חדשות הבלוגיה: רקע הבלוג בטעם אישי

Bezalel P

New member
חדשות הבלוגיה: רקע הבלוג בטעם אישי../images/Emo194.gif

החל מהיום נוספה אפשרות לבחור רקע אישי לבלוג, מתוך התמונות שבאלבומים שלכם. עכשיו אתם יכולים לתת את הטאצ' הייחודי שלכם לבלוג (אבל שיהיה בטוב טעם, כן?
)

ny22

New member
מנהל
זה נמצא מעל הרקעים. תסתכלי בחלון למעלה...

0r0r

New member
ישראבלוג זה כאן? ../images/Emo3.gif

טוב, לפחות עוד אמצעי לדעת מאיזה בלוגים להתרחק. (ח"ח על השינויים האחרים בנושא הרקע. לדוגמא זה שבחירה משנה את הרקע בחלון האב בלי להסתבך. אבל מה עם אפשרות לחזור לרקע המקורי (הנוכחי של הבלוג)? למי יש כח לרענן כדי שהשינויים לא ישמרו ואז לשחזר הגדרות אחרות ששונו במטרה סופית של שמירה? מישהו הבין בכלל או שצריך הסבר?)

תודה על השיפור-ושאלה מנג'סת

האם אפשר,לעשות כך שניתן יהיה לבחור תמונה ממה שיש לי בתיקיות שלי על המחשב,ולאו דווקא מתוך האלבומים של תפוז? אין לי אלבום כאן,(אני סתם מתעצלת,אני מודה) תודה מראש לתשובה!

בעיניי הם הכרחה

אני שם באלבום רק משהו שאני רוצה שיהיה כתמונה ראשית בכרטיס האישי כי אני חייב. זהו, שימוש אחר אין לזה ממש מבחינתי.

ilankogan

New member
אבל למה הם נוראיים?

מבחינתך זה שקוף היכן התמונות ממוקמות באמת ולא אמור להפריע..

Tali1912

New member
משהו בקשר לרקעים

אם אני בוחרת רקע מהאלבום - וזה לא נראה לי אין דרך חזרה להחזיר רקע לבן? אפשר לשחק עם הרקעים? פעם ככה פעם ככה? מידי פעם לעשות החלפות? אני יכולה לבחור ברקע של תמונה שהגדרתי אותה באלבום פרטית אבל להשתמש בה כרקע בלוג?

ilankogan

New member
כמובן

את תמיד יכולה לבחור רקע אחר או מהאלבום שלך או מהרקעים הקבועים (הלבן נמצא בתחתית הרשימה). לא ניתן לבחור תמונה פרטית כרקע.

דנטל

New member
זה לא קשור לפורום הזה

אמנם, אתם מאלצים אותנו (הבלוגרים) להשתמש במערכת הזו, אבל לזוועה הזו שמוכרת בשם "אלבומים" אין קשר לפורום.

ny22

New member
מנהל
אצלי זה לא עובד...

אבל סה"כ, רעיון מעולה! כל הכבוד! המשיכו כך...

למעלה