איך אני שמח שהיא באמת חוזרת לשיר ולהוציא אלבום. לגבי השיר, אאזין לו בעוד כמה דקות. תודה יעל שהבאת ושיתפת אותו כאן!עוד סינגל ליהודית רביץ והפעם כדואט
ביצוע יפהפה, רך ונוגע! אהבתי מאד. שוב תודה לך ששיתפת. יהודית חזרה בגדול!עוד סינגל ליהודית רביץ והפעם כדואט
שיר מקסים ומרגש, האלבום ייצא בחודש הבא כנראה והיא הקליטה אותו באיטליה לפני כמה זמן.
הנה כתבה מריאיון בכאן ב' לפני חודשיים שבו רשום שהיא הקליטה את האלבום באיטליה. שם האלבום הוא: "אליפות". כן זה שם האלבום כרגע.שיר מקסים ומרגש, האלבום ייצא בחודש הבא כנראה והיא הקליטה אותו באיטליה לפני כמה זמן.
ממש מרגשת ממש חייכתי לשיר היפה הזה.שיר מקסים ומרגש, האלבום ייצא בחודש הבא כנראה והיא הקליטה אותו באיטליה לפני כמה זמן.
לא חשבתי על זה אם זה מפריע לי שמדובר באלבום עם קאברים. העיקר שהיא מקליטה בעיניי, אז אני פחות מצפה לרמה גבוהה או לשירים מקוריים חדשים. מה שכן, השיר הראשון שהוציאה "איילה" הוא מקורי חדש ויש עוד שני שירים כאלה באלבום. שמח שאהבת את השיר. אני אוהב את שני הביצועים של גידי וגם של יהודית הנהדרת.יותר מוצלח מגידי ממש מיוחד לך מפריע שהאלבום רק קאברים
זמרת מעולה, אני בהחלט אוהב אותה!תזכיר לי את דעתך על רונה קינן אם בסדר
שיר מצוין, אני ממש אהבתי. ואת אהבת?ואיך השיר בעייניך?
כן, ממליץ בחום. שיר ממש מעולהעדין לא שמעתי ממליץ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.