חדשות דיג'ימון
(סייברס ^^)

Serf SaN

New member
חדשות דיג'ימון ../images/Emo13.gif (סייברס ^^)

נתחיל בכך שממש ממזמן לא כתבתי פה, בגלל כל המתכונות והבגרויות..(מגישים אותי על 83 במתמטיקה!!!!!!!!!!!!1 ^___^ ואני אפילו לא יודע איך ולמה!), אז אני מצטער חבר'ה.
אוקי, והרי החדשות: (נטול ספויילרים, למי שרוצה לקרוא). יצאו תמונות באיכות טובה של האולטימייט של ראראמון (**ספוילר** לילאמון), ונמצא מידע חדש בפורום יפני בשם DVR, על דברים מעניינים שהולכים לקרות בסייברס (אני הייתי ממליץ לכם לקרוא אותם, מה שימתיק אתכם וייתן קצת מתח לעלילה -הדיי פושרת- של סייברס בינתיים). ***ספוילרים מפה והלאה, האחריות עליכם****
לילאמון פשוט נראת....מ-ד-ה-י-ם! O_O ממש אהבתי את העיצוב שלה. ^^ בהתחלה חשבתי שזה שילוב רקדנית פלמנקו כזאת ובגדים עשויים מפרחים. XD בקשר להודעה בפורום DVR: לפי משתמש בשם רייגו, טיימר/דיג'יגורל/צ'וזן חדש ייתגלה, בשם איקוטו (ikuto) עם השותף דיג'ימון פאלקומון (falcomon). הוא לא יודע מתי הדמות החדשה תופיע, אבל תחל הרפתקאה חדשה בעולם הדיגיטלי בפרק 13, ושנראה את הגדילה של רייז-גריימון באותו הזמן. מאכ-גאוגמון יופיע בפרק 15. [: שמתי תמונה של פאלקומון בקישורים, ונאמר שהוא גודל לפקמון, הדיג'ימון יען הענקי במאנגה של דיג'ימון נקסט (שדיי מקבילה לסייברס מבחינת דיג'ימונים ודיג'יכלים). סוף כל סוף ניתן לראות את דיג'ימון הציפור, שדיי היה חסר לנו העונה (לא?), ומדוע בעצם נתנו לדיג'יכלי של יושינו את הצבע הורוד ולא הירוק (פאלקומון ירוק..>.>)

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif על המידע../images/Emo13.gif

אהבתי את התמונות(את המידע בחלקו ידעתי כבר,אבל את מה שלא ידעתי שמחתי להשלים)
ואני שמחה בשבילך על ההגשה עם ציון של 83,כול הכבוד

Apikachu L

New member
מה שמזכיר לי...

איה פרק 7 הנחשק? אני מחכה כבר יותר משבועיים. יש לי סבלנות...אבל...שיגידו מתי הם יפרסמו. מישהו יודע מתי יפרסמו אותו עם תרגום? או מכיר פרקים עם תרגום של אנשים אחרים? כי כבר יצא פרק 8. ופרק 7 לא נראה באופק.

Snake Bandage

New member
שאלתי.

מתרגם אחד עסוק, יש לו בחינות. למתרגמת השנייה אין עכשיו אינטרנט. אז בבקשה תתאזרו בסבלנות ותגידו תודה שלא מדובר פה ב-WPP, כי אז הייתם צריכים לחכות חצי שנה ויותר לפרקים חדשים.

Serf SaN

New member
מידע נוסף על לילאמון..!

מהכרטיס משחק שלה. Name: Lilamon Perfect Level - Fairy Type Attribute - Data DigiSoul - Insect, Vegetation A flower loved by people, a Fairy Type Digimon that bears a lilac-like form. Pure and innocent, and despite her beautiful figure, it is said that she rules over rebirth and death. There is poison in her leaves which can cause death in her enemies. Her Special Attacks are "Lila Shower", in which she fires countless thin beams from the tips of her leaf-like hands, and "Beauty Slap", in which her freely motile hands continuously slaps. However, it is said that the one who receives this attack will fall in love with Lilamon momentarily. Moreover, she has the attack "Un Deux Pollen", in which she dances gracefully, scatters a wonderful-smelling pollen, and dazes her opponent. The DigiSoul of a Digimon is related to its Type, like how RiseGreymon's DigiSoul is Dragon and MachGaogamon's DigiSoul is Beast. דיי מעניין, לא? 3:

chaki finster

New member
יהיה יותר מעניין אם תתרגם לעילגים

כמוני באנגלית XP (שנדמה לי שאני כאן היחידי /:)

Digi Lista

New member
גם אני לא להיט באנגלית.

אומנם יחסית הבנתי פחות או יותר את הקטע אבל אני בעייתית מאוד באנגלית בפרט ובשפות שלא דומות עברית בפרט,אני דיי בטוחה שאני לקויית למידה(יש לי תיאוריה לפיה כולנו סובלים מליקוי למידה כולשהו)/סובלת מאיזה הפרעת קשב וריכוז או משהו פשוט עוד לא אובחנתי רשמית...כשיש קטעים ארוכים באנגלית אני נאלצת בחלק גדול מהמקרים לוותר או להסתפק בקריאת חלקי משפטים(לפעמים עם מילון צמוד) מהם אני מנסה להבין מה קראתי...בקיצור אף פעם לא מזיק לתרגם

Serf SaN

New member
אבל אבל..

יש לי היום בגרות! תתחשבו בי. |: אין לי כוח. ><

למעלה