חדשות גאגא

מיקה2008

New member
חדשות גאגא

הזמרת בריטני ספירס שפעם אחת סירבה/ביטלה לשיר את הטלפון הידוע! אומרת כמה היא מעריצה את גאגא וניראה שיש מצב שהשניים ישרו דואט ביחד , מה דעתך MONSTERS ? ולידיעה הבא האוזניות של ליידי גאגא בארץ !!! וניתן לקנות בזאפ השוואות מחירים בוואלה רק תרשמו ליידי גאגא בלועזית ותמצאו פריטים שונים שלה.

limors2

Active member
ממממ.

אני לא בעד דואט
והאוזניות ממש יקרות
אני אבדוק בהזדמנות את המחיר שלהן באיביי.

SexMachine483

New member
הכי זול שמצאתי באיביי

זה ב34 דולר (שזה בערך 130 ש"ח) ללא דמי משלוח. המחיר לא כל כך נורא יחסית למחיר בארץ. נראלי שאני ארכוש את זה בימים הקרובים...
למרות שהאשראי עושה בעיות קצת

limors2

Active member
מצאתי באיביי הבריטי ב132 ש"ח כולל משלוח.

http://cgi.ebay.co.uk/SILVER-Lady-G.../330463924047?pt=Other_MP3_Player_Accessories אבל יש רק בשחור ובכסוף ואהבתי יותר את האדומות
קראתי עכשיו ביקורות באינטרנט ואנשים (וגם איתי, ממש פה בפורום) אמרו שהן נופלות החוצה מהאוזניים כל הזמן, אז אני מתלבטת אם לקנות או לא.

limors2

Active member
ציוץ חדש:

[מאתמול] "I see Love in Black and White. Passion in shades of "Gris". But when it comes to You and I, Color is all I see" לא ירדתי לסוף דעתה

spiceupmylife1

New member
נראה לי שהבנתי

*מתרגמת בתרגום חופשי ומפרשת את זה לפי דעתי* אני רואה אהבה בשחור ולבן - באהבה אין באמצע או שחור או לבן
תשוקה בצל של ( מה שהמילה הזאת לא תהיה...) --- לא הבנתי משהו עם תשוקה.. אבל בינך וביני צבעים זה כל מה שאני רואה : אני קישרתי את זה לאהבה גאה
*מושפעת שכמותי*
אבל זה יכול להיות כל צבעוניות בקטע של אושר כשאת נמצאת עם אהובך.. ואת את רואה הכל צבעוני happy happy joy joy rainbow
הבנת בערך

chyio

New member
תרגום שלי:

אני רואה אהבה בשחור לבן. תשוקה בגוונים של אפור (גריס זה אפור בצרפתית). אבל כשזה נוגע אליך (או אליכם, לא פעם היא התכוונה אל המעריצים שלה) ואליי, צבע זה כל מה שאני רואה.

chyio

New member
מישהו יודע מי זה באמת ג'ו קאלדרון הזה?

כי אם זו לא גאגא אז הוא האח התאום שלה או משהו, תווי הפנים שלהם זהים אחד לאחד

spiceupmylife1

New member
כ"כ ../images/Emo99.gif רארררר

וזו אכן היא
המאמא מונסטר הזאת הצליחה לעבוד על כולנו..

למעלה