חדשות הסדרות- 30/5/24

YossihNew

Well-known member
מתחילים תכף את הקיץ, ויש המון המון חדשות! כולל אחת מעניינת במיוחד.

• אמירה בוזגלו חשפה שהעונה השישית של שקשוקה תעלה בחופש הגדול.​
  • באחיין שלי בנץ צילמו פרק תקופתי עם ניצן, בנץ והזוג לרר (הילה גולדנברג ואבי דנגור). בנוסף, צילמו סצנות בגלידרייה.​
  • שלוש סדרות שונות סיימו צילומים השבוע- אזהרת מסע, הורסת של בת חן סבג, והסדרתיים.​
  • ומצד שני, נועה קירל החלה סופסוף בצילומי הסדרה "איננה", התפקיד החשוב הראשון שלה בעולם המבוגרים, עם בן סולטן.​
  • יש שתי דמויות חדשות בשלי הכובשת- גיל ויהונתן. זאת לפי אמירה בוזגלו שדיברה על אודישנים.​
  • בחדשות ליהוקים- אברהם שלום לוי (אלף, שקשוקה) לוהק למפיקת החתונות.​
  • ליה אללוף, בת זוגו של אופק פסח, מצטרפת אליו לסדרה "ים המוות". היא תגלם את זוהר, חברה של שרה (אנה זק) שחלתה בקורונה.​
  • בחדשות לגבי סדרות חדשות- ניב סולטן מצטרפת לסדרה חדשה בשם "לב של רוצח". היא תגלם רופאה ביחידת השתלות- דוקטור דסי שתעשה הכל כדי להציל פציינט שבית החולים בגד בו. היא תיסחף לרצף ניסיונות להציל חיים תוך דילמות מוסריות והתוודעות לצד האפל של הממסד הרפואי.​
  • נחשפה העלילה של הסדרה "חזי ובניו" מאת לימור צרפתי-פרץ, רז יובן ומיתר פרהט. אלי יחזקאל, הבת של חזי יחזקאל, דורכת על הכוס בחופה של אחותה ומתבשרת על קללה משפחתית. כדי להסיר אותה האחיות יוצאות למסע וחושפות סוד שהיה אמור ללכת עם אמן המנוחה לקבר. הסדרה תשודר בהוט בידור.​
  • בנוסף, עודד רז יביים את הגרסה המחודשת של הילדים משכונת חיים. יוסי אלפי, שכתב את הסדרה המקורית, ישחק דייר מהעבר שחוזר לביקור. מה שאומר שכל משפחת אלפי תהיה בחינוכית.​
  • אה. ולחדשה החשובה ביותר. חדשה שתשנה את חיינו. נחשפה השבוע מצטרפת חדשה לזגורי אימפריה. לאחר שיוסי שטרית לוהק לתפקיד רבנו איטו, הסדרה מתברכת בדמות חדשה בשם אילנית. אותה הדמות תגולם בידי גדולת השחקניות בדורנו, אישה מדהימה, בעלת חיבוקים נהדרים וחיבור קוסמי שאין דברים כאלה. לאישה דנן קוראים בשם הקסום ביותר בעולם: שמרית. לוי. ששון. אחרים קוראים לה המלכה, חיבור קוסמי והשחקנית הכי טובה בעולם. כתבנו מוסר ששמרית תגלם תפקיד גדול, למרות התעקשותה הנחרצת שהיא מופיעה בתפקיד קטן בלבד, כך אמרה בשיחה עם כתבנו בין חיבוק לחיבוק. כתבנו מסר בתגובה: אין תפקידים קטנים, יש מעריצים בורים. מעריצים מסרו בתגובה: מי את? ראינו אותך פעם ראשונה, כבשת אותנו, את ממש טובה. אחרים אמרו: התיישבתי לחפש את שמך ולחפש אותך רק כדי לכתוב לך שאת מהממת, הקול שלך פשוט צמרר אותנו, המשחק, העדינות והפשטות המדויקת. את שחקנית מופלאה. מאחלים לך שרק תצליחי. תגובתו של רועי שיפמן לכתבנו הייתה בזו הלשון: "אכתוב אותה כזגורי חדשה. עד שקיבלתי מנוחה." מילות ברכה לכתבנו יתקבלו בשמחה.​

שיר m

Well-known member
:-D
תודה לכתבנו בשטח שמחרף נפשו להביא ידיעות משמחות ובלעדיות

YossihNew

Well-known member
:-D
תודה לכתבנו בשטח שמחרף נפשו להביא ידיעות משמחות ובלעדיות​
סליחה שיר, להיות עם זהבה בן זה לחרף נפש. האישה מעוררת בי זיכרונות לילדות עשוקה ביותר.

והחיבוקים האלה הם בסיכון גבוה ביותר, אני כל רגע יכול ככה להשתחוות כאילו כלום.

בכלל אני אחראי לחדשה הזאת, את יודעת כמה התפללתי שזה יקרה? אפילו לתפקיד שלה בהצגה אני התפללתי, הייתה לי תחושה מהרגע שהכריזו על זה שהיא תלוהק. אפילו לחזרה של ההצגה הקודמת שלה התפללתי וזה קרה שנייה אחרי הפגישה שלנו. קשר לספירות עליונות או שמא אני פשוט כדברא?​

למעלה