לקים חדשים של ORLY, בקרוב בחנויות
אני רוצה להתחיל בזה שאגיד שהמידע הזה הוא לא 100% ואבקש לא לתפוס אותי (או מישהו אחר) במילה, וכמו שגלוסי אהבו להאשים את הבלוגריות בזמנו על הפצת מידע שגוי, לא היתי רוצה ליצור מצב שבו בלוגריות או בנות ברשת יפיצו שמועה לא נכונה, לכן אני נזהרת במילותי כאן... אבל.. חדשות טובות!
לפני כמה ימים יצרתי קשר במייל עם היבואן של חברת ORLY בארץ בבקשה להביא את הקולקציות החדשות.
אחרי מייל ארוך שבו אני מסבירה על כך שיש קהילה גדולה של אוהבות לקים בארץ, ומנגד מבחר מאוד מצומצם של לקים בניגוד למה שאנחנו רואים בחו"ל, ביקשתי לדעת אם יש אפשרות להביא לארץ את הקולקציות החדשות.
קיבלתי את התשובה הבאה:
"אנו מביאים 4 קולקציות בשנה לארץ אביב קיץ סתיו חורף ועוד
לצערי המוצרים מצד אחד חייבים במשרד הבריאות תהליך ארוך ומצד שני הרשתות מקשות על הכנסת גוונים למיגון
בשבוע שעבר התחלנו למכור לחנויות את מראה סתיו חורף "
כששאלתי האם ניתן לקבל את שמות הקולקציות המדוברות שימכרו בחנויות קיבלתי את התשובה הבאה
(כיון שלא בדיוק ידעתי באילו מהקולקציות החדשות מדובר, אז אפשר כרגע רק להסיק):
"לצערי בלתי אפשרי לקבל את שמות הקולקציות מראש המיועדות להגיע לישראל.
כפי שהסביר לך היבואן בתשובתו ההחלטה תלויה גם ברשויות נוספות (כגון משרד הבריאות) ועל כן קשה מאד להתחייב מראש. "
אז כן, בנות.. בסך הכל אלו חדשות טובות. אני מקוה שבקרוב נוכל לראות לקים חדשים של אורלי על המדפים.
אל תשכחו לשתף אם אתן רואות משהו מעניין!
(אבקש לא להעתיק את הטקסט הזה ולא לשתף בשום מקום, לכל מקרה שהוא. רק רציתי לשתף עם בנות הפורום את החדשות הטובות)