חדשות הסדרות- 25/7/24

YossihNew

Well-known member
המון חדשות חמות במיוחד!

• נתחיל מיד בליהוקים לסדרה החדשה והמדוברת, אל עצמי. ליעד פאר ישחק את ציון, הדמות הראשית. יהלי ווטסון יהיה ניצן, מנהיג הכיתה החדשה, ורועי אבוטבול- אח של משה- יהיה שליו, חבר של ציון מבית שאן. הסדרה תשודר ב-TEEN NICK ב-YES. עוד לוהקו- ליהי מייבל ורומי יעקבי (הבת של טלי אורן, אבא מטפלת) וגם עומר עציון המוכר לנו (בצפר, כדברא, האחיין שלי בנץ).​
  • קווין רובין (זיגי) ישחק בעונה השנייה של בני מצווה.​
  • בחדשות מה הבעיה 2: קים בן שמעון (פול ספיד, אבא מטפלת) תגלם תלמידה בשם שי. את אבא של עומר יגלם מורן מרציאנו (המלהק) והוא יהיה רוקר. נועה בן גיגי (ספין, שקשוקה) לוהקה. גם גילי נמני (PPS), פטר קנולר (המאבטחת), בנוסף רועי אבוטבול (אח של משה שמככב גם כאן) והילי מושקטל לוהקו.​
  • רמי ברוך (האי, הפיג'מות, עוץ לי גוץ לי) לוהק לרוני ותום.​
  • מאיר סויסה (חצויה, הלהקה) לוהק לסדרה "הסוכן" (של יובל סמו ואלעד חן) ויגלם את אריה רוזיליו, סוכן על מיתולוגי.​
  • ים המוות סיימה צילומים. לעומת זאת לב של רוצח בהוט, בה תשחק ניב סולטן את הדס נקש, החלה צילומים, כך שהיא תמשיך להיות עסוקה ולצלם.​
  • בחדשות דמויות- אוראל צברי ישחק בקופה ראשית 5 את הקופאי אביאל חזיזה. בנוסף, העונה סיימה את צילומיה.​
  • העונה בשקשוקה תעביר הדמות של רוני דואני פילאטיס להורים. למשפחה שלה ושל דניאל סטיופין יקראו משפחת ברודינסקי.​
  • הסדרה והסרט "פנתר כפול", על הפנתרים השחורים, סיימה צילומים.​
  • גם אליצורה סיימה צילומים.​
  • וממשחקי כדורעף למשחקי כדורגל- לעונה השלישית של שלי הכובשת לוהק יהלי אקוניס (הדברים שהלכו לאיבוד, מקיף מילאנו) לתפקיד נהוראי מכנס- הקפטן הכריזמטי של היהלומים מנתניה, האויבים הגדולים של האריות העונה.​
  • ולבסוף, עוד נציגות ישראלית בסדרה "הקדושים" של מרטין סקורסזה- הפעם אגם רודברג לוהקה לסדרה המצטלמת במרוקו, ממש ברגע האחרון.​

נערך לאחרונה ב:
למעלה