חדשות היום

חדשות היום

הכלבה (aka רעות) שכחה לעדכן את דוד (aka הבחור הקשואח aka הסטלן החביב) בתאריך הגיוס העדכני שלה,כתוצאה מכך הסטלן החביב סתם ביזבז זמנו והגיע ללשכת הגיוס שם רעותי שלנו לא הייתה,בינתיים כולנו השתגענו בטלפונים ואני ומשפחתי הגענו צעד נוסף בניסיון להישתלט על העולם,כן,זה מתרבהD:

קודם כל מזל טוב שהיא התגייסה. לא ידעתי מזה,

דבר שני למה אתה קורא לה כלבה ? היא הכי חמודה פה בפורום.

קוראים לך עומר סהר?

היא מתגייסת ב26 והיא הbitch שלי בגלל זה אני קורא לה כלבה...אני יכול לתת לך פירוט למה היא bitch אם אתה רוצה
אבל זו תהיה הודעה ממש ארוכה שתדרוש ממני הרבה זמן של עבודת מחקר של השנה שבה אני מכיר אותה ומה לא...

Reut E

New member
לא בדיוק התגייסתי:) אני דתייה...

חח סתם יש לי צו ראשון בכלל, לא גיוס, ב26, ולא דיברתי בכלל עם דויד הרבה זמן, וחשבתי שהוא שכח מזה כבר ולא יגיע אז לא חשבתי לעדכן לא משנה, דויד, אם אתה גולש פה, אז אני שוב מצטערת שלא הודעתי לך על זה ותודה על המחמאה! במציאות, אני לא חמודה, אני סתם חננת מחשבים שאוהבת לשחק אותה ביצ'ית

אגב פרה

דבר איתי במסרים אם אתה רוצה תמספר טלפון או את הכתובת שלה,הרבה זמן שהיא צריכה חבר...או לפחות זיון

רעות, אני יסתפק בלראות את התמונה שלך אם לא

תהיה לך בעיה לשים אותו בכרטיס למעט זמן.

Reut E

New member
אתה הבנת לא נכון..

יש לי חבר כבר 7 חודשים ו4 ימים.. (גמאני סופרת ימים עד הפרידה) המשועמם סתם התבדח מקודם
נכון משועמם?

לוזר

שמעון פרס יצא ממנו משהו בסוף...זה לא אומר שכדאי לך לראות בו כדוגמא ומופת לי היא הביא תמונה בלי שביקשתי יותר מדי..וגם מספר טלפון...ועוד מעט גם כתובת...כל מה שאני צריך זה רק לבקש..לבקש יפה...לבקש ממש יפה...להיתחנן כמו עלוב נפש...D: אחי אני יורד עליך הרבה על זה שאתה לא מצחיק,אל תיכנס איתי למלחמות בנוגע לרעות,עיצה בשבילך,פשוט אל. אני האלוהים של הפורום ורעות היא הכלבה שלי,עכשיו מה יש לך לומר?

אתה גם משועמם וגם משעמם

בגלל זה לא נכנסים הרבה אנשים לפורום. פעם היו כאן הרבה יותר אנשים. אתה מידרדר מיום ליום. ולגבי זה שביקשתי תמונה מרעות, אני נמשך לבחורות מצחיקות.

למעלה