלא מתחייבת לכלום... לא ברור.
גם לא כל כך הבנתי אם הלקים כבר משווקים בחנויות או שהם רק יבואו, כי התשובה הראשונה (מהיבואן) אומרת שכן והתשובה השניה (מיחסי הציבור) אומר שעוד לא הגיעו הלקים.
אני מאוד מקוה שזה יקרה בקרוב, נמאס לי להרגיש שאנחנו לקחות שפחות מגיע להם חידושים ומבחר גדול רק בגלל שאנחנו גרים בארץ. גם לנו מגיע!

חלמתי בלילה שקניתי בספר פארם את Miss Conduct של אורלי :) חח
אני חייבת להודות, אם אני אראה אותם בסופר פארם, והם ימכרו במחיר המלא, אני קצת בספק אם אני אקנה אותו... הלקים של אורלי די יקרים (גם 25 ש"ח זה לא מעט אבל ניחא) וזה מבאס... בהחלט אחשוב פעמיים...

למעלה