YossihNew
Well-known member
המון חדשות, ונקווה לבשורות טובות.
- הסדרה לבד בבית תצלם עונה חמישית באפריל.
- לוטוס אתרוג (מאנקיז) לוהקה לחזי ובניו. בנוסף, הזמר עילאי אלמקייס ישחק את איתמר, בנו של גולן (שלומי טפיארו), צעיר אמביציוזי עם תוכניות גדולות שמתקרב דווקא למירי (נועה אסטנג'לוב) שהוא שונה ממנה כמעט בכל, האחות הדוקטור לבית יחזקאל.
- הסדרה "השמועה" סיימה צילומים.
- גם הסדרה "צללים" סיימה צילומים.
- שכונת חיים סיימה עריכות.
- הסדרה "תראו אותי" של אביעד קידר תצולם בחופש הגדול.
- גורי אלפי יביים ליס סדרה חדשה: תוצרת בית, שעוסקת ביחסים טעונים בין סבא לנכד. יובל (עידו קציר) נאלץ לחזור מתל אביב לערד, העיר בה גדל, ומקים עם סבו (ששון גבאי) עסק לזיקוק ערק. הם נקלעים למאבק בין חמולה בדואית לשוטרים (ליטל שוורץ ואלי חביב). החזרה לערד מפגישה את יובל עם אקסית, חברים וההיסטוריה המשפחתית. הוא נאלץ לבחור אם להצליח בערד או להיכשל בתל אביב. לוהקו: עמית מיכאלי, שאדי מרעי (פאודה) וסוזנה פפיאן (סובייצקה).
- ואם כבר גורי, החצי השני שלו, אסי כהן, וליאת הר לב (הפרלמנט) יככבו בסדרה החדשה של שירלי מושיוף (איש חשוב מאוד) ב-HOT שתיקרא "לא קרה כלום". קומדיה רומנטית שמתחילה בבגידה, כשהר לב תגלם את נעמה שמגלה לתדהמתה שאלון, בגילומו של כהן, בעלה האהוב מזה 16 שנה והחבר הכי טוב שלה בעולם, שיקר לה ובגד בה עם אישה אחרת. במהלך הסדרה ינסו השניים להתמודד עם ההשלכות של הבגידה ולהבין האם סוף הזוגיות הגיע או שניתן לפתור את זה.
- הסדרה "החיים זה לא קייטנה" שמלוהקת ותצולם בפסח חשפה עלילה: מדובר במיני סדרה (ארבעה פרקים) השנתית ליום הזיכרון. ארבעה ילדים נפגשים בקייטנה ליתומי צה"ל ולילדי כוחות הביטחון. יש להם סיפורים שונים של אובדן וותק שונה של אבל. הזמן שהם מבלים יחד ושותפות הגורל מאפשרים להם נחמה וריפוי.
- מה הבעיה תשדר את העונה השנייה שלה בקרוב.
- טל פרלמן (האחיין שלי בנץ) לוהקה לסדרה "כל האמהות משקרות".
- ובחדשות הגדולות של השבוע, בר אלמליח דונצוב (הפשוטע), אושרית סרוסי, חן רוטמן (זאת וזאתי, האחיין שלי בנץ) ואורי גרוס (השיר שלנו, בקרוב אצלי) יצרו סדרה לכאן 11. בת אל "בצי" (אושרית) מאורסת לנהוראי, הם יחד מאז הטיול השנתי בכיתה י"א, אבל לאחר שהוא נפרד ממנה במפתיע בחינה, בצי מוצאת את עצמה רווקה לראשונה מאז התיכון. סיבת הפרידה: היא חסרת חיוניות, או שאיפות, או עבודה, או בקיצור - פשוטה. בצי נרשמת ללימודי תקשורת במכללת סבידור מרכז (למה? כי היא תקשורתית) והופכת לסטודנטית מן המניין (כן, תנוח דעתכם, תהיה פאנג'ויה). היא יוצאת מאופקים עם שתי בסטיז שלה ויחד הן שוכרות דירה בתל אביב. איתן יש גם שותף אחד, טופז, שהשתיקה יפה לו.