חדשות המוזיקה תחילת השבוע

ady18

Well-known member
ובשורה שתשמח כאן הרבה דנה ברגר יוצאת במופע חגיגי כן כן מי היה מאמין 25 שנה מאז האלבום ההוא של עד הקצה

feldman89

Well-known member
ביקורת שלי על האלבום של אייל גולן:
1. סיבות להישאר- בלדה מאד יפה. טקסט קצת רגיל אבל מאד אהבתי
2. כלוב זהב- שיר מקפיץ, רקיד וכיפי. שוב עניין הטקסט הוא לא ברמה הכי גבוהה אבל בהחלט משמח לבבות
3. אהבה בקרטונים- בלדה רומנטית להפליא, אהבתי וזה שיר מושלם לדעתי. הביצוע שם מדהים
4. מחכה לו- שיר מושלם, בלדה מדהימה שלו !!!
5. לב אחר- עוד שיר שקט נפלא. אין כמו אייל בבלדה טעימה מאד
6. אבנים מתגלגלות- שיר מעולה ביותר. שיר קצבי מצוין
7. פחד מפרידות- תפור על אייל לשיר שיר בשם כזה. שיר פופ ים תיכוני בניחוח של פעם. מאד אהבתי

feldman89

Well-known member
ביקורת שלי על האלבום אייל גולן חלקב:

8. חדר התמימות- ביצוע ולחן מקסים, מזכיר קצת אייל שלשירים ישנים יותר או של דודו אהרון(אמא יקרה).
9 מוכר הקסטות- שיר בסגנון של זוהר ארגוב הארדקור ושל אייל בתחילת הדרך. ביצוע? מדהים ואדיר.הקול שלו נשאר ממש טוב. שיר קצבי מהיפים שלו באלבום
10. אהבה מנצחת הכל- בלדהמעניינת מאד.לאאגיד שהוא אייל מקורי או מחדש השיר אבל שוב ביצוע מלטף ונעים!!
11. החדר מסתובב- שיר גדול ממה שאני כבר מכיר. אני מת על זה, אחד השירים היפים ביותר שלו בשנים האחרונות.
12. טק טק- חביב מאד אבל הטקסט פחות... לא גרוע אבל גם לא ממש מעולה. השיר הפחות יפה באלבום לדעתי. 7 ציון
13. נר לכל לילה- בלדה יפה מאד. אין על אייל בבלדות, זה החוזק שלו. המילים רגילות אומנם אבל אני לא עומד בפני הלחן המקסים ומזכיר את "לוחמת" של אייל.
14. את לי הנצח- שיר יפהפה. לא אגיד מקורי או חדשני בהקשר של אייל אבל מאד מינימליסטי ונוגע
15. שוב אני בדד- ביצוע מאד אהוב עליי וכובש. לא שיר הכי מחדש אבל מי שאוהב את אייל והביצוע יאהב.

לסיכום: אלבום מעולה, ממצה את יכולותיו ואת הברק בקולו. אסופה יפה של שירים
ציון: 9+

למעלה