חדשות המוזיקה החסידית.

rafi4733

New member
חדשות המוזיקה החסידית.

1. אוהד מושקוביץ-oh, בדיסק יש עשרה שירים ביניהם וארשתיך,לכה דודי,מה שהיה,ומתפללים,השירים בלחנים של משה לאופר,ואלי לאופר,על העיבודים אחראים משה לאופר וישראל לאם. 2. יעקב שוואקי-בשמחה,אחרי ההצלחה המסחררת של שני אלבומיו וראשונים,חוזר אלינו שוואקי עם שירי שמחה ותיקים לצד שירים מהתקופה האחרונה, האלבום מחולק לששה מחרוזות,פריילך,שמחה,שירים חדשים,חופה, מזרחי,וזמן,יש שם גם שירים של מ.ב.ד כמו מאמינים ותורה הקדושה.3.שרולי גינסבערג-עננו(יותר נכון ענני) מדובר בזמר אנגלי,בדיסק יש תשעה שירים ביניהם הלהיט הגדול עננה,אין המלחינים נמצאים גם ישי לפידות וליפא שמעלצר,האח הרשי גינסבערג עיבד.ובקרוב מונה- 4 עם להיטים של מ.ב.ד ופריד שהיו אמורים להכניס את זה לדיסק האחרון שלהם ובגלל אי אלו בעיות הם לא הכנסו. רוצו לחנויות המוזיקה החסידית וקנו.

ותמיד תישאל...

השאלה למה המחירים גבוהים?! 60 שקל לדיסק בעיני זה יותר ממוגזם .

sarav55

New member
שאלה טובה

כנראה שזה יותר מידי מוצלח לכן המחיר צריך להצדיק אבל אם לא יקנו בסכומים הללו הם יורידו את המחיר המופקע.

rafi4733

New member
אתה בטח מתכוון שדיסקים ישראלים

אתה קונה יותר בזול,אז אני ישאל אותך למה המודיע ויתד יותר יקרים מידיעות ומעריב הסיבה היא שאת יתד והמודיע קונים קצת פחות מאשר ידיעות ומעריב,וגם בדיסקים את הזמרים הישראלים קונים המון אנשים,את מושקוביץ אני לא יודע כמה יקנו,מה עוד שלפי סקר שנערך לאחרונה מחצית מהדיסקים הם צרובים,אז אין ברירה וחייבים לגבות שישים שח על הדיסק.

אם הם היו שמים מחירים סבירים

מלכתחילה, יותר אנשים היו קונים דיסקים. אגב, שלא יעיזו לתלות את המחירים הגבוהים בצריבה של צרכנים מכיוון שמחירים גבוהים היו הרבה לפני שגילו את הצורב.

rafi4733

New member
את טועה

צורבים יש כבר שבע שנים לפחות, ואז דיסק עלה ארבעים וחמשה שקלים וקלטת עלתה 25.

מדה כנגד מדה ...

הצרובים זה עונש משמיים לאנשים שמנסים לעשות יותר מדי כסף ממה שמותר , לא הכרחתי אף זמר להשקיע 30.000 דולר בדיסק !!! .

sarav55

New member
אבל שמחה

זה מוזיקה ומוזיקה זה דיסקים ושמחה זה חלק מעבודת ה' אי אפשר בלי מוסיקה

sarav55

New member
בשביל זה יש שימחה

וגם רדיו ברסלב השאלה היא אם הרדיו עושה את השמחה או השמחה עושה את רדיו ברסלב.

נכון

אבל עובדה היא שאנשים צורבים ובסופו של דבר הם מפסידים מזה שהם לוקחים מחיר כזה. אם דיסק היה עולה 20 ש"ח הרבה יותר אנשים היו קונים.

רפי ...

לא הבנת אותי . אני נגד צריבה וזיוף בכל התוקף!! אבל מכיוון שהם מפרסמים את עצמם וזה יקר אז אנשים מחפשים תחליפים זולים ונכשלים באיסור גזל .

rafi4733

New member
או קי

אבל סתם שתדע לך שיש רק ארבעה זמרים שכיסו את ההשקעה על הדיסק שלהם(מ.ב.ד פריד יידל ושוואקי) ולכן אני לא חושב שהם גונבים את הציבור במחיר היקר שהם גובים.

למעלה