חדשות- הופעה!!! הנרי כנסו

DJ ELAD 17 A

New member
חדשות- הופעה!!! הנרי כנסו

פאניקה בקולומבריום יום ו' | 1/8 | 00:00 | קולומבריום הליין פאניקה מתארח בשישי בקולומבריום (קיבוץ גלויות 49, תל אביב) להפקה מולטיסקסואלית ודו-רחבתית. על העמדה ב-Electric Ballroom תוכלו לשמוע את די ג'ייז צח זמרוני, תמי ביברינג ומישל לה-היסטריק, ובחדר האייטיז יחכו לכם די ג'ייז טל ארגמן, רון רבין ועדי צור. במרכז הערב מופע מיוחד של הנרי שמארח את ליידי מארייט. לפרטים: 054-5333069 קהל: מולטיסקסואלי כניסה: 40-50 ש"ח טקנו אלקטרו

DJ ELAD 17 A

New member
חדשות- הופעה!!! הנרי כנסוו2

פאניקה בקולומבריום יום ו' | 1/8 | 00:00 | קולומבריום הליין פאניקה מתארח בשישי בקולומבריום (קיבוץ גלויות 49, תל אביב) להפקה מולטיסקסואלית ודו-רחבתית. במרכז הערב מופע מיוחד של הנרי שמארח את ליידי מארייט. לפרטים: 054-5333069 קהל: מולטיסקסואלי כניסה: 40-50 ש"ח טקנו אלקטרו

shlomi814

New member
אולי אני טועה...

אבל אני חושב שמעט מאוד מתענינים כאן בהנרי בלי ניקה.... נכון?

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifחחחחח יש בזה משהו

אני מאוד מעריך את הנרי, הוא תותח והוא מוכשר, אבל אני חושב ששיתוף הפעולה שלו עם ניקה מעניין הרבה יותר

E l i a l o N

New member
אני מתעניין כאן בהנרי בלי ניקה- כלומר הנרי

שמשתף פעולה עם זמרים/ות אחרים/ות. וגם את הנרי וניקה. ולדעתי, זה שהפורום הפך לפורום הנרי וניקה, לא אומר שרק עליהם צריך לדבר פה. צריך שתהיה בפורום גם התעניינות בכל דבר שהנרי עושה.

stav37

New member
נכון אמור להיות התענינות בהנרי

אבל אותי הרבה יותר מעניינת ניקה :)

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאתה צודק

זה לא שלא מדברים על עבודות אחרות, אני מאוד אוהב את הפרויקטים שלו, ממש אוהב למשל את וירג'ין גירלז החדש חחח בכל אופן, הפרויקט "הנרי וניקה" לכשלעצמו יותר מענין. מכל מיני סיבות P:

EMANUELA XD

New member
אמת-אני מתענינת בהנרי גם כשהו בלי ניקה

כשהנרי טוב הוא טוב בכל,עם או בלי ניקה עדיף תמיד את הנרי עם ניקה הנרי מצליח להוכיח את עצמו כיוצר מוזיקה רחב אופקים מגוון בסיגנונות אני אוהבת את כל מה שהנרי עשה עם שרית חדד הפורום פתוח לכל מה שקשור להנרי

maor ravid

New member
הוא מעניין ובלי הנרי לא שווה כלום וכל הכבוד

על זה שהוא יצליח לשגר לארץ את lady mariette שהוא עובד איתה מלונדון הם שתפו פעולה באלבומו הראשון "פלסטיק סאונד" בשיר "panica" ולא מזמן הם הקליטו את השיר "virgin girls" שהנרי שיחרר לכולם שווה ללכת מעניין איזה גילאים זה ועם יעשו בעיות אני הולך בעזרת ה' נחמד לראות משהוא אחר של הנרי

so glow

New member
הנרי הוא המלך../images/Emo47.gif

יש אנשים שנמצאים ונכנסים לפורום רק בגלל הנרי.. ומעריצים כל דבר שהנרי עושה ומפרגנים.. ניקה היא מהממת ועוד אחת מהפרוייקטים של הנרי..

למעלה