חדשות המוסיקה

ady18

Well-known member
וואו

feldman89

Well-known member
ביום ראשון בעיני מסקרן שיר חדש לדנה אינטרנשונל מענין איך.
שיהיה לה בהצלחה
בהצלחה רבה לדנה, למרות שהיא כבר פחות מתאימה את עצמה לגיל ולא מבינה את ההשתנות באישיות. אני חושב שהדאנס והפופ הקליל שעשתה כבר לא מתאים לה והיא ריכה ללכת על סגנון שונה אבלזה כנראה טבוע בה.

feldman89

Well-known member
לא הבנתי מה הכוונה אם בסדר אשמח להסבר
אני אסביר: חוה לא שרה שירים דומים למה ששרה בגיל 20 וה- 30 כשהיא כבר נושקת לגיל 77. אז נכון, היא לא פופולארית מזמן כיום באותה מידה של העבר שלה. היא שרה היום ממקום אחר בהגשה, משוחררת ופחות דרמטית אבל גם התכנים והשירים הם אחרים ממה ששרה בשנות ה- 70 וה- 80. חוה יותר מגוונת לצערי מדנה ואת יודעת שאני אוהב הרבה מהמוסיקה של דנה. אך דנה לא מתבגרת ומשתנה, השיר "לה קוקרצ'ה" היה מצוין אבל כבר דומה מדי לשיריה הישנים ואין התאמה של הגיל. אצל חוה יש כל הזמן להמציא את עצמה מחדש ולא לשיר תכנים ושירים באופן שמתאים לעבר שלה בגיל 30. בטח היא לא שרה באותו צבע קול של פרח הלילך ולא בוחרת שירים שדומים לפופ של פרח הלילך. זה חומר למחשבה

נערך לאחרונה ב:

feldman89

Well-known member
נשמע שכועס על דנה .
את לא בכיוון. זה לא כעס, אני פשוט מצפה ממנה להבין ולקבל שהיא כבר לא יכולה לשיר שירים חדשים באותו הסגנון של תחילת הקריירה. זה מתחיל להיות לא אמיתי, פתטי וקצת מביך

feldman89

Well-known member
הכל טוב. אבל אני מבקש שלא תחשבי שאני רוצה לכפות את דעתי כאן או יורד עליה כי בא לי. אני בטוח שגם רוצה משהו אחר ובסגנון אחר ממה שאת מכירה אצל דנה . אין מה לעשות, היא כבר לא יכולה להתנהג כמו ילדה צעירה בת 20 ולשיר שירי דאנס צעירים וקליטים דומים ל"בתולה" ו"ישנן בנות". היא כבר בת 52 או משהו כזה. אני מצפה ממנה לשינוי כיוון.

feldman89

Well-known member
בקרוב שיר נוסף מהאלבום העומד לצאת של יהודית רביץ. לא בטוח שזה שיר לגמרי חדש כי יש חידושים לשירים שהלחינה לאחרים באלבום הזה אך כנראה השיר הזה יהיה בדואט

feldman89

Well-known member
השיר "ים של געגוע" של דיקלה ייצא מחר(יום שני 19.8) למדיה ולרדיו. יצא לי להקשיב לו והוא מאד יפה

feldman89

Well-known member
הפזמונאי ושדרן הרדיו יובב כץ(כתב את "מלכות החרמון") נפטר זכרו לברכה. אני שם קישור לשיר היפהפה "לאהוב את החיים" מפי הזמר המעולה של שנות ה- 70 דני גרנות.

feldman89

Well-known member
הנה הידיעה על מותו של יובב כץ

למעלה